Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit reagálnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit reagálnátok, ha egy átlagos pasi odamenne hozzátok a bevásárló központban és ezt mondaná?

Figyelt kérdés
"Szia, nagyon tetszel, szívesen megismernélek! Nincs kedved egyik délután beülni valahova?"

2015. dec. 12. 18:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/146 anonim ***** válasza:
77%

#19 Egy percig nem mondtam, hogy nem szar neked.. De ettől még továbbra sem vagyok jótékonysági intézmény.

Remélem soha semmilyen kaját nem dobtál ki..máshol éheznek.

2015. dec. 12. 19:40
 22/146 A kérdező kommentje:

ma 19:31

Ne legyünk már álszentek könyörgöm, mindenkinek fontos a külső, aki azt állítja hogy nem számít neki a partnere külsője, az hazudik.. Ennek ellenére mégsem halt ki a emberiség, és mégis van barátnője még a rokkantaknak is, külsőleg is látszó betegségekben szenvedőknek stb. És tudod miért? Mert mindenkit más fog meg, mindenkinek más tetszik, van akinek a sovány pasi tetszik, van akinek a kifejezetten duci, valakinek az tetszik ha magas, valakinek az ha alacsony. Az ha adna egy "esélyt" egy oylan embernek aki külsőre nagyon nem jön be neki, azzal saját magát csapná be, meg azt is akinek "esélyt" adott, mert elhitette vele hogy akár lehet is belőle valami, szerintem az nagyobb pofára esés

2015. dec. 12. 19:41
 23/146 anonim ***** válasza:
75%

"Egyszer gondolnál bele,milyen lenne ha fordított helyzetben lennétek,és téged utasítanának vissza folyamatosan éveken keresztül úgy,hogy még csak esélyt sem kapsz,egy beszélgetésre sem..."

Nem kell belegondolnia egyrészt, másrészt meg abban igaza van, hogy miért adna esélyt? Én sem adok esélyt olyannak, akiről első pillanattól fogva tudom, hogy nagyon nem az esetem. A beszélgetéstől meg az esélytől nem fog megjönni a szerelem, olyan csak a mesékben van.

2015. dec. 12. 19:41
 24/146 anonim ***** válasza:
79%

"Egyszer gondolnál bele,milyen lenne ha fordított helyzetben lennétek,és téged utasítanának vissza folyamatosan éveken keresztül úgy,hogy még csak esélyt sem kapsz,egy beszélgetésre sem..."

És szerinted a nőkben van a hiba?? Esetleg nem néznél kicsit magadba, hogy ez mégis miért van? Tudom egy felszínes quva vagyok, hogy hogy merek ilyet mondani neked, de magasról lesz_arom. Szerintem a puhányságodért vagy az esetlenségedért nem a női nem a hibás! Ha tetszik, ha nem, ha elfogadod, ha nem. Akkor is ez a helyzet!

2015. dec. 12. 19:44
 25/146 anonim ***** válasza:
9%

"1000 és 1 oka lehet hogy valaki nem tetszik, de olyan is van hogy az összkép nem stimmel. Akkor meg nem tudok mit mondani."

Mert nem vagy elég intelligens, művelt és olvasott, hogy hazugság és bunkóság nélkül kivágd magad.

Hazudni, minden hülye tud. A van barátom, a világ legegyszerűbb mondata... Az emberi kommunikációtól és a másik emberszámbavételétől még nagyon messze van.

25F

2015. dec. 12. 19:45
 26/146 anonim ***** válasza:
23%

Mindig bebizonyosodik ezen az oldalon a nyilvánvaló csak akkor ismerjétek be "nők",mondjátok a férfiak szemébe így konkrétan és ennyi.Hogy mit?

Mindig arra lyukad ki a dolog,hogy aki nem született helyesnek férfiként,az ássa el magát jó mélyre,mert nyomorék és esélye sincsen a nőknél,teljesen mindegy mit csinál... És ez a valóság,a mai magyar valóság. Csak akkor ne áltassuk már az átlagos férfiakat,hogy jajj de persze van esélyed hogyne,mikor alapból esélytelenek...

Na mindegy,felőlem csináljátok ezt,én már megszoktam a nőktől,hogy visszautasítanak,kinevetnek,megaláznak,és még hazudnak is sokszor mellé.

Csak minek áltatni másokat...

Senki nem mondta,hogy nem számít semennyire sem a külső.Mindenkinek számít valamennyire,de nem mindegy hogy mennyire,milyen mértékben.

Na most csak egy felmérés alapján,de az itt oldalon lévő kérdéseknél is látszik,amiket nők írtak,hogy a férfiak nekik 80%-a átlag alatti kb., 10% átlagos, és a felső 10% érdekli őket igazából...

Na most nyilvánvaló kik vannak ott,akik helyesnek születtek,izmosak,és lehetőleg pénzük is van.

24/F

2015. dec. 12. 19:50
 27/146 anonim ***** válasza:
75%

"A van barátom, a világ legegyszerűbb mondata... Az emberi kommunikációtól és a másik emberszámbavételétől még nagyon messze van."

Akkor meséld már el, mit kellene mondani egy olyan srácnak, akit nem akarsz megbántani, de rohadtul nem az eseted mert pl az első 2 foga hiányzik, meg hadd ne soroljam.

Hmmm? Mit mondjunk ebben az estben?

2015. dec. 12. 19:52
 28/146 anonim ***** válasza:
79%

"Csak minek áltatni másokat... "

Akkor ezek szerint totál felesleges lenne, hogy adok neked egy esélyt randira, hogy aztán utána küldjelek el, ugye?! Sőt..ez még csak rosszabb lenne. Értem..

Mint írtuk, neked totál mindegy mit csinálunk.

2015. dec. 12. 19:53
 29/146 anonim ***** válasza:
75%

Érdekes, hogy a másik emberszámbavételéről írsz, miközben engem ismeretlenül elítélsz és azt állítod nem vagyok elég intelligens meg olvasott :D Eközben persze nem válaszolsz a kérdésemre. Nincs is több mondanivalóm. :D

2015. dec. 12. 19:54
 30/146 anonim ***** válasza:
12%

"Akkor meséld már el, mit kellene mondani egy olyan srácnak, akit nem akarsz megbántani, de rohadtul nem az eseted mert pl az első 2 foga hiányzik, meg hadd ne soroljam.

Hmmm? Mit mondjunk ebben az estben?"

Pont ezt!

"Nagyon, megtisztelő, az ajánlatod/közeledésed, de bocsi nem vagy az esetem!" Nem kell részletezni, hogy miért, de ha megkérdezi, akkor megpróbálhatsz segíteni neki, hogy hogyan fejlessze magát, és legyen akár legközelebb másnál sikeres, (ehhez persze egy minimális empátia kellene, ami sok nőből teljesen hiányzik). Például, "Egyébként egész helyes srác lennél, de nekem nagyon fontos a férfi szép fogsora, szép mosolya! Meg kellene csináltatni a fogaidat, önmagadért!"

Sajnos a példád azért nem egészen jó, mert a fogászati ellátás Magyarországon kb. a luxus kategória sok ember számára, amikor egy szimpla tömés 7000-nél kezdődik.

2015. dec. 12. 20:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!