Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, akinek NEM ellenszenvesek a csendes, visszahúzódó, zárkózott természetű férfiak?
Azt kérdezted, hogy vannak e. Azt válaszoltuk, hogy nincsenek.
Erre kiderül, hogy te nem is azt kérdezted, hogy vannak e, hanem azt, hogy itt konkrétan van e (gondolom azért, hogy rögtön ráprivelj függetlenül attól, hogy 20 év korkülönbség, és 350km van közöttetek).
Bocs, legközelebb szólj, hogy nem a kérdésedre akarsz választ, hanem pozitív megerősítésre van szükséged, hogy IGEN PERSZE, NE AGGÓDJ, RENGETEG ILYEN CSAJ VAN!!
(így már releváns?)
#5:
Mert te nyilvánvalóan tudod, hogy nincsenek. Ismered a világ összes nőjét, és mindegyiket végigkérdezted az ízléséről.
Lehet, hogy rosszul írtam ki a kérdést, de én azt kérdeztem, hogy van itt olyan nő, akinek NEM ellenszenvesek. Ergo az ő jelentkezésüket várom, nem pedig a nagyokosokét, akik eljátsszák, hogy ők mindent tudnak és megmondják a tutit, és milyen nagy arcok.
#8:Szerintem az ilyenek pont barátként kevésbé kívánatosak. Én legalábbis így gondolom, mert alig vannak barátaim...
Szerinted a nők mit értenek ez alatt, ha mást, mint amit én?
Vannak ilyen nők. De ők normálisak és többnyire nem nézik a gyk kérdéseit.
Azért tűnik úgy, hogy nincsenek mert itt már csak az ész nélküliek maradnak többnyire. A megoldást már ne kérdezd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!