Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adhat a párkeresés egy félénk, visszahúzódó, csendes pasinak annyi motivációt, hogy ettől megváltozik, nyitottabb lesz?
nem.
cska mégjobban befelé fogsz fordulni a sok sikertelenség, és elutasítás, online pedig a "sz/*/rnak sem nézés" miatt.
ez van.
Van steamen egy ismerősöm, aki hasonló volt. Visszahúzódó, félénk. Nem járt sehova.
Megismert egy lányt, belezúgott a csaj és annyira támogatta, meg mellette áll a lány neki, hogy megváltozott. Szeret már kijárni, lettek barátai is tán. De az biztos hogy más lett.
én ilyesmi voltam. majd rájöttem hogy ők is emberek, a 90%uknak nem tetszem, a maradék 10% meg eloszlik a; nekem nem tetszik, unalmas, buta vagy vallásos/politizálók, már van gyereke, messze lakik között. szóval sok jó tapasztalatom nincs, de legalább az ábrándjaim is szétmentek
de neked sok sikert :)
A párkeresés éppen hogy még jobban elmélyíti a problémáit. Viszont ha talál párt, akkor nagyon kinyílhat, és egészen ellentétévé válhat korábbi önmagának, tehát egy nyitott, magabiztos, beszédes pasivá válhat.
Persze ezt a nők 99%-a nem hajlandó kipróbálni, szóval szinte biztos hogy marad olyan amilyen, pár nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!