Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit reagálnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit reagálnátok, ha egy átlagos pasi odamenne hozzátok a bevásárló központban és ezt mondaná?

Figyelt kérdés
"Szia, nagyon tetszel, szívesen megismernélek! Nincs kedved egyik délután beülni valahova?"

2015. dec. 12. 18:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/146 anonim ***** válasza:
4%

Gratulálok,taps a "nőknek"(nem nevezném annak őket).

Remélem nektek is majd hazudnak mindenben az életben,de komolyan,ti nem tudjátok mi az az őszinteség?

Én már megkaptam sokszor amikor így kezdeményeztem,hogy egy nyomorék vagyok,és igen rosszul esett,de legalább tudtam hogy na ez is egy tipikus felszínes p*csa volt,és sokkal könnyebben továbblépek rajta,mint hogy "jajj,van barátom,blablabla",és ebből még azt se tudja az ember,hogy akkor most csak szimplán nyomoréknak nézett,vagy tényleg van valakije,és azért küldött el így...

Ismét megmutatkozott,hogy mennyire felszínesek a nők,és mennyire hazudnak bármiről is legyen szó... Mondom kívánok hasonló jókat,nektek is hazudjanak csak ennyit az életben,utána már rájönnétek a dolgokra.Csak túl jó dolgotokban már azt sem tudjátok mit csináljatok,ez a baj...

24/F

2015. dec. 12. 19:15
 12/146 A kérdező kommentje:

ma 19:15

Eléggé megkeseredett lehetsz a hozzászólásod alapján. :(

Egyébként amit írtál az ostobaság, azt mondod, azért szeretnéd hogy a szemedbe mondja, hogy el tudd könyvelni egy felszínes p.csának, de ha viszont nem mondja a szemedbe az igazat, hogy ne bántson meg téged, akkor meg azért felszínes p.csa.. Neked tök mindegy, mit csinálnak a nők az a lényeg hogy felszínes p.csának tarthasd őket.. -.-

2015. dec. 12. 19:25
 13/146 anonim ***** válasza:
28%

#9 Tökéletes hasonlat. :D

2015. dec. 12. 19:29
 14/146 anonim ***** válasza:
77%
Ááá, hagyd, a 11es mindenhol ilyen buta és elkeseredett.
2015. dec. 12. 19:30
 15/146 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező,egyszerű a megoldás erre.Nem kell felszínes p*csának lenni,és nincsen ilyen gond. Hogyan? Elmondom szívesen:

Nem alapból hazudni,meg visszautasítgatni kell csak úgy random, külső alapján az embereket,hanem talán esélyt kell adni,meg kell ismerni,majd utána mondhatod hogy na hmm bocsi,de nem jössz be,mert pl. más stílusunk van,és nem tudnánk összeegyeztetni.Ilyen egyszerű.Tudom a nők erre nem képesek,de akkor meg mit várnak? Akkor miért csodálkoznak,ha felszínesnek vannak nevezve,ha egyszer azt csinálják?

24/F

2015. dec. 12. 19:31
 16/146 anonim ***** válasza:
85%

#11 Nem érzed, hogy most köpted szembe saját magad? :D

NEked tök mindegy mit mond az ember. Ha a válasz igen-től eltérő, akkor csak egy felszínes qrva lehet.

2015. dec. 12. 19:31
 17/146 anonim ***** válasza:
85%

#11 Nem vagyok jótékonysági intézmény, hogy csak azért elbsszam egy délutánomat/estémet, hogy te aztán eggyel jobban érezd magad, ha a randi után küldelek el. Egyébként, ha így lenne, akkor meg az lenne, hogy de ez csak egy randi volt..felszínes pcsa, nem adott 2. esélyt..3. esélyt..végtelen esélyt.

Az a nagy baj veled, hogy a nők csinálhatnak bármit. Ha nem dughatod meg, akkor egy hülye felszínes lotyó marad. Egészségedre.

2015. dec. 12. 19:34
 18/146 anonim ***** válasza:
12%

Én nem az előző válaszoló vagyok, csak szintén 56%-on állok, (az 5-ös választ viszont én írtam), de abban egyet kell értenem, hogyha már az ember összeszedi a bátorságát, odamegy hozzád, megtisztel azzal, hogy elhív (persze udvariasan) valahova, akkor a minimum az, amit megérdemel, hogy őszinte vagy vele! Nekem fordított esetben eszembe nem jutna hazudni, hanem őszintén megmondanám, hogy például nekem a vékony, filigrán lányok jönnek be, de megtisztelt az ajánlatával. Csak egy kulturált, udvarias elutasításhoz, a mai nők jelentős része nemes egyszerűséggel túl primitív és műveletlen. Egyszerűbb hülyének nézni a másikat és a szemébe hazudni. Sokkal bántóbb az, amikor kiderül, hogy hazudtak nekem, mint, ha a szemembe mondják, udvariasan azt, hogy nem vagyok az esete.

25F

2015. dec. 12. 19:36
 19/146 anonim ***** válasza:
0%

17-es.

Egyszer gondolnál bele,milyen lenne ha fordított helyzetben lennétek,és téged utasítanának vissza folyamatosan éveken keresztül úgy,hogy még csak esélyt sem kapsz,egy beszélgetésre sem...

Nyilván repdesnél örömödben,és örömtáncot járnál,ugye?

24/F

2015. dec. 12. 19:38
 20/146 anonim ***** válasza:
70%

És ha esetleg a pasinak rohad a szája és olyan büdös hogy elhányom magam attól hogy hozzám szól? Akkor mondjam azt, hogy ne haragudj de az igényesebb férfiakat szeretem? Vagy mégis hogy gondoltad? :D 1000 és 1 oka lehet hogy valaki nem tetszik, de olyan is van hogy az összkép nem stimmel. Akkor meg nem tudok mit mondani.

2015. dec. 12. 19:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!