Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim, jó reakció volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, jó reakció volt ez? Visszavennének a nők a nagy feminizmusból, ha mindenki így viselkedne velük?

Figyelt kérdés

A minap randiztam egy nővel, kedvesnek, nőiesnek tűnt, de a randin megkérdeztem, mivel foglalkozik és az elindított egy lavinát. Elkezdett mesélni a munkahelyéről, részletezte, hogy egy menő multinál milyen fontos pozícióba került a fiatal kora ellenére, még néhány szakmai dolgot is mondott (ugyanaz a végzettségünk). Én itt már tudtam, hogy ebből nem lesz semmi, mert nem kedvelem az ilyen nőket, de azt szerettem volna, ha észreveszi magát, így ennyit mondtam: "sajnos nem tudtam koncentrálni, szóval elmondhatnád az egészet még egyszer, mert csak arra tudtam figyelni, ahogy mozog a rúzsos szád, miközben beszélsz" :D

Szerintetek?

2017. júl. 11. 12:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/196 anonim ***** válasza:
90%
És mert szerinted egy nőnek meg kell elégednie az anyasággal meg urának kiszolgálásával, már sutyerák prosztó módon kell viselkedni egy nővel. Végül is a kettő összefügg, szóval ez valahol érthető.
2017. júl. 11. 17:54
 52/196 anonim ***** válasza:
91%
Én egyébként még arra is kíváncsi volnék, a te agyadban mi végezhetett rombolást.
2017. júl. 11. 17:56
 53/196 anonim ***** válasza:
83%
És mikor elképzelted, hogy ezt odamondod, megkeményedett a fütyid?
2017. júl. 11. 18:02
 54/196 anonim ***** válasza:
86%
Remelem, hogy a lanynak volt akkora arca, hogy valaszul o meg odavagta neked, hogy "en meg vegig a nyelvedet neztem, hogy alkalmas-e arra, hogy kinyald a sggemet."
2017. júl. 11. 18:10
 55/196 anonim ***** válasza:
85%
De egy gyökér vagy....
2017. júl. 11. 18:24
 56/196 lizzi77 ***** válasza:
84%

Kitalálom: ebben nőttél fel, anyud eltűrt mindent Apádnak , aki a szemében egy Isten , téged, mint A Trónörököst maximálisan kiszolgált, vszeg a nagyanyád is, ha van lánytestvéred, az meg kozmetikus lett, majd két év munka után hozzáment egy tirpákhoz, és azóta van pér gyerkőc is.

Igazából nincs olyan nagy gond a te kis világoddal, HA találkozol egy olyan nővel,aki ebbe beleillik.Ezt hívják Ödipus-komplexusnak.Azt viszont tudd, hogy az a nő, aki ilyen, nem egészséges lelkületű, nagyban társfüggő, bizonytalan jóformán mindenben, döntésképtelen.De ha neked ez kell ,akkor ez kell.Ettől függetlenül első randin nem viselkedünk bunkón, akkor sem, ha 200 éves a látásmódunk a nők helyéről a világban, mert a te filozófiád szerint valamiféle megmentő hős lovag lennél,.....azok pedig udvariasak,stb.

2017. júl. 11. 18:41
 57/196 anonim ***** válasza:
3%

Sok emberkének nem ment át az üzenet látom. Kérdező, megpróbáltad/megpróbáltuk, nem értik meg. Mindenki azzal jön, hogy mennyire lealacsonyítjuk meg ledegradáljuk a nőket illetve te azt a nőt, holott ez meg sem történt. De ez is evolúciós kódoltság, hogy mindenki a gyengébbet védi.(ezek szerint még akkor amikor támadás se éri)

Nem a nők függetlenségének a korlátozásáról lenne szó, csak együtt közösen megtalálnánk, hogy mi a számukra való. Mert az nem az aminek most próbálnak megfelelni. Mert ez csak a társadalom elvárása, hogy legyél minél fentebb a ranglétrán stb, itt már lassan nincs nő vagy férfi. És nem a férfiak eredetiségét nyírjuk ki ezzel az új látásmóddal, hanem a nőkét, egyszerűen megszűnnek a nők létezni. Mert egyértelműen nem tudják felvenni a versenyt, és mindenbe kapaszkodnak, és közben kiölnek magukból mindent ami nő. DE ez nem degradálás, ez így van, kérdezz meg akármilyen történészt, vagy társadalom vagy ember tudományokkal foglalkozó szakértőt. NŐK is nagyon jók sok mindenben, remélem ez a mondatom sem láthatatlan, DE amiben most próbálnak megfelelni a trásadalomnak, abban csúfos vereséget fognak szenvedni a legtöbben, és ez az ami zavaró számunkra.

Kérdező, nem hiszem hogy ez a legjobb felület erre a vitára mondjuk.:D

2017. júl. 11. 18:52
 58/196 anonim ***** válasza:
0%

GM MagnusCarlsen (3207)

#2 Hikaru GM Hikaru (3130)

#3 SergeyKarjakin GM SergeyKarjakin (3038)

#4 Oleksandr_Bortnyk GM Oleksandr_Bortnyk (3038)

#5 2Vladimirovich90 GM 2Vladimirovich90 (3036)

Egyébként csak hogy egy keveset rakjak ide be, első 5 sakkozó. Nem azt írtam, hogy nincsenek nők a ranglétrán, de hogy a tetején. Nem azért, mert probléma van a nőkkel, hanem mert ez nem az ő erősségük. Lehet van egy ilyen tudással megáldott nő, de akkor sincs a tetején a ranglistának. Ugyanígy a férfiak nem tudnak 5 felé figyelni egyszerre, ebben a nők a jók, csak hogy ne tűnjön úgy, hogy már megint a férfiak a jók cask..

2017. júl. 11. 19:04
 59/196 anonim ***** válasza:
77%

#57 Ti a karrierista nokbol gerjesztitek a problemat es kiterjesztitek a tobbi nore. Aruld mar el, hogy te hany karrierista not ismersz? Es az a par no miert szurja a szemedet? Miert aggodsz ertuk? Hol huzod meg a hatart, hogy melyik munka es melyik szintig valo a noknek? A noverem orvos es a ferje is, harom kamasz gyereket nevelnek. A batyam borasz, a felesegevel ketten vezetik a birtokot, mindektten egyforman belarakva a szolo-es a pincemunkat. Ok rendben vannak szerinted, vagy naluk mar borult az osi rend? Egy, csak egy okot mondj, amiert egy normalis ember, jelen esetben egy no, ki merje magat es a gyeremekeit szolgaltatni egy masik embernek, egy ferfinek. Az nem erv, hogy mert szerinted es szerintetek, ketreclakok szerint EZ JO a nonek.

Forditsuk meg, ha te no lennel, akkor milyen szemelyisegu emberre biznad ra az eletedet, a sorsodat, a megelhetesedet? Sorold fel kerlek ezeket az emberi tulajdonsagokat, mert az edeskeves erv, hogy mert bogyoroje van.

2017. júl. 11. 19:22
 60/196 anonim ***** válasza:
81%

#58 de ezzel mit akarsz bizonyitani? A sakk csak egy ocska jatek, hetmilliard ember magasbol tesz ra, hogy kik vannak a vilagranglista elen, legyen az no vagy ferfi.

Ad neked a sakk vagy a sakkvilagbajnok egy morzsanyi kenyeret is, vagy a vilagbajnok focista vagy egy autoversenyzo? szerinted egy vilagbajnok sakkozot ki etet otthon es ki mossa a szaros gatyajat, ki turi el, hogy egesz nap csak a jatekkal foglalkozzon? Jo, fogadjuk el, hogy a ferfiak tenyleg jobban tudnak egy dologra koncentralni, mert kozben kikapcsoljak a tobbi dolgot. Es ez mire bizonyitek?

Erre irta Osho, hogy csak egy napra, egyetlen napra adjuk at a haztartast egy ferfinek. Koran reggel felkel, megreggelizteti, feloltozteti, megmosdatja a hat-tiz gyereket, majd bevonul a konyhaba, elokesziti es megfozi az ebedet, meg a vendegekre is, kozben kitakarit, kertet muvel, taknyos orrokat es kakis fenekeket torol, siros aprosagokat vigasztal, csecsemot szoptat, meg a ferjet is kiszolgalja minden tekintetben. Ezt csinalja utana csak egy napig a ferfi, garantalja, hogy nem lesz ideje filozofiaval, meg politikaval es muveszetekkel foglalkozni. A nonek ezer problemaja van, raadasul ott van neki a ferje is a sajat problemajaval, amit a nore zudit, hogy az oldja meg. Nem veletlen, hogy a ferfiak osszeomlanak a problemak sulya alatt es hamar italba meg ongyilkossagba menekulnek. Ez is azt mutatja, hogy a ferfiak nem tudnak problemakat megoldani, a nok nelkul eletkeptelenek. Ezt Osho mondja, nem en.

2017. júl. 11. 19:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!