Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim, jó reakció volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, jó reakció volt ez? Visszavennének a nők a nagy feminizmusból, ha mindenki így viselkedne velük?

Figyelt kérdés

A minap randiztam egy nővel, kedvesnek, nőiesnek tűnt, de a randin megkérdeztem, mivel foglalkozik és az elindított egy lavinát. Elkezdett mesélni a munkahelyéről, részletezte, hogy egy menő multinál milyen fontos pozícióba került a fiatal kora ellenére, még néhány szakmai dolgot is mondott (ugyanaz a végzettségünk). Én itt már tudtam, hogy ebből nem lesz semmi, mert nem kedvelem az ilyen nőket, de azt szerettem volna, ha észreveszi magát, így ennyit mondtam: "sajnos nem tudtam koncentrálni, szóval elmondhatnád az egészet még egyszer, mert csak arra tudtam figyelni, ahogy mozog a rúzsos szád, miközben beszélsz" :D

Szerintetek?

2017. júl. 11. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/196 anonim ***** válasza:
92%
te se érdemelsz meg egy nőt se.
2017. júl. 11. 13:01
 2/196 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egy bunkó paraszt voltál és nem tudom, miért számít feminizmusnak, hogy van rendes munkája, amit szeret és sikereket ér el benne. Ha egy lusta, pénzéhes p*csa lenne, aki azt várná, hogy eltartsd, akkor meg azért sírnál.
2017. júl. 11. 13:01
 3/196 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem bunkó voltál és kész.

Nem volt ebben semmi feminácis.

A nő úgy gondolta, hogy talált egy közös témát a szakma képében, ha már azonos a végzettség. Szeretett volna lenyűgözni téged, neked akart tetszeni azzal, hogy nem csak vihorászva elmeséli, mit dolgozik, hanem próbál olyan dolgot mondani, amiről érdemben lehet beszélgetni, és továbblendíteni a témát más irányba.

Attól, hogy neked az üresfejű libák jönnek be, ez még nem feminizmus. :)

2017. júl. 11. 13:02
 4/196 anonim ***** válasza:
92%
Nem, nem volt "jo" reakcio. Gyakorlatilag lealaztad, darab huskent kezelted es ha nem tevedek, pont az ilyen viselkedes valtja ki a nokbol az onerzetesseget, a bizonyitani akarast. Ferfikent irom ezt.
2017. júl. 11. 13:02
 5/196 anonim ***** válasza:
94%

büszke az elért eredményeire, amire te féltékeny vagy, hisz gondolom nem tartasz ott ahol ő és még bunkón is viselkedtél vele...

hol volt ebben a "nagy feminizmus"???

inkább egy lelkes büszke nőt és egy féltékeny bunkó "férfit" láttam a történetben

de javíts ki ha tévedek, én így látom

2017. júl. 11. 13:03
 6/196 anonim ***** válasza:
6%
A nők túl pökhendiek és önteltek, hogy visszavegyenek a feminizmusból. Ha rajtuk múlna, minden férfi el lenne nyomva, erre törekszenek jó ideje. Az egyenlőségnek a gondolata fel sem merül bennük valójában. A feminizmus szó maga is a nőkről szól, nem equalizmus vagy ilyesmi a neve. Elgondolkodtató...
2017. júl. 11. 13:04
 7/196 anonim ***** válasza:
21%

Érdekes, ha egy férfi nagyképű, eladja magát, az "macsós stílus" meg stb...

Mondom, férfi.

Ha meg egy nő ugyanígy játssza az agyát, az meg rendben van?

Hogy a frászkarikában van ez?

2017. júl. 11. 13:11
 8/196 anonim ***** válasza:
5%

háááát őőőő. Az igaz, hogy ez az új társadalom, ezzel a feminizmussal eltunyított minket férfiakat, és szerintem sokkal jobban menne a fejlődés minden tekintetben, ha ez nem így lenne, de azért a nőket is megértem, hogy ők is szeretnének az izgalomból, amik az egymás közötti versengésből fakadnak, illetve a teljesítményorientáltságból.

Szerintem úgy lenne a legjobb ez az egész, hogy a nők külön egymás között versenghetnének, azokon a területeken amik inkább nőiesek, mit tudom én, szépségipar, állatgondozás, stb stb. A többi agyi munkát meg meghagynánk a férfiaknak, mivel ez köztudott, hogy a nők inkább tudnak kevésbé figyelmesek lenni több dologra(ez nem azt jelenti, hogy ezeket nem jegyzik meg, csak nem tudnak egyszerre kreatívkodni, problémát megoldani minden egyes dologban amire figyelnek), mint burtál keményen koncentrálni egy dologra. Továbbá ők jobban érzelemorientáltak, ami a családi életben nagyon is szükséges, de a munkába nem éppen kéne ezt belevinni, oda csak színtiszta objektivitás, és racionalitás kell. Persze ebben is lehet jó egy nő, de közel sem annyira mint egy férfi. Nőknek is megvan a maga erősségük, de mindenhol ott akarnak lenni, még ahol nem is feltétlenül kéne lenniük. Ugyanez ivódik bele a férfiakba is egyébként.(ezért van egyre több transzi meg mit tudom én)

2017. júl. 11. 13:11
 9/196 anonim ***** válasza:
3%
Első randin? Egyet értek veled. Hasonló esetben, tettem már én is direkt bántó megjegyzést, kedvesen. Egy randi ne arról szóljon már, ki miben, mennyire jó.
2017. júl. 11. 13:12
 10/196 anonim ***** válasza:
91%
#9 miért, miről kéne egy randin beszélgetni, ha nem egymásról? Szerintem az a gáz, ha valakit nem érdekel, mit csinálok napi 8 órában, vagy hogy miben vagyok jó.
2017. júl. 11. 13:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!