Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Milyen a kapcsolat egy zárkózott, csendes pasival?
Introvertáltnak jó, hiszen egyformák.
Extrovertált lánnyal viszont akadhatnak gondok. Ő nem fog akarni otthon punnyadni minden nap, ki akar menni a haverokhoz kirándulni stb... akadhatnak kis gondok az eltérő igényekből
Kihívás, mert leggyakrabban ki kell találni, hogy mit szeretne, mire gondol. Szerencsére a nők nagy része jó ebben. :)
Kapcsolatban némelyik zárkózott pasiról kiderül, hogy csak gátlásos, és meg tud nyílni, de az igazi zárkózottak nem. A nő akkor jár el helyesen, ha mindig a jóindulatot tételezi föl, amikor nem kap hangos, értékelhető választ.
Nekem nem lenne okes.
En szeretek elni...es allandoan porgok
(Én extrovertált vagyok, 2,5 éveskapcsolat, ő nagyon zárkózott, félénk is volt, de ez utóbbit "kinőtte".)
Gyakran nehéz.
Megismerkedni sem volt könnyű, szinte a képébe kellett mondanom, hogy bejön nekem, mert nem akarta elhinni. Nekem kellett kezdeményezni sok lépést.
Néha hiányzik a határozottság a kapcsolatunkból - az ő részéről, de amúgy jól megvagyunk.
Természetesen ennyi idő alatt meg tudott nyílni, velem már nem csendes, zárkózott, de pl. a családommal igen, alig beszél, nem akar eljönni a családi programokra. Mostanság szinte már csak ebből van konfliktusunk, amúgy.
introvertált vagyok, de jó kommunikációs képességekkel.
beleszerettem egy szintén intro pasiba... gáz volt.
teljesen kikészített, hogy nem bírt beszélni az érzéseiről, nem tudta kifejezni magát stb.
8:
Az igazság csak az, hogy senki nem akar egy 2 lábon járó fával élni, aki kb van, azt kész. De te nagyon túlzásba esel.
Nekem ilyen a barátom, nem volt nehéz vele ismerkedni, viszont a megnyílás kicsit nehezebben megy.
Viszont, én sokkal másabb kategória vagyok és így kompromisszumokat kötünk, ami mindkettőnknek jó,
Így jól működik a kapcsolatunk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!