Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen lány, aki? (folytatás lent)
Figyelt kérdés
...elfogad engem alacsony, vékony, gátlásos, visszahúzódó, humoros, csendes, értelmes, egy kicsit sértődékeny, de amúgy érzelmes nagyon hűséges és párját igazán szeretni tudó, kicsit különc fiúként?2012. jan. 30. 17:49
11/17 anonim válasza:
Utolsó!
Azért nem minden lány ilyen!
Én személy szerint nem hordok 15 cm-es tűsarkút, még járni sem tudok benne. Csak ünnepségre veszek fel egy pár centiset, de az sem tűsarok.
Ráadásul én még örülök is annak, ha nem egy égimeszelő a fiú, mert én is csak 162-3 cm magas vagyok :)
2012-01-30 19:48 -es válaszoló :)
12/17 anonim válasza:
Igen :D de miért jó az, ha sértődékeny? Mert nekem ezt nem azért szokták mondani h bókoljanak. Xd
13/17 anonim válasza:
lánybol is vannak alacsony szép kányok..
vékonyságodra van megoldás (tessék gyurni, meg sokat enni.. táplálék kiegésztiők, fehérje porok de semmi komolyabb)
a személyiségedet meg fejleszted... ez megodlás...
de fsznak kell megoldás? egyik se érdemel meg ha nem vagy ugy jó amilyen vagy...
14/17 anonim válasza:
előző kommentelő
keressél olyan lányt aki megérdemel !
15/17 anonim válasza:
Természetes...egyébként a 165cm nem kevés!!! Ha a korodhoz passzol akkor nem para. Én 163cm magas vagyok, de nem is akarok nagyon magasabb lenni. Minden a kortól függ. És egész jó tulajdonságokkal, bármelyik csaj odáig lenne érted. Egy értelmes csajt kell keresned. Egyébként mennyi idős vagy?
16/17 anonim válasza:
Szerintem sok ilyen lány van!am hány éves vagy?
17/17 anonim válasza:
hány éves vagy? :)
és igen, létezik: jelen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!