Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim, jó reakció volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, jó reakció volt ez? Visszavennének a nők a nagy feminizmusból, ha mindenki így viselkedne velük?

Figyelt kérdés

A minap randiztam egy nővel, kedvesnek, nőiesnek tűnt, de a randin megkérdeztem, mivel foglalkozik és az elindított egy lavinát. Elkezdett mesélni a munkahelyéről, részletezte, hogy egy menő multinál milyen fontos pozícióba került a fiatal kora ellenére, még néhány szakmai dolgot is mondott (ugyanaz a végzettségünk). Én itt már tudtam, hogy ebből nem lesz semmi, mert nem kedvelem az ilyen nőket, de azt szerettem volna, ha észreveszi magát, így ennyit mondtam: "sajnos nem tudtam koncentrálni, szóval elmondhatnád az egészet még egyszer, mert csak arra tudtam figyelni, ahogy mozog a rúzsos szád, miközben beszélsz" :D

Szerintetek?

2017. júl. 11. 12:58
 181/196 anonim ***** válasza:
42%

Melleted meg ott lesz Zsuzsika is, aki holnaputan fityulas noverke jelmezben ul a farkaba. Legfeljebb te errol nem fogsz tudni, mert majd hulye lesz elmondani neked.

Vau-vau!

Harapjam a kis bargyu bokadat, te kis naivok gyongye, teee! :)

2017. júl. 16. 01:54
 182/196 A kérdező kommentje:
Semmiféle Zolika nem vagyok, ez beteg. :D
2017. júl. 16. 01:54
 183/196 anonim ***** válasza:
100%

Bocsáss meg, de mélyen a szintem alatt vagy. Mint valami utolsó skizofrén szerencsétlen, már bocsi. :D Vagy, mint valami szipus panelproli. Inkább beszélgess a kérdezővel, ha már megjelent, ő sokkal inkább a te köreidből való! :)

Szia!

2017. júl. 16. 01:57
 184/196 anonim ***** válasza:
42%

Lemaradtal kerdezo par evvel, zolika a gyujtoneve a hozzad hasonlo gyikocskaknak. Ha veletlenul tarsasagban meghallod, hogy a nok zolikarol beszelgetnek, akkor tudd, hogy a rohejes, himsoven apropocsot ertik alatta.

Tudod, van aprokaposzta, aporuborka es apropocs is, az utobbi elfogadott neve: zolika. :)

2017. júl. 16. 01:59
 185/196 A kérdező kommentje:
A többi személyes dologgal és mellényúltál, szóval nem ismersz, hanem szimplán beteg vagy. :D A legtöbb femináci ilyen, nem lep meg. :D Több szóra nem is érdemes.
2017. júl. 16. 02:02
 186/196 anonim ***** válasza:

"Szia!"

Szia, es sok sikert az apacajelmezedhez! :)

2017. júl. 16. 02:02
 187/196 anonim ***** válasza:
63%

Valahogy mindig kiderul, hogy a tok nem a labatok kozott log, hanem kint novoget a kukorica kozott.. igy szokott es lenni a zolikaknal mindig. Minel nagyobb az arca, annal kisebb a toke.

Kiraknad, hogy megvizsgalhassuk kerdezo, hogy mire es mennyire eleg az, ahogy te is kozolted a lannyal a randin, hogy a szaja csak szopasra jo, semmi masra? Es a te tokod mire eleg?

Varj csak, volt egy kerdesed. Most en is felteszem neked, de forditva. Visszavennenek a ferfiak nangy himsovinizmusbol, ha mindenki igy veiselkedne veluk?"

Szoval az van, hogy randiztam egy ferfiaval, de nem tetszett nekem, ezert megkertem, hogy rakja mar ki es mutassa meg nekem a himtagjat, mert latni akarom, hogy a nagy egoja es nagy pofaja osszhangban van-e a farka meretevel.

Ez hogy tetszene neked Zolika?

2017. júl. 16. 02:19
 188/196 anonim ***** válasza:
27%

zolika elhallgatott es lapit mint "nyul" a fuben, igy szokott ez lenni ilyenkor :D Ha tukrot tart nekik az ember, akkor soha nem tetszik nekik az, amit benne latnak, hanem inkabb elsunnyognak...

Es kitatjak a nagy pofajukat mashol, ahol meg nem ismerik oket. :)

2017. júl. 16. 02:33
 189/196 anonim ***** válasza:
72%

70%, amúgy a te életednek mi az értelme, ha nem vagyok indiszkrét?

Ne reménykedj, nem fogsz másokat magaddal rántani egy gagyi netes oldalon az alja életed sikertelenségébe. Akik ide írogattak, szinte mind értelmesebbek nálad, még a 30f és talán még a kérdező is, azért ez teljesítmény.

Attól, hogy téged agyba-főbe csaltak a férfiak, nem biztos, hogy a másik válaszolót is, pláne, hogy az irományaitok alapján meg sem közelíted - nem mintha ez nagy teljesítmény lenne részéről, mivel olyan egy lim-lom undorító, visszataszító élőlény vagy, hogy értelmes férfi bottal sem nyúlna hozzád. Irigy qrva. :D Irigyled a péniszt - hiszen minek emlegetnéd ennyit? - és irigyled a nálad fiatalabb, értelmesebb nőt. A vaktába lövöldöző személyeskedéseid pedig tényleg több, mint betegesek... xD

Hogy te boldog nem vagy, az fix, ha pedig tényleg kisz_artál magadból 2 gyereket, akkor megérett a bolygó a pusztulásra.

2017. júl. 16. 04:23
 190/196 anonim ***** válasza:

Thundering Silence nevű felhasználó válasza

Kedves, legyen a te hited szerint! :)

Hogy f***szom van-e vagy nincs, hogy sz***rtam-e, csinaltam-e a vilagra gyereket vagy sem, ahhoz semmi kozod nincs es soha nem is fogod megtudni.

En azt loditok itt nektek, amit kedvem tartja, meg tudod-e akadalyozni ezt barmelyik itteni anonim hozzaszolonak?

Szoval, tenyleg legyen a te hited szerint.

Engem nem zavar, hogy te vagy mas mit gondol rolam.:)

Adsz te nekem egy morzsanyi kenyeret is? Nem! Akkor meg mit foglalkozzam en azzal, hogy te ki vagy es mit gondolsz rolam?

Ja, amugy rasszista es allatgyulolo is vagyok, csak jelzem, hogy tudd es legyen meg valami ellenem, amin pukkadozhatsz. :)

Amugy a kerdezo zoliakankrol mit gondolsz, arrol is van velemenyed vagy csak feljottel ide kopni egyet ram mert az annyira ferfias?

2017. júl. 16. 04:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!