Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen lány, aki? (folytatás lent)
Figyelt kérdés
...elfogad engem alacsony, vékony, gátlásos, visszahúzódó, humoros, csendes, értelmes, egy kicsit sértődékeny, de amúgy érzelmes nagyon hűséges és párját igazán szeretni tudó, kicsit különc fiúként?2012. jan. 30. 17:49
1/17 anonim válasza:
Természetesen, mondjuk egy magas, nagydarab, nagyhangú, humortalan, hangos, buta és kicsit se sértődékeny, nomeg rettentő hűtlen lány. Megfelel?
2/17 anonim válasza:
Persze, hogy van!
Vannak barátnőim akik ilyenek, szóval ne add fel! Nem egy kihalt "fajról" beszélsz! :)
3/17 anonim válasza:
Persze! :-)
Én nem is szeretem a nagymenő, minden hétvégén bulizó,önmagukat istennek képzelő fiúkat.
Hasonló vagyok én is, mint amit magadról leírtál, csak van rajtam egy kis felesleg...
4/17 anonim válasza:
nos van de ugyanezt megkérdezhetik a lányok is (van még ilyen fiu)
5/17 lila nyuszi válasza:
Talán. Amúgy hány cm vagy? Tetszenek ezek a tulajdonságok. :)
20/N
6/17 anonim válasza:
Az első barátnőm egy fejjel magasabb volt nálam, de el tudta fogadni hogy alacsonyabb voltam mint ő. Amúgy velem eddig minden csaj szakitott, éppen ezért nem tudom hogy létezik-e hűséges csaj, biztos van egy pár, de nagyon kevés lány képes komoly kapcsolatra :( Én is hasonló tipusú vagyok, mint amit magadról is irtál.
7/17 A kérdező kommentje:
ma 22:28
165cm magas vagyok.
2012. febr. 2. 22:39
8/17 anonim válasza:
Látod itt követted el a "hibát", hogy leírtad a magasságod. Rögtön jön a hölgyválasz, "oh bocsika nem jönnék össze Veled, mivel nem passzolsz a 15 cm-es tűsarkúmhoz, és ez gáz a barinők előd, amúgy puszcsi lavcsi".
9/17 A kérdező kommentje:
ma 20:22 válasza
pontosan így jártam egy lánnyal, addig bejöttem neki, amíg meg nem tudta, milyen magas vagyok és jött a tűsarkús dolog, azóta még csak válaszra sem méltatott
tényleg minden lány ennyire felszínes lenne manapsáág, már senkinek sem számítanak az érzelmek a hűség, a törődés, a szeretet?
2012. febr. 13. 20:31
10/17 anonim válasza:
Ha ilyen alomdolgokban ringatod magad mint hűség tisztelet, akkor rég rossz. A pénz és a külső az első számú lételemük. Rengeteg megalázást kaptam tőlük, mind az anyagi helyzetem, mind a magasságom miatt. Lépj túl rajtuk és kezd élni, nélkülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!