Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit reagálnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit reagálnátok, ha egy átlagos pasi odamenne hozzátok a bevásárló központban és ezt mondaná?

Figyelt kérdés
"Szia, nagyon tetszel, szívesen megismernélek! Nincs kedved egyik délután beülni valahova?"

2015. dec. 12. 18:30
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/146 A kérdező kommentje:

Egyébként tényleg menthetetlenül ostoba vagy..

Arról papolsz, hogy esélyt kéne adniuk neked a nőknek, miközben te mit csinálsz? Azt mondod minden nő egy hazug liba, és szerinted nincs értelme nekik esélyt adni, akkor mégis milyen alapon várod el tőlük, ha te sem adod meg nekik a tiszteletet, hogy amíg nem ismered meg, addig nem mondasz róla rosszat??

esküszöm ennyire brutálisan szánalmas emberrel még nem volt dolgom.. -.-

Ha ennek a 10%-át is elhiszed, amit magyarázol, akkor te vagy a férfi nem legalja.. -.-

2015. dec. 13. 17:17
 142/146 anonim ***** válasza:
77%

24F

Nem rosszindulatból mondom, de keresd fel az egyetem pszichológust és ha picit sikerült rendezni a gondolataidat, továbbra is írhatsz privit nyugodtan, nem fogom leharapni a fejed, bár azok után ahogy velem viselkedsz jelenleg -1en állsz, de az esélyek híve vagyok! 21l

2015. dec. 13. 17:34
 143/146 anonim ***** válasza:
0%

Senkit nem keresek fel,és senkinek nem fogok privátot sem írni.Köszöntem,jót derültem sok emberen itt. :)

Ítélkezzetek csak nyugodtan ismeretlenül felettem,engem nem hat meg. :) Ne aggódjatok,többet nem írok ide,mert bizony tanulnom kell sokat. :)

24/F

2015. dec. 13. 19:03
 144/146 1112 ***** válasza:
60%
Én mondanám,hogy aranyos. És szerintem, ha nem lennék foglalt, akkor lehet, hogy ha nem jön be is elfogadnék egy ilyen taliötletet.
2015. dec. 13. 19:04
 145/146 anonim ***** válasza:
60%

24F

Jól van, ahogy érzed!

Nevess csak nyugodtan rajtunk -.-

2015. dec. 13. 22:44
 146/146 anonim ***** válasza:
100%

24/F te komlyan mit elmezgetsz más embereket mikor még magaddal sem vagy tisztában? Egyik percben azon sírsz hogy nem születtél helyesnek ezért nem kellesz senkinek. aztán meg hogy nem vagy ronda :D Ember döntsd már el mi bajod. akkor most csúnya vagy, vagy nem vagy az? Ha meg átlagos azzal meg mi baj? Nézz ki az utcára tele van átlagos emberekkel, tudod azért nevezik magát a jelzőt ÁTLAGOSNAK...Amúgy meg iagza van annak aki szerint buta vagy már bocs :) Olvasd már vissza pár helyen magad. Mindig de mindig ugyan azokat a frázisokat pufoggtatod, de már szó szerint, ha valaki érvel ellened (lsd kérdező) akkor sem tudod megcáfolni, csak papagj üzemmódban ismétleni öngamad. Orrodnál tovűább nem nem látsz, szerintem szókincsed sincs, mert akinek van ,és tényleg egy intelligens ember az nem így vitázik :) Szóval elég nagy ellentmondás vagy úgy ahogy vagy...

És rosszindulatú, megkeseredett és ez miatt gondolom 100 méterről látni rajtad hogy flúgos vagy :) talán tedd magad rendbe előbb aztán fuss neki újra.

Na tessék ezekre ismét leírhatod a korábbi szövegeidet, mert csak az megy. Megsúgom ctrl c ctrl v ;) nem ám fölöslegesen pötyögsz itt nekünk, mikor nincsenek önálló új gonodlataid...

2015. dec. 14. 12:43
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!