Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit reagálnátok, ha egy átlagos pasi odamenne hozzátok a bevásárló központban és ezt mondaná?
Többen is reagáltunk a 26-os kommentre, többek közt én is:
"Fogd már fel hogy a felső 10%, ez cska a te fejedben létezik, mindenki szemszögéből más a szép és más a csúnya, nem egy olyan párt láttam már ahol így kívülről megkérdeztem magamtól "ez a gyönyörű nő meg mit látott meg ebben a szerencsétlenben?"
"
Vagy ha egy válasz neked nem tetszik, az már nem is válasz? Pont te vagy az, aki mindenki válaszát és érvét figyelmen kívül hagyod, és semmire sem válaszolsz érdemben, csak tunkolod ránk az igazad.. Szóval ez (is) egy hatalmas öngól volt!
mi a f-szt kell ezt túlragozni?
"Sajnálom, de nem vagy az esetem." ennyi. ezt miért nem lehet kimondani?
Aki tud szöveget értelmezni, felfogja. Ugyanis ez a pár szó a következőt jelenti.
Nekem nem tetszel, de mivel minden ember más, valakinek biztosan, úgyhogy nehogy felkösd itt magad nekem, hanem legyél férfi és próbálkozz tovább.
Én férfiként csak ennyit várnék el. És a csajoknak is ezt szoktam mondani. Eddig még nem volt belőle sértődés, meg semmi ilyesmi.
Ismeritek azt a szót,hogy érdemben?
Az nem érdembeli válasz,hogy köpködök a másikra és azt írom Kérdező,amit Te is nekem...
Azt értem,hogy Te így látod,ahogyan leírtad.Én meg másképpen látom,csak az a különbség,hogy én azt is leírtam, miért látom így.Nálad ez nagyon hiányzik.
Ja igen és ezt amit írtam,ezt egy felmérés is bizonyította,vagyis ez lett az eredménye. Erről talán én tehetek? A felmérésben mutatták ki ezeket a számokat, méghozzá úgy, hogy teljesen véletlenszerűen hívtak be nőket az utcáról például, és mutattak nekik férfiakról képeket,és tegyék be ezek a kategóriák közül oda,ahova szerintük való.Nos ezt nem én találtam ki,csak hogy ne állíthassátok ezt.Ezt okos tudósok csinálták,akik nagyon sok éve ilyen felméréseket és kutatásokat végeznek,tehát értenek hozzá...
Kérdező amit te írtál,arra nem lehet mit reagálni,mert az csak egy állítás,ami a véleményedet mondja ki,de nincs semmivel alátámasztva. Ez pont a vélemény különbségeken alapszik,te látod valahogy,más pedig másképpen...
24/F
ma 21:07
Te azt várod el, én meg azt várom el, hogy füllentsék azt, hogy van barátjuk, mert így jobban érzem magam!
Na most akkor mi a helyzet? Szegény nők akármit csinálnak az egyik tábornak nem fog tetszeni, jelenleg pont te tartozol abba a tárborba akinek nem tetszik. ENNYI
Ezt túlragoztátok rendesen. :D
Szerintem tökmindegy, ilyen esetben milyen szöveggel pattint le a nő, a lényeg az, hogy a válasz NEM.
Ha férfi vagy, akkor felfogod, tudomásul veszed, és méltósággal elköszönsz tőle. Minek kell ezen drámázni?
ma 21:10
Nem tudom az miért nem érdembeli válasz, hogy azt írtam, hogy jó lenne ha felfognád végre, hogy mindenkinek más tetszik, és nem létezik globális 10%, mert minden ember más minden ember másképp "rangsorolja", hogy ki tetszik neki és ki nem..
Egyébként oké, mivel te egy magasan kvalifikált orvos vagy, ezért veszem a fáradtságot, és elmondom mi veled a hatalmas nagy baj ebben a vitában:
1. Többször rávilágítottam azokra a pontokra, ahol ellentmondtál saját magadnak!
2. Te sem válaszolsz a felvetéseimre, csak akkor, ha "jól tudsz belőle kijönni", és még így is 3. mondtál ellent önmagadnak
3. Súlyos érvelés technikai hibáid vannak, például amikor a beteg emberről írsz, hogy őszintén el kell mondani neki az igazságot. Na már most magasan képzett ember létedre illene rendelkezned annyi alap logikai készséggel, hogy felismerd, hogy 1 esetben felhozott példa nem bizonyítja azt, hogy MINDEN esetben igaz! Logikailag egyetlenféle módon bizonyíthatod az állításod igazságát, hogy minden esetben igazat kell mondani, azzal ha bebizonyítanád, hogy tényleg minden egyes esetben igazat kell mondani, nem 1-1 példában, hanem Minden esetben! Én úgy tudom cáfolni az igazad logikailag, ha mondok egy ellenpéldát, amikor nem illik igazat mondani, na már most én nem csak egy ellenpéldát hoztam fel, hanem ennek tucatjait, amit figyelmen kívül hagytál..
4. ha érdemben vitázni szeretnél, márpedig te hangsúlyozod folyamatosan, mennyire értelmes vitapartner vagy, és mennyire nem vagyunk értelmesek ahhoz, hogy vitába tudjuk veled szállni, ha érdemben vitázni szeretnél, akkor a következő lépésednek annak kéne lennie, hogy az ellenpéldáimról bebizonyítod hogy nincs igazam azokban az esetekben, mert szerinted akkor is igazat kéne mondanom..
Akkor vinnéd előre érdemben a vitát, tudod mit jelent azt hogy érdemben???
Csak hogy röviden válaszoljak,hátha végre felfogod Kérdező.
Ez:
"Nem tudom az miért nem érdembeli válasz, hogy azt írtam, hogy jó lenne ha felfognád végre, hogy mindenkinek más tetszik, és nem létezik globális 10%, mert minden ember más minden ember másképp "rangsorolja", hogy ki tetszik neki és ki nem.. "
Ezt TE gondolod így.Érted már? Ez a Te egyéni szubjektív véleményed.Nem biztos,hogy mások is így gondolják,például én sem gondolom úgy,ahogyan Te.Tehát hajtogathatnám amit én gondolok neked tonnaszámra,ahogyan Te teszed, csakhogy én alá is támasztottam dolgokkal,és írtam hogy volt ilyen felmérés is a témában,ami szintén azt támasztja alá,amit én gondolok a dolgokról.
Szerintem meg pont hogy léteznek ezek a kategóriák, amiket mint említettem tudósok,hozzáértők találtak ki,és kérdezték meg a nők véleményét a férfiakról.
De gyere megmutatom neked szívesen élőben is az egyetemen,ahova járok, kikkel "barátkoznak" a nők,és kik azok akiket semmibe vesznek.Elárulom neked,hogy ne kelljen rajta gondolkoznod, a jóképűnek születettekkel "barátkoznak",és tök véletlenül akik nem olyanok,azokat pedig semmibe veszik,és levegőnek nézik... hmm na vajon miért.
24/F
"Az, hogy te attól jobban érzed magad, hogy a pofádba hazudnak, legyen a te problémád.." ez a mondat picit vicces :D mivel én jól érzem magam így, szóval ez nekem nem okos problémát, viszont a nők a te pofádba is hazudnak, mert veled ugyan oylanok mint velem és neked viszont problémát okoz ez :D
Szóval inkább úgy hangzik jelen esetben a mondat, hogy "én örülök hogy a nők nem akarnak megbántani, az meg hogy te nem szereted mert a pofádba kell így hazudniuk, az legyen a te problémád" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!