Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit reagálnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit reagálnátok, ha egy átlagos pasi odamenne hozzátok a bevásárló központban és ezt mondaná?

Figyelt kérdés
"Szia, nagyon tetszel, szívesen megismernélek! Nincs kedved egyik délután beülni valahova?"

2015. dec. 12. 18:30
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/146 anonim ***** válasza:
0%
Hagyjátok már békén! Totál igaza van a legtöbb buta tyúk barátnőm is ilyen mint amiről ő beszél, inkább a paraszt izmos gyereket választják a picit csúnyább értelmes pasi helyett! 24f küldd a képet kérlek:( nagyon kíváncsi vagyok rád! Nekem volt már csúnyácskább pasim is imádom ápolgatni a lelkét a pasiknak, nekem tetszik ha valaki nem tűl szép mert a szép pasik előtt köpni nyelni nem tudok, egyszerüen nem tudok önmagam lenni. :( előző pasimnak égési sérülése volt fél teste megégett egy lakástüzben, sokszor begyulladt neki, rendszeresen gennyes volt, meg kenni kellett, az arcán is látszott, sokan bántották emiatt, másfél év volt mire megmerte mutatni a testét:( mindig kiálltam mellette, szerettem, ő meg mégis dobott:( dobbantónak használt, hogy tölem szerzett önbizalmat. Ennél rosszabb nem lehet, ami veled van!
2015. dec. 12. 23:09
 82/146 A kérdező kommentje:

ma 23:09

Vagy csak szimplán van, aki kíváncsi rád és nincs semmiylen összeesküvés? XD

Az elképzelhetetlen, hogy nem minden csaj magától az ördögtől való? XD

2015. dec. 12. 23:15
 83/146 A kérdező kommentje:

ma 23:09

remélem a tagnak van igaza és tényleg csak szivatod mert nem érdemli meg hogy bárki is törődjön vele.. -.-

2015. dec. 12. 23:20
 84/146 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező attól hogy a bunkó agyaddal Nem vagy képes felfogni hogy léteznek olyan emberek akiknek nem a külsőségek fontosak, még létezünk! -.- te is egy szánalmas idióta vagy, mint a pasik 99%a és a 24f Azért ennyire kiábrándult a világból mert ti bunkók túl sokan vagytok! Ezért vesztettem el én is teljesen az önbizalmam! Miattatok!
2015. dec. 12. 23:26
 85/146 anonim ***** válasza:
13%
Abban biztosan egyetértek 24/F-fel, hogy a 46%-os úgy férfi, ahogy van. Sőt, még azt is simán el tudom képzelni, hogy a kérdező szórakozik másik profillal. Az első kommentje szörnyen átlátszó. :D
2015. dec. 12. 23:28
 86/146 anonim ***** válasza:
0%

ma 23:28

Vagy Csak egy idióta vagy! Az feltűnt hogy ide Csak egyszer lehet regelni? És le lehet szállni 24f-ről! Tippetek sincs nektek idiótáknak hogy ezek az emberek min mennek keresztül! Évekig éltem ilyen pasival, nagyon mélyek tudnak lenni a sebek! Én azt is megértem ha nem küld nekem képet és nem hisz nekem mert velünk mindenki játszik, én sem bízom már senkiben:( nekem is mindig az jut az eszembe h megint Csak játtszanak vele:(

Neked töpped sincs erről milyen ez! Szóval hagajátok békén őt!

2015. dec. 12. 23:35
 87/146 anonim ***** válasza:
0%

Vqlakinek még azt is nehezére esik feldolgozni ha 1centivel kisebb a pénisze ah átlagnál, akkor szerinted nekik milyen nehéz lehet?? Inkább gondoljatok bele mennyire rossz lehet neki így élni ahelyett hogy bántjátok!

És amúgy mi értelme lenne annak ha pasi lennék? Gondolkozz már idióta -.- vagy te talán meleg vagy?

2015. dec. 12. 23:42
 88/146 anonim ***** válasza:
100%

" Én azt is megértem ha nem küld nekem képet és nem hisz nekem mert velünk mindenki játszik, én sem bízom már senkiben:("

Igen, és mivel te ezzel tisztában vagy, ezért azzal kezded 24/F-hez a mondandódat, hogy küldjön magáról képet teljesen vakon és ismeretlenül neked. Hjajj, ha már szivatni akarjátok, csinálnátok okosan...ennél átlátszóbbat nehezen lehetett volna írni. Ezért tekintve, hogy se lány, se lelkisérült nem vagy, nyugodtan kijelenthetem, hogy sokkal többet tudok ezekről a dolgokról, mint te.

2015. dec. 12. 23:45
 89/146 anonim ***** válasza:
100%

23:42

Hogy mi értelme? Ha F lenne az L helyett, akkor aztán tényleg esélytelen lenne, hogy csóri képet küldjön neked, amit aztán rögtön ki is raknál ide, jobb esetben napiszarra. :D

2015. dec. 12. 23:47
 90/146 A kérdező kommentje:
Kedves 46%-os ez vagy ótvar nagy kamu, vagy legalább annyira ostoba vagy, mint a 24F! NEm tudom dűlőre jutni, hogy melyik lehet, mert nagyon kamunak tűnik, viszont simán elhiszem hogy tényleg ilyen hülye vagy, mert annyi logikai hiba vna abban amit írsz, hogy fizikai fájdalmat okoz! Ha a tag ír valamit, akkor megvéded, ha ugyan azt írja egy másik ember, akkor őt lehúzod és azt mondod, hogy ne bántsa! Ha ez nem kamu, akkor arról lehet szó, hogy túlságosan elfogult vagy! Értem én, hogy együtt voltál valakivel akinek le volt égve fél teste, ezért védeni próbálod a gyereket, de semmi ilyen tragikus dologról nem volt szó, meg attól hogy valaki csúnya lett vagy csúnyának született még lehet egy tökös férfi, ez a gyerek meg egy rinyagép vedd már észre! jó ne ítéld meg csak kinézet alapját (bár jóhogy nem ítéled el a kinézet alapján még csak azt sem tudod hogy néz ki XD).. Jó hogy nem már ott tartasz hogy érdem lett csúnyának lenni és akkor már lehet borzasztó személyisége is, mert hogy szegényke csúnyának született!! Tudod mit ha ez nem kamu meg is érdemlitek egymást, jöjjetek össze! legyél vele szánalomból, mert az annyira király dolog :)
2015. dec. 12. 23:50
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!