Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit reagálnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit reagálnátok, ha egy átlagos pasi odamenne hozzátok a bevásárló központban és ezt mondaná?

Figyelt kérdés
"Szia, nagyon tetszel, szívesen megismernélek! Nincs kedved egyik délután beülni valahova?"

2015. dec. 12. 18:30
 101/146 anonim ***** válasza:
88%
Nem vagy csúnya? Akkor mire fel a hiszti?! Nem az van, hogy a ronda gyerekek nem kellenek senkinek? Ha te nem vagy az, tehát nem a külsővel a gond, akkor lehet a személyed a probléma. ;) Egy percig nem lepődnék meg rajta. :)
2015. dec. 13. 00:44
 102/146 anonim ***** válasza:
65%
Most akkor mi van? Ezt már én sem értem
2015. dec. 13. 00:46
 103/146 anonim ***** válasza:
100%
Inkább aludjunk, b***zátok meg! :D
2015. dec. 13. 00:49
 104/146 A kérdező kommentje:

A feltétlen őszinte embereknek csak annyit tudok mondani, hogy továbbra sem fogom az 5éves öcsémnek azt mondani, amikor kérdezi az óvodból hozott rajzáról hogy szép-e, hogy szerintem nem szép, de nincs ezzel semmi gond mert még gyerek.

És továbbra is úgy érzem, hogy jól tettem, hogy amikor volt barátnőm apukája meghalt, és azokban a napokban amikor kérdezte, hogy mi van munkahelyemen, akkor azt mondtam, hogy minden sínen van, és nem kezdtem el neki fejtegetni, hogy mennyire el vagyunk maradva a projectekkel..

Vagy amikor nagyon padlóra kerültem egyik barátnőmmel kisiklani látszott az életünk, és azt mondtam neki hogy "nyugodj meg minden rendben lesz", miközben én magam sem voltam róla teljesen meggyőződve, hogy sikerül valahogyan kilábalnunk belőle.

És nem látom értelmét, hogy amikor barátnőm féltékeny valakire, és kérdezi tőlem hoyg most őszintén az a másik lány szebb a nála, akkor kifejtsem neki, hogy "hát az az igazság hogy igen, ő szebb nálad, de veled azért vagyok mert imádom azt amiylen vagy, imádom a belsődet is és nem választanám a másik nőt csak azért mert szebb" nem érzem úgy hogy ezt kéne mondanom neki!

Lehet hogy bennem van a hiba, de szerintem vannak jó meg rossz hazugságok, és ha aközött hogy valakinek a lelkivilágát esetleg tönkreteszem, mert a válaszom nem tudja megemészteni vagy labilis a személyisége vagy ilyesmi, vagy azt kéne választanom, hogy meg kell bírkoznom a tudattal, hogy kamuztam valamiben, akkor inkább azt választom hogy legyőzőm a lelkiismeretem..

Nem tudhatod, hogy az a nő akinek te vagy a szerelme, és elmondod neki, hogy azért nem jövök össze veled, mert kövér vagy, akkor ezt fel tudja-e dolgozni, vagy belekezd valami önsanyargató fogyókúrába, vagy ne adj isten gyógyszert rendel ami fogyasztja (találkoztam már ilyen esettel, és utána 2 hónapig kezelték kórházban)

Ha nektek az igaz mondás mindennél többet ér, akkor felőlem tönkre tehettek embereket, de az én lelkiismeretem nem viselné el, ha miattam lennének lelki problémái valakinek!

Tele vannak az emberek lelki sérülésekkel amiatt is, amikor valaki a szemükbe mondta az igazságot, és nem tudták jól kezdelni.. Tudod az igazság nagyon sokszor nagyon fáj, és ismeretlenül nem lehetsz benne biztos, hogy jól kezeli az illető. Majd a legközelebbi barátai, családtagjai, akik tudják hogy fog reagálni, mert ismerik, majd ők elmondják neki az igazságot, nem nekem kell ismeretlenül (én ezt így látom)

2015. dec. 13. 01:21
 105/146 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, teljes mértékben igazad van!
2015. dec. 13. 01:26
 106/146 anonim ***** válasza:
82%
Én azt mondanám, hogy köszi, de van barátom, mert tényleg van barátom. És ez fel is vet néhány kérdést, amit a nagyon őszinte úriemberhez intéznék: honnét tudod, hogy a csajnak tényleg van barátja, vagy csak ezt kamuzza? Vagy alapból azt feltételezed, hogy hazudik? És mi van, ha a visszautasításaid mondjuk 90%-át tényleg amiatt kaptad, mert a kiszemelt lány éppen foglalt volt?
2015. dec. 13. 03:15
 107/146 anonim ***** válasza:
0%

Pont az a bajom,hogy még átlagos kinézetűként sincsen esélyem sem egyetlen nőnél sem...

Mert nem születtem helyesnek,így már szóba sem állnak velem,pont ez a baj.

Magamat ismétlem megint, az egyetemen ahova járok, teljesen véletlenül ugye a nők a jóképűekkel "barátkoznak",de aki nem olyannak született,azt már levegőnek nézik.Szóval hiába csinálok én bármit,így semmi esélyem... ez itt a baj. Ahhoz újra kéne születnem kb.,egy helyes arccal.

24/F

2015. dec. 13. 11:02
 108/146 anonim ***** válasza:
0%

Ja és ha a személyem lenne a probléma,akkor legalább addig eljutnék hogy beszélgessenek velem,beülnénk valahova,és majd utána küldenének el.

De idáig sem jutottam el még soha...

Esélyt sem kaptam semmire...:/

24/F

2015. dec. 13. 11:04
 109/146 anonim ***** válasza:
87%

24/F!

Én vagyok a 74-es, akit megszólítottál, mint megmondóembert.

Szabad perceimben szoktam olvasgatni ezt a topicot, viszonylag rendszeresen. Nagyon ritkán szólok hozzá, tényleg csak akkor, ha valaki kiveri a biztosítékot. Hát te megtetted, immáron sokadik alkalommal.

Tökmindegy, hogy mivel próbálod alázni a nőket, vagy rájuk húzni a vizes lepedőt, neked nem lesz továbbra sem csajod ezzel a hozzáállással, nem nekik. Az a baj, hogy te már meggyőzted magad a szánalmas kis elméletedről, és jössz itt mindenféle kísérletekkel, amik szerinted a valóságot fedik. Én is hiába koptatom a billentyűzetet ismét, mert egy másodpercig nem fordul meg a fejedben, hogy talán van abban igazság, amit a többség szajkóz. Ugyan. Inkább leírod ugyanazt az unalomig ismételt frázist. De nem veszed észre, hogy egyedül magaddal b.aszol ki az önsajnáltatással, senki mással.

Te itt senkit nem fogsz meggyőzni az igazadról, mivel a való élet nem ilyen. Ha téged kivétel nélkül mindenki kinevet és lesz.ar, akkor annak oka van, és nem a külsőben keresendő. Amúgy azt is szoktad előszeretettel hangoztatni, hogy veled szóba sem áll egy nő sem. Pont mostanában volt egy kommented, ahol leírtad, hogy 2 lánnyal beszélgettél, és mindkettővel el tudnál képzelni többet. Máris megcáfoltad magad, hiszen ketten is hozzád szóltak. Persze tököt kellett volna növeszteni, és elhívni valamelyiket egy kávéra, de gondolom nem tetted meg, inkább jöttél ide picsogni, hogy a nők milyen felszínesek, mert nem buktak előtted térdre és hívtak el ők téged. Szánalmas vagy.

Ilyen mentalitással, ha egy Johhny Depp lennél is letojnálak magasról, mivel férfiatlan az egész kisugárzásod.

Ez a férfiak felső 10%-a érdekli a nőket duma a másik kedvencem tőled. Meg hogy a nőket egymást taposva ostromolják a férfiak napi szinten. Még a csúnyákat is. Engem nem tartanak csúnyának, én se magamat, de hogy nem jön oda a kutya se napi szinten hozzám, az is biztos. Nem tudom ezt melyik ügyes kísérletben olvastad, vagy melyik filmben láttad, de ki kell ábrándítsalak. Attól még, hogy ezt a hozzád hasonlókkal elmondjátok egymásnak teljes meggyőződéssel minden fél órában, nem lesz igaz.

Ahogy a másik állításod sem. Az első szerelmem egy teljesen átlagos pasi volt, igaz kondizni járt rendszeresen, és szép teste volt, de aztán az életében történtek dolgok, amik miatt abba kellett hagynia évekre a kondizást. Úgy összezuhant testileg (és lelkileg), hogy el se hittem, hogy ő ugyanaz az ember, akit megismertem. Vékonyabb volt, mint én. Mégse hagytam el, pedig állításotok szerint ha a nők megunják a párjukat, és jön egy jobb, akkor dobbantanak. Hát jöhetett volna, mégis együtt maradtunk, aztán később ő mart el maga mellől a depresszív, önbizalomhiányos viselkedésével. Ennyit arról, hogy az átlagos pasik csak aranyszívű tökélyek lehetnek. Maradjunk annyiban, hogy tudnék mesélni...

A következő exem egy adonisz volt. Mindenféle értelemben. Kívül tökéletes, belül majdnem tökéletes. Bomlottak utána a nők, mégis velem volt, engem szeretett, nem dugott meg minden jöttmentet, aki szembejött vele, mint ahogy szerintetek a felső kategóriás alfahímek teszik ezt. Szakításunk után pár hónappal új barátnője lett, akivel 2 éve együtt vannak, és nem azért, mert nem kaphatna meg továbbra is minden este más nőt, hanem mert gondolom szerelmes, és őt sem csalja meg, csak mert szerintetek "alfa".

Aki pedig most tetszik, az egy kopasz, mackós pasi, van kis pocakja, és a gazdagtól is igen messze áll.

Tehát 3 totál különböző karaktert írtam le, akikhez közöm volt/van, és valahogy nem hinném, hogy a másodikon kívül a "szerinted" felső 10%-ot képviselnék. Jó lenne már megérteni, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik, és nem a külső az egyetlen fontos szempont egy kapcsolatban.

A baráti körben van egy nagyon szép lány, aki majdnem 3 éve van együtt a barátjával, akire a legnagyobb jóindulattal sem lehetne azt mondani, hogy átlagos. Mindezek mellett egy link alak, aki valószínűleg meg is csalja őt (pedig a csúnya férfiak mint tudjuk szentek, és ilyet sose tesznek :D). Mégse hagyja el őt a lány, mert olyan szerelmes, hogy az orránál se lát tovább.

Végülis úgy érzem, hogy adtam a sz.arnak egy pofont ezzel a gigantikus méretű kommenttel, hiszen úgyis maradsz a berögzült baromságodnál, miszerint a nők felszínes p.icsák, akiknek csak a felső izmosokoshelyesadonisz 10% kell. Már csak azt nem vágom, hogy mit túráztatod magad ezen állandó jelleggel, ahelyett hogy sz.arnál ránk nőkre, ha ilyen gonosz népség vagyunk. Hiába mondod, hogy te már nem foglalkozol ezzel és beletörődtél. A napi 20 önsajnálattól és nőutálattól csöpögő válaszod pontosan azt mutatja, hogy egy pillanatig se tudsz nem ezen kattogni. Legalább azt vennéd észre, hogy azzal, hogy ezeket ide beírod, senkinek nem lesz se jobb, se rosszabb, csak magaddal cseszel ki továbbra is, mert neked nem lesz továbbra se megoldva a problémád, nem nekünk.

Na mindegy, inkább megyek sétálok egyet a városban, és válogatok egyet az utánam loholó 100 férfi közül, akik versenyt futva, egymást taposva igyekeznek majd a közelembe férkőzni. Nyilván mondanom sem kell, hogy csakis a teli bukszás, magas, izmos, jóképűnek született delikvens fog nyerni...:)

2015. dec. 13. 11:09
 110/146 anonim ***** válasza:
0%

"honnét tudod, hogy a csajnak tényleg van barátja, vagy csak ezt kamuzza?"

Párszor kiderült, igaz nem pláza volt, hanem disco. Egyébként meg, mennyit kellene gondolkodnod azon a kérdésen, hogy mi a barátod teljes neve? Ugye, hogy semennyit! Aki hazudik, annak kell.

2015. dec. 13. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!