Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit reagálnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit reagálnátok, ha egy átlagos pasi odamenne hozzátok a bevásárló központban és ezt mondaná?

Figyelt kérdés
"Szia, nagyon tetszel, szívesen megismernélek! Nincs kedved egyik délután beülni valahova?"

2015. dec. 12. 18:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/146 anonim ***** válasza:
19%
25F
2015. dec. 12. 20:16
 42/146 anonim ***** válasza:
76%

"ha hazugság nélkül nem tudod megoldani a helyzetet, akkor vagy valóban nem vagy elég művelt és olvasott, vagy a minimális empátia és tisztelet sincs meg benned a másik ember iránt, aki megtisztelt azzal, hogy közeledett feléd."

Vagy pont hogy van empátia és nem akarom megsérteni, mert tudom hogy nekem sem esne jól, ha azt mondaná pl, hogy nem tetszel, mert milyen sovány/kövér vagy stb. De szerintem neked teljesen mindegy ki mit mond, mert úgyis az a jó SZERINTED amit te mondasz! Egyébként meg mindenki úgy hadd intézze már ahogyan ő szeretné, és ne te magyarázd már meg!

2015. dec. 12. 20:16
 43/146 anonim ***** válasza:
26%

"Vagy pont hogy van empátia és nem akarom megsérteni, mert tudom hogy nekem sem esne jól,"

Vagy inkább egy könnyű kifogással és olcsó hazugsággal szeretnél elkerülni egy kellemetlen helyzetet. Nem kell itt jönni azzal, hogy nem akarod megbántani... Neked már nem hiszem el, interneten könnyű hazudni, ha meg akarsz nyerni egy vitát, könnyebb, mint in real life belehazudni egy másik ember szemébe.

2015. dec. 12. 20:23
 44/146 anonim ***** válasza:
79%
Majd mi eldöntjük, hogy kezelünk egy ilyen szituációt. Te is eldöntheted, hogy te hogyan csinálod. Pont.
2015. dec. 12. 20:24
 45/146 A kérdező kommentje:

az itt álszenteskedő emberektől kérdezném, hogy a főnökötöknek is a szemébe mondjátok, amikor s...fejnek tartjátok? a barátnőtöknek is azt tanácsoljátok, hogy állásinterjún őszintén mondja el, hogy 2 éven belül gyereket akartok vállalni és kib.szottul le fogjátok húzni a céget, mert elmegy gyesre és a cégnek fizetnie kell közben, ezért jobban járnak ha helyette mást vesznek inkább fel?

és amikor a gyereked megmutatja az első rajzát és megkérdezi tőled, hogy apa szép lett? akkor azt mondod neki, hogy "nem kisfiam ez kib.szott szar lett, de nincs ezzel semmi gond, mert még gyerek vagy, semmi nem dőlt még el ez alapján az is lehet hogy művész leszel"

És amikor kibontod a karácsonyi ajándékot amit ismerősödtől kaptál, aki nem ismer annyira mélyen hogy eltalálja mi tetszett volna neked, akkor közlöd vele hogy "hát ez qva szar nekem ilyenre nincs szükségem"

és amikor elsétálsz a hajléktalan mellett, akkor minden egyes hajléktalannak minden eyges k.szott napon elmondod hogy "hát van nálam apró, de azért nem adok, mert qvára elegem van már hogy minden k.szott utcasarkon le akartok húzni egy 50-essel, és havi 40 ezer forintomba kerülne ha mindig adnék" vagy egyszerűen csak azt mondod hogy "bocs nincs nálam" vagy válaszra sem méltatod?

lehet álszentnek lenni, de az apró hazugságok hozzá tartoznak a kultúránkhoz..

2015. dec. 12. 20:26
 46/146 anonim ***** válasza:
79%

"Neked már nem hiszem el" Most egy világ omlott össze bennem.... :DDD

Szerinted hol érdekel az engem, hogy te mit hiszel? Sehol!Megnyerni vitát? Áááá nem, te nem tudsz veszíteni, így meghagyom neked a győzelmed, ha már másban nincs szerencséd. Látod? Lesz egy jó estéd! ÁLTALAM!!! :D Na, puszillak, mert már őszintén szólva a nem létező tököm is tele van veled! :))) És akkor finom voltam és nőies! :)És ŐSZINTE és EMPATIKUS, mert te ezt szereted!

A többit meg bízd rám, és ne magyarázd meg hogy mit és hogyan csináljak!!!

2015. dec. 12. 20:29
 47/146 anonim ***** válasza:
9%
A te kultúrádhoz talán. ÉS pont a kitérő válaszokhoz kellene az intelligencia, a műveltség és találékonyság, ami úgy tűnik manapság nagyon hiánycikk.
2015. dec. 12. 20:29
 48/146 anonim ***** válasza:
79%
Már strigulázni lehetne a "műveltség" "intelligencia" "találékonyság" szavak használatát.
2015. dec. 12. 20:31
 49/146 anonim ***** válasza:
12%

"A többit meg bízd rám, és ne magyarázd meg hogy mit és hogyan csináljak!!!"

Csak rávilágítottam, hogy ilyenkor veled szemben egy másik EMBER, aki nem minden esetben hülye. Persze ez téged gondolom nem érdekel. Érdekel egyáltalán önmagadon kívül bármi is? Na mindegy. Költői kérdés volt.

2015. dec. 12. 20:32
 50/146 A kérdező kommentje:

ma 20:29

akkor gratulálok, hogy te még életedben egyszer sem füllentettél, még a kisgyerekednek sem azért hogy boldogabb legyen, fogadd őszinte gratulációmat, ezzel elnyerted a világ egyetlen tisztességes, nem hazug embere díjat :))

2015. dec. 12. 20:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!