Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim, jó reakció volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, jó reakció volt ez? Visszavennének a nők a nagy feminizmusból, ha mindenki így viselkedne velük?

Figyelt kérdés

A minap randiztam egy nővel, kedvesnek, nőiesnek tűnt, de a randin megkérdeztem, mivel foglalkozik és az elindított egy lavinát. Elkezdett mesélni a munkahelyéről, részletezte, hogy egy menő multinál milyen fontos pozícióba került a fiatal kora ellenére, még néhány szakmai dolgot is mondott (ugyanaz a végzettségünk). Én itt már tudtam, hogy ebből nem lesz semmi, mert nem kedvelem az ilyen nőket, de azt szerettem volna, ha észreveszi magát, így ennyit mondtam: "sajnos nem tudtam koncentrálni, szóval elmondhatnád az egészet még egyszer, mert csak arra tudtam figyelni, ahogy mozog a rúzsos szád, miközben beszélsz" :D

Szerintetek?

2017. júl. 11. 12:58
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/196 A kérdező kommentje:
Én akkor sem engedném a leendő feleségem beleszólni semmilyen fontos pénzügybe, ha gazdasági szakon doktorálna. Vicc, nem értitek?
2017. júl. 13. 15:23
 112/196 anonim ***** válasza:
85%

De aruld mar el, hogy ezt most miert irtad ide? Rajtad kivul kit erdekel, hogy te mibe hagynad beleszolni a felesegedet? Foleg, hogy soha nem is lesz feleseged.

Mas, normalis ketkeresos csaladban meg megbeszeli a hazaspar, hogy mire koltsenek.

Ezt a tenyt le tudod nyelni?

2017. júl. 13. 18:29
 113/196 anonim ***** válasza:
92%

# 110

Farkat nem kell növesztenünk ahhoz, hogy egyenlők lehessünk? xD

2017. júl. 13. 19:58
 114/196 anonim ***** válasza:

"Én akkor sem engedném a leendő feleségem beleszólni semmilyen fontos pénzügybe, ha gazdasági szakon doktorálna. Vicc, nem értitek?"

Az, hogy egy feleseg is bele akar szolni a sorsa es a csaladja alakulasaba akkor vicc, hogy szanaszet rohogtem magam rajta. :D :D :D

Hova tuntel "Ketrecharcos"?

2017. júl. 13. 19:59
 115/196 anonim ***** válasza:
5%

Kivéve ahol az egyik fél elszórja baroságokra (pl. felesleges "divatos" ruhákat vesz minden k***a nap, mert a múlt heti már "nem divatos"... Vagy mindenféle szar elektronikai ökörséget, mert "há' ez a jövő"

2017. júl. 13. 20:09
 116/196 anonim ***** válasza:
85%

Na, ezt magyarazd meg a # 111-nek. Szerinte a nem letezo felesege meg a nem letezo harom gyereke kovesse az o penzugyi tranzakcioit bizolammal, mert miert is?

Mert neki himbilimbije van, AZERT! :D

En szivem szerint ugy nyakoncsorditenem az ilyen hapsit, meg az anyjat es az apjat is (ha volt egyaltalan neki) aki ilyen egot vastagitott rajta. :D

Egyszer csak megtanulna vegre, hogy hol a ferfi es a no helye az eleteben.

2017. júl. 13. 20:52
 117/196 anonim ***** válasza:
5%

#113, pont ez a kérdésem, hogy miért vágytok farokra, amikor nektek nem lehet az? Kell az egyenlőség, de csak a sok jó minden, semmi rossz abból ami megvan nekünk. Már lassan a farkunkat is elkövetelitek, mert sokkal intenzívebb a férfiak erekciója, mint a nők orgazmusa. Akkor ez így hogy lenne egyenlő, hogy ugyanazokat az előnyöket élvezitek, és még többet is, mivel a sajátjaitokat is, de azokat a hátrányokat nem szeretnétek elszenvedni mint mi?

A férfi nem lehet törékeny, vagy épp szélsőségesen érzékeny, vagy épp rászoruló a problémák megoldásának viharában(nem azt jelenti, hogy nem kérhet segítséget), a férfi legyen tökös, erős, problémamegoldó, a férfi semmit nem vehet fel a női élvezetekből, mert az már a társadalom szemete lesz egyből. De az szerintem úgy is van jól, hogy a férfi az férfi(oké nyilván vannak szélsőségek, de ez mindenhol), de akkor a nő is legyen nő, ne akarjon férfi lenni.

2017. júl. 13. 21:31
 118/196 anonim ***** válasza:

A divat tényleg a létező legnagyobb baromság, és adott esetben nagyobb pénztemető az autónál is (holott egy személygépkocsi fenntartása használat mellett évi 1 misit simán elvisz). És ráadásul semmi haszna nincs.

Olyan lány tutira nem kéne még barátnak sem, akinek a divat mondja meg, hogy ő kicsoda.

2017. júl. 13. 21:42
 119/196 anonim ***** válasza:
80%

"a nő is legyen nő, ne akarjon férfi lenni"

Csak kőfaragó, forgácsoló,stb. hogy egyenjogú lehessen. xD

2017. júl. 13. 21:54
 120/196 anonim ***** válasza:
63%
Nem érzitek nevetségesnek, hogy ekkora ellentmondásba keveredtek saját magatokkal?
2017. júl. 13. 21:55
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!