Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit reagálnátok, ha egy átlagos pasi odamenne hozzátok a bevásárló központban és ezt mondaná?
"Szia, ott a kanom, kérdezd meg tőle elenged-e."
23/N
Ha van barátom: A barátom valószínű kevésbé értékelni, szóval nem, köszi.
Ha nincs barátom és nem is jött be a srác stílusa: Ugyanez a szöveg.
Ha nincs barátom és jól adta elő magát: Ez kedves, köszi. Holnap ráérek.
Ha van barátom: Nagyon aranyos vagy, de van barátom. :)
Ha nincs barátom, de nem tetszik: Nagyon aranyos vagy, de van barátom. :)
Ha nincs barátom de tetszik: Okés, jelölj be facebookon xy a nevem, és majd ott megbeszéljük. :)
ma 18:52
Sok nő azért ferdít (inkább így hívnám), mert nem akarja lerombolni a pasi önérzetét (szerintem). A legtöbb pasi viszont ha átlagos tehát nem épp egy adonisz, akkor nincs szüksége arra, hogy ezt folyamatosan az arcába mondják, anélkül is tudni fogja magáról, pont azért mert vannak nők akik viszont bunkóznak vele.. Én ilyen esetben megbocsáthatónak tartom ezt a ferdítést..
Én sem mondanám meg egy nőnek aki nem tetszik, hogy bocs de azért nem találkozok veled mert mondjuk duci vagy.. tudja ő is magáról hogy duci, minek romboljam el az önérzetét? Majd úgy is jönni fog valaki, akinek ducin fog tetszeni.
Ha tetszik a srác, akkor szívesen megismerném és elfogadnám az ajánlatát.
Ha nem, vagy épp kapcsolatban lennék, akkor pedig közölném, hogy ne haragudj de kapcsolatban vagyok.
Ha meg azt mondom, hogy bocs, nem jössz be, akkor meg felszínes qrva vagyok..
Én is úgy gondolom, hogy a srác valószínű megkapja néha ezt, én miért erősítenék rá?! Nem egyszerűbb azt mondani, hogy foglalt vagyok? Minek romboljam tovább az önbizalmát?
Biztos lesz, akinek majd bejön. Egyébként egy ilyennél nem csak a kinézet számít, hanem a stílus is. Lehet önmagában elég jól néz ki a srác, de nem tetszett, ahogy előadta. Ebben az esetben még csak nem is mondhatnám, hogy nem jössz be külsőre, mert nem igaz.
"Egyébként egy ilyennél nem csak a kinézet számít, hanem a stílus is. Lehet önmagában elég jól néz ki a srác, de nem tetszett, ahogy előadta."
Na igen ez így van, egy videót csatolnék hozzá, mivel velem már történt hasonló, azt hittem leesek a székről! :D https://www.youtube.com/watch?v=oFaGQwq2buk
Én sem értem ez miért rossz, ha ennyit 'füllentünk'.
Ha én odamennék egy pasihoz és elutasítana jobban örülnék ha azt mondaná hogy van barátnője mint ha azt hogy 'bocs, túl magas/kövér/csúnya vagy, nem tetszel, nem vagy az esetem stb'... plusz ha valaki olyan típus ezen lehet megsértődik és beszól, vagy esetleg elkezd értetlenkedni hogy 'miért nem'. Mindkettő elég kínos lenne, sokkal egyszerűbb foglaltnak hazudni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!