Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit reagálnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit reagálnátok, ha egy átlagos pasi odamenne hozzátok a bevásárló központban és ezt mondaná?

Figyelt kérdés
"Szia, nagyon tetszel, szívesen megismernélek! Nincs kedved egyik délután beülni valahova?"

2015. dec. 12. 18:30
 111/146 A kérdező kommentje:

24F!

Elmondhatod 50szer is, hogy téged levegőnek néznek a nők, már 100x elmondtuk hogy fú biztos rossz lehet neked, nagyon sajnálunk bla bla bla, de nem értem ebből mégis hogyan következik az, hogy minden szituációban igazat kellene mondani, és amit itt reagáltak a nők, hogy nem akarják megbántani azt, aki odamegy hozzájuk, abból hogyan következik számodra az, hogy a nők gonoszak hazugak és hülye lotyók??

Én is csak önmagamat ismétlem, leírhatod 1 milliószor is ugyan azt, siránkozhatsz még 11 oldalt, de azt a felvetésemet, hogy szerintem már pedig igen is van szituáció amikor hazudni kell, és erre példát is mondtam, ezt egy féleképpen tudod csak cáfolni, azzal, ha az ellenpéldáimról belátod, hogy azokban az esetekben is igazat kéne mondani! Minden más nyavajgás amit hozzá teszel ehhez, nem bizonyít semmit, csak azt hogy nyomorék személyiség vagy! Lassan kezd érdekelni mégis milyen egyetemre jársz, ahova ennyire logikátlan emberek járnak.. -.- Bocsánat, ha bántó vagy ilyesmi, de te nagyon sötét vagy, 11x elmondtam neked, milyen érvelési hibát vétettél, 11x elmondtam neked, hogy ha az igazad mindenféleképpen bizonyítani akarod, annak az a logikus módja, hogy az ellenpéldáimról belátod hogy nem ellenpéldák igazából..

2015. dec. 13. 12:50
 112/146 A kérdező kommentje:

ma 12:42

És te így ismerkedsz diszkóban?

-szia van kedved ismerkedni?

-bocs barátom van

-mi a barátod neve? Bizonyítsd hgoy tényleg van!

-őőőő

-hülye liba

2015. dec. 13. 12:52
 113/146 A kérdező kommentje:
Egyébként én meg pont fordítva látom, mivel én is átlagos vagyok, és nem egyszer adtak már esélyt arra, hogy megismerjenek, és már 3 komoly kapcsolatom is volt, így én arra tudok csak gondolni, hogy ha te is átlagos vagy, akkor 1 kilóméterről lerí a kellemetlen személyiséged, és sugárzik belőled, hogy alig várod hogy újból pofán vágjanak azzal, hogy egy hülye nyomorék vagy, és le hülye lotyózhassad őket, és minden egyes betűdből lerí, hogy mennyire lenézed a női nemet, és mennyire előítéletes vagy velük kapcsolatban! Szerinted ez nem jön le körülbelül az első 3 másodpercben abból ahogyan odamész egy nőhöz? Akármennyire lehúzod az összes nőt, akármennyire is ostobának tartod őket, ők sem hülyék többségében, és ők is tudnak olvasni a testbeszédben, nekik is rengeteg dolog lejön a stílusodból, a hangsúlyodból, vagy abból hogy kapásból mit reagálsz ezután.. Nekem volt hogy egy nő azt mondta hogy barátja van, utána mondtam neki, hogy ha őt nem zavarja akkor ettől még beszélnék vele pár mondatot, mert jó társaságnak tartom, megígérem nem nyomulok rá, majd kiderült hogy mégsincs pasija, és bocsánatot kért amiatt hoyg azt mondta, és közölte hogy szívesen találkozna velem még.. Szerinted nekik nem számít az, hogy te mit reagálsz? Azt mondod te gyorsan rá tudsz jönni arra, hogy igazat mondott-e, ők meg nem hülyék, gyorsan rá tudnak jönni arra, hogy te egy megkeseredett balf..sz vagy, aki a nőket hibáztatja minden gondjáért.. -.-
2015. dec. 13. 13:02
 114/146 anonim ***** válasza:
0%

109-es.

Egyetlen dolog,amire érdemes válaszolnom,a többire felesleges,mert csak azt hajtod,amit te gondolsz.Így pedig mivel én meg mást gondolok mint te,valószínűleg sosem fog egyezni a dolog,innentől fogva pedig felesleges beszélni is róla...

Szóval az,hogy miért foglalkozom vele mégis,a nőkkel? Hidd el,ha tehetném,nem törődnék velük.Egyetlen gondom van,a vonzódás,a hormonok,és persze a családom,akik csesztetnek folyamatosan ezzel az egésszel(bár ez utóbbi már nem érdekel igazán).

Szóval hidd el,nekem lenne a legjobb,ha nem vonzódnék a nőkhöz,és nem lennének hormonok bennem,amik hajtanának,és ezt ki tudnám iktatni teljesen.Onnantól tényleg tennék az egészre magasról...

Kérdező,neked már felesleges is válaszolnom,ugyanazokat írod,csak a saját szemszögedet veszed figyelembe,és köpködsz rám folyamatosan,ami engem nem hat meg már,ennél sokkal többször bántottak már sokkal durvábbakkal is az életben,hogy egyáltalán ezt magamra vegyem még.Már csak nevetek rajta. :)

24/F

2015. dec. 13. 13:26
 115/146 A kérdező kommentje:

Ember, az hogy ha érvelni akarsz, akkor bizonyos logikai szabályok léteznek, amiket ha nem tartasz be, akkor tök mindegy mit írsz, azok nem érvek lesznek (például hogy nem mondasz ellent önmagadnak, vagy ha én egy ellenpéldát mondok és arra nem reagálsz, mert nem tudod cáfolni hgoy ellenpélda, akkor bizony nekem van igazam) ha ezeket nem tudod felfogni, akkor ez nem vitázol, hanem szimplán nyavajogsz hogy milyen szar neked...

Egyetlen k.szott ellenpéldámra reagáltál már??

NEM, ehelyett csak hajtogatod, hogy a "fú ennyit érnek a nők, mind hazug, mind lotyó, jajj én szegény átlagos pasi meg ossem fogok nőhöz jutni" ezt leírhatod még 200x, attól még nem lesz minden nő hazug azért, mert nem szeretne megbántani téged ezért inkább azt mondja hogy pasija van.. -.-

2015. dec. 13. 13:39
 116/146 A kérdező kommentje:
Nevetés helyett inkább gondolkoznod kéne..
2015. dec. 13. 13:40
 117/146 A kérdező kommentje:

És hogy miért kezdek átmenni idiótába veled szemben? Mert értetlenkedsz, és figyelmen kívül hagyod azt, amire nem tudsz érdemben reagálni, miközben magas lóról beszélsz..

Én meggyőzni szeretnélek az igazamról, ezért is mondtam neked ellenpéldákat, amik miatt szerintem igen is jól teszik a nők, ha hazudnak néha egy picit, és ami miatt úgy érzem, hogy létezik pozitív hazugság is, azt is elmondtam, ha meg akarsz győzni engem hogy minden hazugság rossz, és rosszul teszik a nők hogy hazudnak, akkor cáfold valahogy az ellenpéldáim, mert az lenne a logikus lépés. Én hajlok arra, hogy megpróbáljam az érveidet megérteni, akkor ha azok érvek, akkor ha van benne érdemben valami amit meg kéne érteni, de az nem érv, hogy én elmondom, hogy szeirntem miért nincs igazad, neked erre nem az a válaszod hogy sziernted nekem miért nincs igazam, hanem az, hogy elkezded tovább magyarázni a saját igazadat.. Én világosan kifejtettem, hogy szerintem mi a baj azzal, amit mondasz, neked mi bajod az ellenpéldáimmal? Erre tudsz válaszolni? Vagy szeretnél még 11 oldalt nyavajogni?

2015. dec. 13. 13:49
 118/146 anonim ***** válasza:
86%

Kedves 24f én vagyok az a 21 éves lány, aki tegnap azt hitte, neked is valamilyen lelki vagy testi sebed van és azért lett ennyire negatív a hozzáállásod (volt barátom révén sokat tudok ezekről a dllgokról). Őszintén érdekelt volna milyen ember vagy, hogy nézel ki, milyen vagy belülről, őszintén szerettem volna neked egy esélyt adni, megfogadtam hogy ha küldesz egy képet és valóban csúnya vagy akkor is találkozok véled legalább egyszer, és itt is próbállak megismerni.. több kommentemben is igazat adtam Neked, próbáltam kiállni melléd az igazadért, őszintén hittem hogy van értelme téged megismerni, mert csak valami lelki seb mondatja ezeket veled! Őszintén elmondtam h nyugodtan irhatsz nem fogom leharapni a fejed, mert egy duci lány vagyok rengeteg megaláztatással mögöttem nagyon kevés önbizalommal! Engem még az a pasi is elhagyott, aki előttem egyetlen nőnek sem kellett, mert annyira gáznak tartották! Szerinted milyen érzés ez? Én őszintén megnyíltam előtted abban reménykedve, hogy talán esélyt adhatunk egymásnak!

És cserébe mit kaptam? Veled az élen gúnyosan kinevettetek, megaláztatok, ostobának, hazugnak neveztetek! Belátom rossz ötlet volt képet kérni tőled annak ellenére, hogy nagyon kíváncsivá tettél! Meg is értem hogy nem küldtél képet, de hogy még annyi sem telt tőled, hogy annyit írj nekem, hogy szia bocs képet nem küldök mert nem tudok már megbízni srnkiben, de köszönöm hogy kiálltál mellettem! Fájt volna? Veszítettél volna valamit?

Már nem értem mit láttam meg a szavaid mögött tegnap este!

Te nem átlagos vagy, hanem ugyan olyan alattomos bunkó mint a pasik 99%a, akinek csak arra vagyok jó hogy megalázzon és ezzel javítsa az önérzetét!

Remélem picit elgondolkozll és változtatsz az életeden, mert ezt nem bántásból mondom, de így egyedül fogsz meghalni!!

2015. dec. 13. 14:12
 119/146 anonim ***** válasza:
0%

118-as.

Engem nem kell védenie senkinek,meg tudom magamat is.

Azt pedig idáig is tudtam,hogy egyedül fogok maradni,nem újdonság. Megszoktam már,idáig is egész életemben csak magamra számíthattam,és oldottam meg,és küzdöttem mindenért.Újdonságot nem mondtál. ;)

Kérdező,felesleges,ne törd magad én sem teszem már.

Hidd el,pontosan tudom mennyire hazugok a nők,és mennyiszer hazudnak...

Csak szánalmasnak tartom,ennyi. Őszinteséget nem ismerik,ezért is írtam hogy legyen csak velük is ilyen az életben majd más valaki,aztán majd ők is sírni fognak,hogy jajj miért nem volt vele őszinte az adott illető.De miért várná el,hogy vele őszinték legyenek,ha ő sem volt az másokkal?! :)

No mindegy,rövidre zárom a témát,felőlem csináljanak a nők,amit akarnak,attól még meg lesz a véleményem róluk,amit ugyanúgy ki fogok mondani. :) Ez bizony nem tetszik nekik,de attól még ez a valóság. ;)

24/F

2015. dec. 13. 14:39
 120/146 A kérdező kommentje:

ma 14:39

Oké, akkor nézzük másik szemszögből a dolgot:

Szerinted minden nő hazug, és gonoszak, szerintem semmilyen állítás nem lehet igaz, ami általánosítva egy globális csoportra van kimondva. Se az nem lehet igaz, hogy minden cigány lop, sem az hogy minden nő hazudik, sem az hogy minden ember pazarló, vagy minden politikus hataloméhes. Ez egy naiv hozzáállás, ami nem veszi figyelembe azt az egyszerű tényt, hogy minden ember más. Az hogy a politikusok többsége hatalom éhes, ez ellen fellépni azért nem ostobaság, mert az életünk a politikus réteg egészén múlik (, még az ellenzéken is), ezért nagyon is sokat számít az, ha a 80%-uk hatalom éhes. De például hogy a nők 80%-a hazug vagy egy lotyó, emiatt fellépni az ellen, hogy a nők hazugok legyenek azért felesleges, mert neked nem a nők 80%-ával kell élned, hanem közülük egyetlen nővel, szóval ha találsz egyetlen nőt aki nem hazug, akkor máris értelmét veszti, hogy a többi nő milyen..

Ha azt mondod, hogy a nők többségében nem lehet megbízni, vagy csalódást okoznak stb, akkor még igazat is adok neked. Ez hozzáállás kérdése, hogy a nők többségének a viselkedése miatt megítélem e az egész női nemet.

Az a baj, hogy ha megítéled az egész női nemet, magaddal fogsz kicseszni, mert még azt a 10%-ot sem fogod megtalálni, aki mellett boldog lennél.

2015. dec. 13. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!