Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit reagálnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit reagálnátok, ha egy átlagos pasi odamenne hozzátok a bevásárló központban és ezt mondaná?

Figyelt kérdés
"Szia, nagyon tetszel, szívesen megismernélek! Nincs kedved egyik délután beülni valahova?"

2015. dec. 12. 18:30
 121/146 anonim ***** válasza:
77%

Érdekes hozzàm még nem jött oda férfi ilyen kifinomult modorban.

Csak a bunkók. A normàlis férfiaknak nincs bàtorságuk.

Pedig még szépnek is mondanak.

Fuck logic

2015. dec. 13. 14:55
 122/146 anonim ***** válasza:
86%

Látszik, hogy nincs már OPNI...:D

99:

"Annyit még hozzáfűznék és írtam is,hogy egyáltalán nem vagyok csúnya. :)

24/F

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 55%-ban hasznos válaszokat ad."

107

"Mert nem születtem helyesnek,így már szóba sem állnak velem,pont ez a baj."

Haver, döntsd már el:D Ezek után tényleg azt mondom az itt kialakult vitára, hogy don't feed the troll. Különben is itt még ki is lehet moderáltatni válaszokat, ez meg már olyan nevetséges kategória, amit nem lehet komolyan venni.

A csúnyasághoz annyit teszek hozzá, hogy mások súlyos deformitásokkal, végtagok nélkül, törpenövésűként, stb. képesek párt találni, itt meg annak tudják be a szerencsétlenkedésük sokan, hogy pattanásos az arcuk vagy van rajtuk 10 kiló plusz. Vicc a köbön.

Egyébként ha tényleg rákérdezel a lány pasijára, akkor egyértelműen a kötekedő fajta vagy, és nem is tudnám mire vélni a dolgot, minek kell a pasim neve? Hogy megkeresd Facebookon és zaklasd? Mert aki így reagálna egy elutasításra, abból ezt is ki tudnám nézni... A fejben van a gond.

2015. dec. 13. 15:09
 123/146 anonim ***** válasza:
0%

120 Kérdező.

Hidd el,én lennék a legboldogabb ha egyáltalán olyan nővel találkoznék valaha életemben,aki legalább meg akarna ismerni,és nem egyből elítélne a külsőm alapján,ami bizony nagyon csalóka.

Mert hallottam én már vissza olyanokat,amik valós esetek,megtörténtek.Röviden:

Ismerőseim visszamondták pár nő véleményét rólam:

-beképzelt

-nagyképű

-tróger

Nos ezeket hallottam vissza,ennyit ítéltek meg belőlem,közben pedig ezek közül egyik sem igaz rám,sőt teljes ellentéte vagyok ezeknek... :)

Most hogyan hihetnék egy olyan dologban,amivel soha nem is találkoztam még,és lehet nem is fogok? Mondd már el... :)

24/F

2015. dec. 13. 15:13
 124/146 A kérdező kommentje:

ma 15:13

Neked az a bajod hogy átlagos vagy? Siránkozz csak, miközben valaki meg így él és gyönyörű felesége van:

[link]

majd nézd meg közelebbről:

https://www.youtube.com/watch?v=HFmQTT87nmc

2015. dec. 13. 15:22
 125/146 A kérdező kommentje:

Miközben te azon siránkozol, hogy átlagos vagy, addig ő ha akármit kérhetne az élettől, annyit kérne, hogy a saját ujjaival írhassa le a véleményét egy fórumon, mint egy átlagos ember, és még az se számítana neki, ha csúnya lenne mellé, ha tudna járni és lenne keze.. És egy gyönyörű felesége van, gyereke, szerető családja, munkája.. miközben te azon siránkozol, hogy átlagos vagy és beletörődtél, hoyg egyedül fogsz meghalni mert a nők márpedig gonoszak..

Még mindig nem érted mi itt a gond??

2015. dec. 13. 15:26
 126/146 A kérdező kommentje:

"-beképzelt

-nagyképű

-tróger "

Vicces, mert a kommentjeid alapján nekem pontosan ezek jöttek át! Akkor szerinted már a pasik nagy része is előítéletes idióta, és az egész emberiséggel van a gond, vagy valami nem stimmel a személyiségeddel??

2015. dec. 13. 15:29
 127/146 anonim ***** válasza:
86%

123:

Hát ne haragudj, de van az a kategória, mikor egyáltalán nem reális az énképünk, és a kis monológjaid alapján eléggé úgy tűnik, hogy te nagyon ez a kategória vagy, mert elég találónak tűnnek ezek a jelzők. Nézzük a nagyképűt és a beképzeltet. Akárki akármit mond, csak műveletlen tuskó lehet vagy ostoba, ha nem azt mondja, hogy igazad van, és persze csak TE tudhatod a tutit.

Na és a tróger: Hát van egy bizonyos stílusod, amit az életben biztos nem tolerálnék sokáig, egyébként ha abból áll az életed, hogy itt ekézed a nőket, akkor tényleg nagyon hasznosan töltöd az életed.

Javaslok egy kis pszichoterápiát és lehet 1 csapásra helyre fog jönni a dolog. Amúgy ha MINDENKI ezt mondja rólad, az lehet elárul rólad valamit, nem? Én is mondhatom magamról, hogy milyen xy természetem van. Jah, a 4 fal között. Csak mások ezt nem látják ha nem úgy viselkedek velük, ők azt a szeletet látják belőlem, amilyen mások között vagyok, és nyilván az alapján fognak bekategorizálni, és igazából az számít. Nem fogod úgy sem belátni, nem is arra hajtok, de a saját házad táján össze kéne söpörnöd.

2015. dec. 13. 15:29
 128/146 A kérdező kommentje:

89%-osnak nagyon igaza van!

Egyébként megosztom veled a titkom, mert nekem nem egyszer sikerült már esélyt kapnom a nőktől, amire eddig rájöttem, hogy mire van szükségük a nőknek első benyomásnál:

-humor, magabiztosság és tisztelet

humor: egy 1km-ről lesüt rólad, hogy egy kiégett besavanyodott gyerek vagy

magabiztosság: hiábavaló hogy mindenkinél okosabbnak tartod magad, attól még a béka segge alatt van az önbizalmad

tisztelet: lesüt rólad, hogy nem hogy tiszteled a nőket, hanem pont ellenkezőleg, lenézed a nőket, és egytől egyig mindet egy hülye hazug lotyónak tartod..

Gondolj már bele, mégis mit kéne benned meglátnia egy nőnek?? Ha ki lennél gyúrva és arcmodell lennél, akkor se kellenél egy nőnek sem egy éjszakánál többre.. -.-

2015. dec. 13. 15:40
 129/146 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező igen és az afrikai gyerekek meg éheznek,és egy kis kenyérnek is örülnének,Irakban folyamatosan lőnek az emberekre és attól félnek,és még lehetne sorolni...

Ismerem Nick-et,meghallgattam már többször őt,na és? Testileg elbánt vele az élet,de a boldogságban pedig szerencséje volt,és lett felesége stb.

Velem testileg nem bánt el annyira az élet,de a boldogságom és szerencsém 0-val egyenlő. Nos akkor ugyanott vagyunk kb.

Nem mindenki állítja ezt rólam,csak pár felszínes ember,aki arra sem veszi a fáradtságot,ahogyan Ti sem, hogy megismerjenek egy embert,és utána majd elmondják a véleményüket róla.

Érdekes módon az összes ismerősöm,aki tényleg meg akart ismerni,és így is tett, miket mondanak rólam:

-értelmes,kedves,segítőkész stb...

Mert valójában tényleg ilyen vagyok.

Csak bizony 1 mp alatt ezt nem lehet külsőből megállapítani. :)

24/F

2015. dec. 13. 15:46
 130/146 anonim ***** válasza:
82%

Itt volt egy lány aki meg akart ismerni, neked az nem jó. Akkor mit vársz? :D

Kérdező: Nicket már mutattam én is, de persze az lett a vége hogy ő csak a pénze miatt kell a feleségének... :DDDDD

2015. dec. 13. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!