Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit reagálnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit reagálnátok, ha egy átlagos pasi odamenne hozzátok a bevásárló központban és ezt mondaná?

Figyelt kérdés
"Szia, nagyon tetszel, szívesen megismernélek! Nincs kedved egyik délután beülni valahova?"

2015. dec. 12. 18:30
 131/146 anonim ***** válasza:
83%

24/F!

109-es vagyok, aki visszatért a sétából, és érdekes módon nem hagyott mögött több ezer kinevetett, megalázott átlagos férfit, és tért haza a legizmosabb, legpénzesebb, legjóképűbb alfával. Habár biztos nem hiszed el, mivel szerinted egy nő átlag napja így telik. :)

Tudtam előre, hogy még ezek után sem leszel képes gondolkodni, de hogy még te mondd nekem azt, hogy én hajtom a magamét, az vicc. :D

Igazából maximálisan megérdemled a sorsod, hiszen te tehetsz róla. Mindenki saját sorsának kovácsa. Ismerős? Nem hibás itt egy nő se, te magad vagy a probléma forrása. Saját állításaidat ütöd kommentről kommentre, amikor az egyikben azon sírsz, hogy nem is vagy csúnya miért sz.arnak le, a másikban meg azon picsogsz, hogy csak a helyes pasik rúgnak labdába a nőknél. Nem lep meg, hogy arra se reagáltál, hogy az említett 2 lányból miért nem kezdeményeztél valamelyiknél. Mondom én, ne a nőket szidd, hanem növessz tököt kisfiam.

Attól meg aztán itt most szerintem szinkronban mindenki összef.osta magát, hogy te továbbra is hangoztatni fogod a véleményedet, mert az az igazság. Még mindig nem jutott el cseppnyi agyadig, hogy nem másoknak lesz ettől rosszabb, hanem továbbra is csak neked, plusz még jól le is járatod magad? Tudod az észt nem egyetemben mérik, ezt jó ha tudod.

És lehet, hogy te tök másként látod illetve definiálod magad, de az ember hajlamos az önbecsapásra. Ha beképzeltnek és trógernek látnak mások (és nem egy ember, ahogy írtad), akkor talán nem ártana felismerni, hogy ez az igazság, nem pedig a téveszméid. Az összes írásodból lejön a felsőbbrendűségi érzeted, hiszen aki nem veled ért egyet, azt leoltod, hogy márpedig nálad a bölcsek köve. Élőben ez 100x annyira sugárzik belőled, ez fix.

Szóval szállj le a magas lóról, és fáradj el egy pszichológushoz, mert már most komoly gondjaid vannak, és ezek csak súlyosbodni fognak. Tapasztalt emberekkel szembeszállsz érvek nélkül, holott fingod nincs az emberekről és a párkapcsolatokról.

Ha pedig utálod a nőket, de áll a bré, mi sem egyszerűbb, mint prostihoz fordulni. Ha te belesz.arsz az egészbe, de hajt a vágy, akkor ez pont neked való, hiszen ürítesz egyet, aztán tovább ócsárolhatsz minket kedvedre, elvégre megkaptad, amire vágytál.

Mélységesen együttérzek az összes lánnyal, aki egy másodpercet sem szentelt rád az idejéből. Ezzel a hozzáállással 10 perc után úgyis mind elküldött volna melegebb éghajlatra, akkor meg az lenne a bajod.

Menthetetlen vagy.

2015. dec. 13. 16:00
 132/146 anonim ***** válasza:
0%

130-as.

Igen itt volt egy "lány",aki azt írta hogy lány.De valójában nem volt az. Tehát miről beszélsz,Te sem tudod... :)

131-es.

Csak egyre reagálnék, nem ütöttem semmit semmivel,annyit írtam,hogy nem vagyok csúnya,de ettől függetlenül ugyanúgy szóba sem állnak velem a nők,és elítélnek 1 mp alatt a külsőm alapján.

Ez pontosan egybefügg azzal,hogy nem születtem helyesnek.Mert csak ezekkel állnak szóba a nők egyáltalán.Én pedig átlagos vagyok,és így esélyem sincsen,de ezt is leírtam már,csak nem érted úgy látszik. :)

Nem érdekelnek a prostik,mivel én érzelem nélkül nem vagyok képes semmi ilyesmire :)

Menthető vagyok képzeld el,hogy miért azt majd kitalálod,ha akarod.

Az intelligenciát bizony nem egyetemben és diplomában mérik alapvetően,csak tudod vicces,mert én nem büfészakra járok,hanem egy nagyon komoly szakra,ahol év közben is szét kell tanulni magad,és értelmezni,felfogni a dolgokat. :) Ja igen és időd se nagyon van másra,mert ha nem tanulsz bizony,akkor itt nem maradsz benn sokáig. :)

24/F

2015. dec. 13. 16:22
 133/146 anonim ***** válasza:
60%

Csak halkan megjegyezném, hogy az én szimpatiàmat felkeltetted, a bibi csak az volt, hogy eltűntél mint Petőfi a ködben.

Akkor nem tudom, hogy milyen esélyre vàrsz.

Waste of ammo

2015. dec. 13. 16:25
 134/146 anonim ***** válasza:
75%

Jajj te 24 éves..ásd el inkább magad. Végezz az egyetemmel, keresd magad halálra, gazdag lesz, és akkor majd tudod kompenzálni azt, hogy átlagos vagy. Mert ugye ez az "elv".

Végezd el mihamarabb és nekünk sem kell többet hallgatni ezt a szánalmas rinyát.

2015. dec. 13. 16:26
 135/146 anonim ***** válasza:
0%

134-es.

És szerinted majd érdekelni fognak azok a felszínes nők a későbbiekben,akik majd a pénzemre hajtanának? Elárulom neked,baromira nem. És nagyon hamar kiszúrom az ilyet,itt neten nehezebb,de élőben könnyű nagyon kiszúrni az ilyeneket. :)

Nem fogom elásni magam,köszönöm jó lesz a felszínen is még egy ideig. :)

24/F

2015. dec. 13. 16:29
 136/146 anonim ***** válasza:

133-as vagyok.

A kommentemet a 24 évesnek címeztem

2015. dec. 13. 16:33
 137/146 anonim ***** válasza:
83%

Ahhoz képest, hogy nincs időd semmire, folyamatosan a gyk-n sajnáltatod magad. Kevés olyan kérdés van itt, ahova te ne írnád be a kényszerképzeteidet. Aki komoly egyetemre jár, és éjjel-nappal tanul, az nem ide firkálgatja a blődségeit 0-24-ben. Szóval most igencsak nagy öngólt lőttél. Nem jársz te semmiféle komoly szakra. Vicc.

Sok eszed nem lehet, ha 2 hosszú hozzászólásból is csak 1-1 mondatra vagy képes reagálni, de ez legyen a te problémád.

Ja és bocsi, de minek neked érzelem a szexhez, ha mi, gonosz nők úgyis csak felszínes p.icsák vagyunk, és amúgyis letettél már arról, hogy valaha is lesz valakid? Aki ezen túllendül, az utána sz.arik az érzelmekre. Meg is van a következő öngólod.

Olyan szinten beképzelt vagy, hogy őszintén nem is értem mit csodálkozol azon, hogy egy nő se vesz emberszámba. De komolyan... :D

Továbbra is menthetetlen vagy.

2015. dec. 13. 16:36
 138/146 anonim ***** válasza:
86%

"És szerinted majd érdekelni fognak azok a felszínes nők a későbbiekben,akik majd a pénzemre hajtanának? Elárulom neked,baromira nem. És nagyon hamar kiszúrom az ilyet,itt neten nehezebb,de élőben könnyű nagyon kiszúrni az ilyeneket. :)

Nem fogom elásni magam,köszönöm jó lesz a felszínen is még egy ideig. :)"

Besz@.rás hogy mennyire rákattantál a témára, most komolyan mi a francért nem fejezed már be? 2. napja nyomod a sok süket semmit mondó dumád, aminek a világon semmi értelme, mert kb már mindenki rajtad röhög, a röhejességed miatt. Tedd már túl rajta magad vagy meddig szajkózod még a baromságaidat???? Ha meg nem megy, akkor konzultálj valami agy turkásszal aki rendbe rakja az agyad. Mellesleg megsúgom neked, hogy ha hozzám vágnának sem kellenél, akármilyen Adonisz lennél. Kellene ám a francnak egy ekkora nagyszájú puha_pö.cs! Aki nagyon intelligensnek tartja magát, közben meg egy nagy táj paraszt. Mert egy intelligens, tanult, magát valamire tartó férfi így nem beszél nőről, akkor sem ha csalódott. És amilyen megkeseredett vagy egy értelmes nő sem fog veled szóba állni. Úgyhogy jó lenne ha a szerinted menő stílusodból vissza vennél, mert r0h@dtul nem ismersz itt senkit, hogy csak úgy kioktass másokat! Otthon a haverjaiddal szájalj ne itt. Mert lehet hogy itt nagy a po.fád, máshol meg = vagy a kukával!

2015. dec. 13. 16:49
 139/146 anonim ***** válasza:
82%
Gyerekek, tényleg, don't feed the troll. Úgy se fogja abbahagyni addig, amíg azt az illúziót megkapja, hogy övé lehet az utolsó szó és tud valamit, mert semmi jobb nincs az életében.
2015. dec. 13. 17:11
 140/146 A kérdező kommentje:

Ja az a csaj meg nem volt csaj, hozzátennék egy fontos dolgot (szerinted!), de írtál neki? Megpróbáltad megismerni, vagy rájönni hogy tényleg igazat mond-e? Vagy csak szimplán rámondtad hogy kamuzik, mert szerinted így van, mert nem illene bele a világképedbe, ha valaki esetleg meg akarna ismerni.. -.-

Bár ahogy olvastam a délutáni kommentjét, már úgy is mindegy, mert szerintem már ő is egy menthetetlen szánalmas debilnek tart.. -.-

2015. dec. 13. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!