Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van e (itt) olyan lány akit érdekel egy kicsit csendes intellektuális srác?
Érdekelne hogy egyáltalán van esélyem?Vannak olyan lányok akik kapcsolatba kerülnének egy inkább okos mint deltás fiúval?
Odaadó, kedves, csak intellektuális fiú vagyok, csak nem hiszem hogy ez a csajoknak bejön...
Véleményt kérek, nem oltásokat
informatikus szakra járok, teli van kockákkal, rondákkal, magukba forduló emberekkel és mégis szinte mindnek van barátnője
szóval fel a fejjel
"Egrimaffia"
Ilyen névvel nem hiszem, hogy olyan okos vagy.
Nekem is egyből a név tűnt fel. :D
(Utána meg a kontraszt a kettő közt.)
Egyébként biztos van, akinek tetszeni fogsz, szeretik a csajok az okos és érzelmes srácokat is.
Nna, meg ne sértődj már.. ;)
Hány éves vagy?
ez mind és szép és jó!
DE! Szerintem az a baj h nem vagy férfia! olyan kis depis féle lány stílusod van!
- NINCS meg benned a határozottság, a földet bámulod, előre engeded az embereket, ha fellöknek nem szólnál egy szót sem...ja! és mozdulj ki a csajjal ki a levegőre kirándulni ne bent kuksoljatok mert akkor mindenki befordul...
off:Mit jelent az a szó, hogy deltás?
Amúgy az szerintem jó, ha intellektuális valaki és lehet vele mindenről beszélgetni, csak ne legyen túl okoskodó.
Szerintem simán van esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!