Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van e (itt) olyan lány akit érdekel egy kicsit csendes intellektuális srác?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy egyáltalán van esélyem?Vannak olyan lányok akik kapcsolatba kerülnének egy inkább okos mint deltás fiúval?
Odaadó, kedves, csak intellektuális fiú vagyok, csak nem hiszem hogy ez a csajoknak bejön...
Véleményt kérek, nem oltásokat
2012. márc. 9. 19:52
11/15 anonim válasza:
oltásokat?XDXD azt nem a védőnő adja?-.-
12/15 anonim válasza:
Kedves kérdező, ez ma a harmadik ilyen jellegű kérdés. Na mindegy.
Szóval szerintem esélytelen. Az intelligencia taszítja a nőket, a hegynyi méretű felesleges izmok pedig alapkövetelmények. Itt írja mindenki a nyálas okosságot, de nem kell nekik hinni. Ha vékony intellektuális srác vagy, akkor vagy hatalmas mázlid lesz, vagy egyedül fogsz meghalni. Ugyanis a nőknek erre nincs igényük.
14/15 anonim válasza:
#13 Mert átállította, hogy ne látszon a neve de az előbb még ki volt írva a neve.
15/15 anonim válasza:
sztem van esélyed, ha nem vagy nagyon ronda, 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!