Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ez a reakció a legtöbb lánytól/ nőtől egy pasi próbálkozására itt? , , Ennyire elkeseredettek nem lehettek már, hogy ilyen dolgokhoz folyamodjatok. "
Én simán szólítok le olyan lányokat nappal, józanon, boltban, buszon, munkában, az utcán, plázában,stb. AKIK ELŐTTE PICIT KIFEJEZTÉK HOGY TETSZEM NEKIK. Pl bámulással vagy szemezéssel.
Barátnőmet is egy plázában lévő ruhaboltban szólítottam le.
A full agyatlan emberekre meg ne hallgass, akik se nem éjszaka, se nem napppal sehol nem ismerkednek. Valahol kell ismerkedni. Itt, ilyen helyen mint a gyk, ne vedd a szívedre ismeretlenek véleménymegmondását.
,, A legjobb módszer ha baráti társaságban, ismeretségi körödben próbálkozol."
Nincsenek 30 asként barátaim, mind külföldön élnek, vagy családosak. Magányos farkasként megyek ide-oda és szerintem rengeteg más ilyen fickó is van itt.
Ezt a baráti társaságos farokságot azok írják, akik heti szinten buliznak, állandóan a telefont nyomkodják embereknek válaszolva, nagyon beszédes és szociális lények és tényleg nagy a baráti-ismerősi körük.
De mi van ha valaki nem ilyen? Na, neki ezerszer jobb az ismeretlenül való megszólítás. Nálam is ilyen
1. szabály: a nők ismerkedési tanácsai férfiaknak nem működőképesek.
Egy példa: a sógornőm mondta vágassam le a szakállam, levágattam, semmi változás az ismerkedés terén, sőt volt lány, akinek a szakállam jobban bejött.
Arra, a tanácsra hogy ismerkedjek Facebookon, már nem is írok semmit...
Vannak olyanok, amikre én is ráírok ilyet, de nem azok, amiket ide leírtál. Mert akinek nincs 100 barátja, nem olyan helyen dolgozik, ahol lehet ismerkedni, és nem közege a buli, az tényleg csak nyilvános helyeken tud ismerkedni a társkeresőt kivéve. És az sem baj, ha az adott nőnek ez nem pálya, de vérig sértődni egy ilyen próbálkozáson, csak azért, mert színházban, utcán...
Én azokra szoktam odaírni, amik már tényleg röhejesek, mint:
- odamegyek strandon nőhöz, hogy bekenném a hátát
- először angolul szólok hozzá, mintha turista lennék, aztán magyarul
- előveszek 20 köteg 20ezrest a zsebemből, és úgy fizetek a diszkóban a bárnál, és közben kacsintgatok a nőre
- elejtem a nő előtt az aprót, aztán megkérem, hogy vegye fel... de legalább megdicsérem a fenekét, ha lehajol!
- privát üzenetben: oké, hogy azt írtad, hogy vőlegényed van, de légyszi dugjál már velem, mert szomcsi vagyok, hogy 24 évesen még szűz vagyok
- ismeretlen emberekre ráírkálok facebookon
- elmegyek bulizni, hogy dughassak egyet, és akkurátusan odamegyek az összes csajhoz... na hát ez tényleg az a szint, ahol egy magára adó nő a fenébe elhajtja a srácot, ha látta, hogy 2 perce még a barátnőjét fűzte, előtte meg még 35 másik nőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!