Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim, jó reakció volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, jó reakció volt ez? Visszavennének a nők a nagy feminizmusból, ha mindenki így viselkedne velük?

Figyelt kérdés

A minap randiztam egy nővel, kedvesnek, nőiesnek tűnt, de a randin megkérdeztem, mivel foglalkozik és az elindított egy lavinát. Elkezdett mesélni a munkahelyéről, részletezte, hogy egy menő multinál milyen fontos pozícióba került a fiatal kora ellenére, még néhány szakmai dolgot is mondott (ugyanaz a végzettségünk). Én itt már tudtam, hogy ebből nem lesz semmi, mert nem kedvelem az ilyen nőket, de azt szerettem volna, ha észreveszi magát, így ennyit mondtam: "sajnos nem tudtam koncentrálni, szóval elmondhatnád az egészet még egyszer, mert csak arra tudtam figyelni, ahogy mozog a rúzsos szád, miközben beszélsz" :D

Szerintetek?

2017. júl. 11. 12:58
 171/196 anonim ***** válasza:
75%
Az a 71%-os lehet, hogy egy boldog ketgyermekes csaladanya, de az is lehet, hogy egy 20 eves skizo kisrac, aki veletek szorakozik. csak szolok, mielott barmilyen iteletet hozol, ez net bameg, meg egy anonim oldal.:D
2017. júl. 15. 03:57
 172/196 anonim ***** válasza:
95%
Aha, szóval az femináci, aki nem érzi magát alsóbbrendűnek egy férfinál, és nem gondolja azt, hogy alkalmatlan arra, hogy tanuljon, dolgozzon, és részt vegyen a fontosabb döntések meghozatalában? :)
2017. júl. 15. 04:01
 173/196 anonim ***** válasza:
28%

Az a femináci a bszik érvényesíteni az alkotmányos jogait és békében meglenni egy olyan országban, ahol törvény és alkotmány egyaránt biztosítja a nők egyenlőségét minden téren. Ehelyett pedig fröcskölődik, hisztériázik minden lehetséges fórumon és médián többletjogokat követelve magának mindenki más kárára arra való hivatkozással, hogy máshol a nők nem egyenlőek és a múltban olyan emberek nem voltak egyenlőek akik már mára kb nem is élnek. El kéne már felejteni ezt a patetikus xart és mondjátok ki név szerint (vagytok talán ezren) mennyi lóvét akartok ingyen munka nélkül vagy fogjátok be és menjetek a p)cs@ba nőket felszabadítani Jemenbe. Nem azért vagytok talán ? A dolgotokat tegyétek amire azt hazudjátok, hogy a dolgotok, vagy vissza a mókuskerékbe mindenki más mellé!

30/f

2017. júl. 15. 04:51
 174/196 anonim ***** válasza:
Ha engem is megszólítottál, akkor meséld el kérlek, hogy én milyen többletjogokat próbáltam követelni. :)
2017. júl. 15. 11:20
 175/196 anonim ***** válasza:
47%

Feminácinak te elég szelíd vagy 60%. Az ilyen Antoni Rita jellegű/stílusú csajokra illik szerintem a femináci jelző.

30/f

2017. júl. 15. 18:25
 176/196 anonim ***** válasza:
68%
Nem is gondolom magam feminácinak. Én elégedett vagyok a jogaimmal és a helyzetemmel, nincs olyan dolog, amit szeretnék, de ne lenne rá lehetőségem. A férfiakkal pedig semmi problémám, és szerintem az a femináci és elmebeteg, aki szerint minden férfi hazug és egyben sem lehet megbízni.
2017. júl. 15. 23:04
 177/196 anonim ***** válasza:
21%
De meg lehet bizni bennuk, ha lo legel a sirjukon. Amugy pont ok is ezt mondjak a nokrol. Ez amolyan csipkelodes(be oltott tapasztalat es kritika). Ha felnosz majd megerted. :)
2017. júl. 15. 23:09
 178/196 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez egy szánalmas agyatlanság. Te viszont hiába vagy vszeg idősebb nálam, vészesen éretlen vagy, tehát nem fogom komolyan venni az ugatásod. Mélységesen sajnállak.

Amúgy normális férfi sem mond ilyet a nőkről, aki mond, az olyan is.

2017. júl. 15. 23:17
 179/196 anonim ***** válasza:
16%

Vau vau vau! Fogsz te meg igy ugatni kicsilany par ev utan, amikor felrekursz vagy felrekur a hapsid. Meg a Papa is kefel titokban, majd pont a te hapsid ne tenne? Nezd meg a Szerelempatak c. filmet, abbol okulj parkapcsolat teren, ne az egyetemen tomd a fejecskedet. Legeyel te csak gyurus, hithu katolikus menyasszony, akkor is massal fog melletted fetrengeni a parod. Nem az "eszedet" fogjak szeretni a ferfiak, hanem a pncidat.

Jo reggelt, ebreszto draga holgyemeny(ke)!!

2017. júl. 16. 01:12
 180/196 anonim ***** válasza:
100%
Kár, hogy ateista vagyok, pedig szívesen lettem volna hithű katolikus menyasszony. Sőt, mindjárt apáca. :D Meg is van a holnapi szerepjátékunk, köszi.
2017. júl. 16. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!