Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magam fajta csendes, visszahúzódó fiú, hogyan tudna ismerkedni internet nélkül?
Hol élsz?
Mi érdekel?
Keress az érdeklődési körödnek megfelelő klubokat, tanfolyamot, társaságot és járj oda.
@3
Nem szoktam ingerülten válaszolni, de hűűűűű, ezzel a végtelenségig fel lehet nyomni az agyvizemet. Egyik percben az van, hogy "add magadat, ne változz senki miatt!", a másikban meg már az, hogy "hát azért mégiscsak változz meg, mert nekem nem tetszik ez a fajta viselkedés". Nem, kérlek szépen ez ROHADTUL de nem így működik. Még nagyon régen tettem is fel egy kérdést ezzel kapcsolatban, ott az volt a válasz, hogy ha így jól érzi magát az ember, akkor ne változzon meg. Feltehetően a kérdező kolléga úr is jól érzi magát így, csak mivel az extrovertáltság meg a kocsmázás a divat, így nincs előnyhelyzetben. Én sem mondom minden társasági embernek, hogy változzon meg, pedig én aztán gyűlölöm az extrovertált személyiséget.
Nos én dettó ugyanilyen vagyok. Ha van kedvenc szabadidős tevékenységed, amit nem csak a férfiak űznek, akkor ott nézelődhetsz, vagy marad a társkereső. Mindenképpen az internetet javaslom.
A szobájában filmet nézve, internet nélkül, még senki nem repült be az ablakán nő vagy pasi.
Tenni is kéne valamit.
Vagy elkezdesz tàrsasàgba jàrni, esetleg a hobbid àltal ismerkedhetsz, vagy nem zàrsz ki egy remek lehetőséget a tàrskeresésre ès interneten próbàlkozol.
Ha csak ülsz a seggeden, nem fog a szàdba repülni a nagy szerelem. Tenni is kéne érte. Az internetes tàrskeresőt ajànlom, én is így talàltam rà az igazira. Hàzassàg lett belőle, szóval nem a levegőbe beszélek, tapasztalat, csak tenni kell érte. Ezen kívül sok ismerősömnek így lett pàrja, férje, felesége.
Vagy úgy érzed abban a luxus helyzetben vagy, hogy csettintesz, és lesz valakid? Nem úgy tűnik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!