Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit reagálnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit reagálnátok, ha egy átlagos pasi odamenne hozzátok a bevásárló központban és ezt mondaná?

Figyelt kérdés
"Szia, nagyon tetszel, szívesen megismernélek! Nincs kedved egyik délután beülni valahova?"

2015. dec. 12. 18:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/146 anonim ***** válasza:
68%

Ajánlom figyelmedbe, talán még neked is tanulságos lesz, bár kétlem! Ebben az esetben mit mondjak neki? Mert ha nagyon őszinte lennék, vele, szerintem vonat alá ugrana.....

Megtörtént eset: TÁRSKERESÉS FELSŐFOKON!!(NE HAGYD KI!!!!!!!!!!)

Szóval az történt, hogy váltottam pár sort egy viszonylag értelmes és viszonylag emberszabású sráccal és megbeszéltük, hogy akkor tegnap beülünk valahova kávézni.

Sminkeltem egy laza 83 és fél percig, séró belő, előnyös kínai ruha felölt, parfüm meg minden, mégse nézzek ki úgy, mint egy homlessz mamut, elindultam a "randira". Megfogadtam, hogy nem eszem meg reggelire a tagot, nem nyomom le dumában, nem beszélek csúnyán, nem leszek barom, szépen, intellektuálisan elbeszélgetek vele Hegel esztétikájáról és hazajövök.

Csávó áll a Moszkván, cigizik, köp egy hegyeset a telefonfülkék irányába, nálam is szakadtabb cuccokban van, virág sincs a kezében, szóval igen alacsony pontszámot kapott első ránézésre, de nem akartam ilyen hamar lemosni a sminket, gondoltam oké, kap pár percet varázslatos személyemből.

Odalibbenek, egész helyes a búrája, rám mosolyog és B&Z._MEG HIÁNYZIK AZ ELSŐ 2 FOGA...

Azt hittem besz_& rok ott helyben! Namármost nekem elég rendesen látszik minden a pofámon ezt ő is észrevette, gyorsan neki is állt mentegetőzni, hogy válogatottban hokizik-mondja ezt pöszén mert NINCS FOGA!-és hogy 2 napja kiverték a protkóját de már készül az új, jövő hétre meglesz.

Gondoltam, jó, hát csókolózni amúgy sem csókolóztunk volna...

Beültünk valami kávézóba, mondta, hogy ő egy online újságnál van a sport rovatnál-itt éreztem, hogy túl sok közös pont azért nem lesz köztünk- és hogy Csepelen lakik-szinte a szomszédban van, csak 2 óra tömegközlekedéssel. Szóval rendelt egy kapucsínót meg valami tósztot, sütit, sört, én meg gyömbért-semmi kaja, semmi pacal, csak szerényen, csajosan!-, közben csak beszélt, beszélt, hogy 4 éves korában kivették a fél gyomrát mert beteg volt, aztán 27 évesen volt egy motorbalesete és beültettek a lábszárába valami fémet, hogy múlt héten megemelt valamit és lágyéksérve van és amúgy kő kemény a bal heréje és tőzegáfonya teát iszik rá hátha elmúlik, ergó csak hallgattam, aztán felemelkedett a székről és akkorát fingott, hogy odanézett még a pultos is.

Én meg csak ültem és nem akartam elhinni, hogy ilyen létezik. Hirtelen azt hittem, ez valami el.baszott amcsi vígjáték vagy a kész átverés só! De nem jött a Jáksó a pezsgővel...

Sűrű elnézést kért, de hát neki most valami gombás bélfertőzése van, ne haragudjak, azt mondta az orvos, hogy ne tartsa bent a gázokat semmiképp, amúgy egész nap hányt és még fogat mosni sem volt ideje, mert edzésről jött és tényleg bocs meg minden, aztán ki is ment a vécére.

Én meg ültem és egykedvűen szürcsöltem a gyömbért és nem akartam de valóban NEM AKARTAM elhinni a szitut, miközben elkapott belül a röhögőgörcs, hogy tulajdonképpen mire számítottam ba z _meg? Egy normális pasira akivel órákon keresztül értelmes dolgokról fogok meghitten beszélgetni gyertyafénynél és a végén belekarolok és hazakísér? Chö! Ugyan már!

Aztán visszajött és közölte, hogy mennünk kéne, mert hát az előbb sógorostul jött a puki,- azaz egy kicsi belement a boxer alsóba,- tegyem már meg, hogy fizetek (WTF???!!!!) ő addig kint megvár.-azt a gentleman k#va _.anyád#t!

Úgyhogy fizettem, kimentem, kezet ráztam vele és csak annyit mondtam, hogy örülök, hogy be sz.&rt a gyönyörtől, hogy velem tölthette ezt a kis időt, aztán sarkon fordultam és otthagytam a büdös, fogatlan p.icsáb#'.....

2015. dec. 12. 20:01
 32/146 A kérdező kommentje:

ma 19:50

Fogd már fel hogy a felső 10%, ez cska a te fejedben létezik, mindenki szemszögéből más a szép és más a csúnya, nem egy olyan párt láttam már ahol így kívülről megkérdeztem magamtól "ez a gyönyörű nő meg mit látott meg ebben a szerencsétlenben?"

2015. dec. 12. 20:01
 33/146 anonim ***** válasza:
12%

"Úgyhogy fizettem, kimentem, kezet ráztam vele és csak annyit mondtam, hogy örülök, hogy be sz.&rt a gyönyörtől, hogy velem tölthette ezt a kis időt, aztán sarkon fordultam és otthagytam a büdös, fogatlan p.icsáb#'....."

Nem hihető a történet, de nem tahóknak kell esélyt adni! Megjegyzem nem az esélyadásról van szó, hanem a hazudozásról.

2015. dec. 12. 20:06
 34/146 anonim ***** válasza:
76%

Nem velem történt, így nem tudhatom, de biztos vannak ilyenek!

Most nem tudom miért nekünk mondod, nem valószínű hogy innen bármelyikünk is fog veled randizni, majd az illető lánynak hívd erre fel a figyelmét!

2015. dec. 12. 20:08
 35/146 anonim ***** válasza:
12%

"Érdekes, hogy a másik emberszámbavételéről írsz, miközben engem ismeretlenül elítélsz és azt állítod nem vagyok elég intelligens meg olvasott :D Eközben persze nem válaszolsz a kérdésemre. Nincs is több mondanivalóm. :D"

Bocs lassan gépelek. És igen, ha hazugság nélkül nem tudod megoldani a helyzetet, akkor vagy valóban nem vagy elég művelt és olvasott, vagy a minimális empátia és tisztelet sincs meg benned a másik ember iránt, aki megtisztelt azzal, hogy közeledett feléd. (És itt nem a helló kő kóla típusú közeledésre gondolok.

És mire nem válaszoltam?

25F

2015. dec. 12. 20:09
 36/146 A kérdező kommentje:
oké nem vagy szép felfogtuk, oké nehéz ismerkednek felfogtuk, de most neked komolyan jobb lenne, ha minden egyet k.bszott esetben a pofádba mondnák hogy ronda vagy?? vagy csak azért szeretnéd ezt, hogy te meg elkönyvelhesd egy felszínes hülye lotyónak?? nézz már magadba mélyen ember.. szerintem neked nem csak a külsőddel van baj, még azt is megkockáztatom, hogy csomó csajnak bejössz külsőre, csak az ilyen hülyeségeid miatt nem kezdenek veled, mert 1 kilóméterről lerí hogy milyen ember vagy.. -.-
2015. dec. 12. 20:10
 37/146 anonim ***** válasza:
0%

#31 Zseniális! :D Remélem azért nem veszett kárba a smink és partiztál egy nagyot a barátnőkkel. :D Én tuti megdugattam volna ezekután magamat valamelyik helyes férfi ismerősömmel. :D

Mármint komolyan.. :D

2015. dec. 12. 20:11
 38/146 anonim ***** válasza:
82%

Empátia meg tisztelet... pont azzal tisztelném meg a másikat hogy nem kezdem el neki a pláza közepén magyarázni hogy menjen el fogorvoshoz a rohadó fogai miatt.

Nem tudom te hány embert ismersz, vagy mennyire vagy olvasott(!) az ilyen témában, de a legtöbb ember erre nem úgy reagálna hogy 'köszönöm, igazad van, megpróbálok erre figyelni', hanem minimum elküld az any*mba, mint ez a nagyon szimpatikus 24 éves gyerek aki ide jár agonizálni.

2015. dec. 12. 20:11
 39/146 anonim ***** válasza:
12%

"majd az illető lánynak hívd erre fel a figyelmét!"

Én semmi olyat nem írtam itt, ami alapján tahónak lehetne szerintem bélyegezni. Az mondjuk sajnálatos, hogy ketten írunk 56 %-ról, és nehéz a hsz-eket megkülönböztetni. De megjegyzem inkább legyen őszinte tahó az ember, mint hazug álszent liba.

25F

2015. dec. 12. 20:12
 40/146 anonim ***** válasza:
12%

"de a legtöbb ember erre nem úgy reagálna hogy 'köszönöm, igazad van, megpróbálok erre figyelni', hanem minimum elküld az any*mba, mint ez a nagyon szimpatikus 24 éves gyerek aki ide jár agonizálni."

Én nem küldenék el ilyen miatt senkit, melegebb éghajlatra, és nem szoktam rosszakat kívánni másoknak, de most kívánom, hogy élj át hasonló helyzetet és tudd meg milyen az, amikor a szemedbe hazudnak és erre te rájössz. Sokkal-sokkal rosszabb, mintha azt mondanák, hogy ne haragudj ,de én az izmos, vagy mackós, vagy vékony, vagy szőke, vagy barna, vagy másmilyen fiúkat szeretem...

2015. dec. 12. 20:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!