A barátom fiókjában messengeren irogatott nekem egy gyerek, úgy, h nagyon be akart fosatni. Mondta, h elege van belőle, h folyton csak rólam beszél, és azt is mondta, h ki fogja törölni a beszélgetést, hogy ne lássa meg a barátom. Feljelentsem?
Fenyegetőztem azzal,h ha nem hagy békén akk feljelentem zaklatásért. Szerintetek? Amúgy ha kitörli nekem még meg marad mert le is screeneltem, meg úgy alapból
Még nem vagyok benne 100%,h nem csak szivatott..
Tökre megijedtem, olyan volt mint a fimlmekben, azt mondta,h "Nekem fog hinni nem neked"
Nem tudom mit csináljak!! :(
Ahogy leírtad nem derül ki pontosan, hogy miről is van szó.
A gyerek a barátod rokona? Vagy csak ismerőse? A te Facebookodon beszéltél vele, vagy a barátodén? Hogyan zaklatott? Miket írt pontosan?
Ennyi minden kimaradt. :/
Ha nem rokon, akkor jelentsd, de szólj a párodnak előtte, mutasd meg neki az üzeneteket stb...
De azokat amiket leírtam légyszíves írd ki ide, akkor biztosabbat tudok mondani.
Szóvval te a barátod fiókját használtad, akire ráírt a barátja, de csak te voltál ott és válaszoltál is neki és neked áll feljebb, mert nem veled akart beszélni, hanem a barátjával?
Hát ha én ráírok valakire és nem az a valaki válaszol, hanem valaki számomra teljesen ismeretlen, aki ráadásul nem is hagy békén, engem is zavarna és elküldeném a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!