Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim, jó reakció volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, jó reakció volt ez? Visszavennének a nők a nagy feminizmusból, ha mindenki így viselkedne velük?

Figyelt kérdés

A minap randiztam egy nővel, kedvesnek, nőiesnek tűnt, de a randin megkérdeztem, mivel foglalkozik és az elindított egy lavinát. Elkezdett mesélni a munkahelyéről, részletezte, hogy egy menő multinál milyen fontos pozícióba került a fiatal kora ellenére, még néhány szakmai dolgot is mondott (ugyanaz a végzettségünk). Én itt már tudtam, hogy ebből nem lesz semmi, mert nem kedvelem az ilyen nőket, de azt szerettem volna, ha észreveszi magát, így ennyit mondtam: "sajnos nem tudtam koncentrálni, szóval elmondhatnád az egészet még egyszer, mert csak arra tudtam figyelni, ahogy mozog a rúzsos szád, miközben beszélsz" :D

Szerintetek?

2017. júl. 11. 12:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/196 anonim ***** válasza:
92%
Úristen, de szánalmas vagy.
2017. júl. 11. 13:16
 12/196 anonim ***** válasza:
94%

Bezzeg te elvárod hogy ha te villogsz a szakmai sikereiddel a nő előtt akkor az hallgassa tágra nyílt csillogó szemekkel és ámulattal, majd mikor csak úgy mellékesen megemlíted a fizetésed akkor egyből nedves puncival repül is az ágyadba mi? Szánalmas vagy kérdező.

Ja és most azt hiszed magadról hogy mekkora király vagy mi? Leoltottál egy feminista p#csát és felszabadítottad férfitársaidat a feminista elnyomás alól. Ezután a nők tudni fogják hogy hol a helyük ha veled találkoznak. Bár ha tudnák hogy milyen s.eggfej vagy egyikük sem akarna ismerkedni veled te szerencsétlen :D

2017. júl. 11. 13:22
 13/196 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem irigykedsz a sikereire, mert te még sehol nem tartasz. :D az ilyenek sírnak itt a gyakorin, hogy nem kellenek egy nőnek sem.
2017. júl. 11. 13:23
 14/196 anonim ***** válasza:
92%
Te egy idióta barom vagy barátom... Én szégyenlem magam helyetted.
2017. júl. 11. 13:23
 15/196 anonim ***** válasza:
90%
Férfitársaim? Itt én egx férfit sem látok, csak egy nyafogó kisfiút
2017. júl. 11. 13:24
 16/196 anonim ***** válasza:
92%
Megalaztal egy not es te meg rohogsz is a bunko beszolasodon? Valami sulyos neveltetesbeli hianyossagod van. Keress magadnak egy buta, tanulatlan not, az majd ahitattal fenyezi az egodat, hiszen te ezt varod a noktol. Bunko tajparaszt vagy, raadasul irigy, feltekeny es semmi ferfiassag nincs benned. Isten mentse a noket a hozzad hasonloktol.
2017. júl. 11. 13:27
 17/196 anonim ***** válasza:
90%

AKi így viselkedik, azzal nem fognak másodszor is randizni. Bunkó voltál. Ennyi.

Amúgy miért baj, ha a közös szakmátokról beszél? Csak nem féltékeny vagy a sikerére? Szánalmas :)

2017. júl. 11. 13:29
 18/196 anonim ***** válasza:
100%

Elég lett volna, ha annyit mondasz, randi alatt ne dolgozzatok és beszéljetek másról. Szerintem is csak közös témát próbált megragadni. Valszeg ezt a szitut benézted. Ha meg így viselkedne mindenki a nőkkel, csak rontana a dolgon a feminizmust illetően.

30/f

2017. júl. 11. 13:33
 19/196 anonim ***** válasza:
96%
Soha ne legyen nod, en csak annyit kivanok neked es a kedves hasonszoru tarsaidnak.
2017. júl. 11. 13:33
 20/196 anonim ***** válasza:
0%
# 10/19 Valaki nekem a munkájáról áradozik, attól, mint embert, egyáltalán nem ismerem meg. Max, annyit, hogy munkamániás, karrierista. Innentől, max szexpartnernek jó.
2017. júl. 11. 13:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!