Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit reagálnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit reagálnátok, ha egy átlagos pasi odamenne hozzátok a bevásárló központban és ezt mondaná?

Figyelt kérdés
"Szia, nagyon tetszel, szívesen megismernélek! Nincs kedved egyik délután beülni valahova?"

2015. dec. 12. 18:30
 91/146 A kérdező kommentje:

ma 23:45

ebben van valami

2015. dec. 12. 23:51
 92/146 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és fas.za, hogy leugatta a fejem, hogy ne bántsam 24/F-et, teljesen korrekt, azt a kis apróságot leszámítva, hogy egy rossz szót nem írtam rá...:D
2015. dec. 12. 23:55
 93/146 anonim ***** válasza:
0%
Ja ha annyit tudsz ezekről a dolgokról akkor miért bántod ezeket az embereket? Ezt az eggyet áruld el nekem! Vagy azt azt hogy miért fáj neked hogy valaki megérti őt? És azért irtam hogy küldjön képet mert nagyon kíváncsi vagyok rá milyen hogy jobban meg tudjam érteni min mehetett keresztül szegény, hogy ő is ennyire elkeseredett lett! Nem tudom ebbe mit nem tudsz felfogni!!!!
2015. dec. 12. 23:56
 94/146 anonim ***** válasza:
78%
Töki, hol bántottam az embert? Egy rossz szót ne mondtam róla, sőt, megsúgom hogy sok mindenben egyetértek vele. Ha nem kamu lennél, akkor előbb beszélnél vele, felvennéd facen, mutatnál magadról képet, és EZUTÁN hidd el ő is belemenne a képküldésbe. Most elküld neked egy képet látatlanba, amin nem tudhatod egyáltalán ő van e, okosabb leszel, megismered? Semmit nem fogsz látni, csak egy átlagos srácot lelki gondokkal, amik viszont láthatatlanok.
2015. dec. 12. 23:59
 95/146 anonim ***** válasza:
0%

Vicces lett a dolog,Kérdező rajtad csak nevetek inkább... nagyon rosszindulatú és fiatal is vagy még, ez látszik az írásodból is. :)

24/F

2015. dec. 13. 00:03
 96/146 A kérdező kommentje:
Oké tegyük fel, hogy nem kamu amit írtál, (bár esküszöm nem tudom eldönteni :S), együtt voltál egy taggal akinek megégett volt a teste oké ez hihető, láttam már ilyen párt, megláttál benne valamit, ami imponáló volt neked, ki tudja mi lehetett, lehet hogy pont az hogy annak ellenére hogy elbánt vele a sors, ő mégis talpon maradt stb valami imponált benne, ezért szeretted a személyiségét, de ettől még nem lesz minden csúnya meg lelki problémákkal kűzdő ember egy isten :D 24F azon kívül hogy csúnya, és szerinted meg kell védeni a gonosz emberektől akik tönkreteszik őt, milyen pozitívumot látsz benne?? most őszintén? 9 oldalon keresztül itt rinyált hogy neki mennyire rossz, ennyi, nem több, nem tudom mit láttál meg benne.. szerintem csak mérhetetlenül elfogult vagy, mert volt egy pasid aki férfiként tudott viselkedni annak ellenére ahogy járt, lehet még mindig nem tudod feldolgozni a szakítást, és 24F-ben a volt pasidat keresed..
2015. dec. 13. 00:07
 97/146 A kérdező kommentje:
Rosszindulatú vagyok, és fiatal? :D Miből következtettél ezekre?
2015. dec. 13. 00:07
 98/146 anonim ***** válasza:
0%

Rosszindulatúság az bármelyik kommenteden látszik nagyjából, a fiatal dolog pedig a megfogalmazásodon,és írásjeleken amiket írtál,nagyon látszik. :)

24/F

2015. dec. 13. 00:10
 99/146 anonim ***** válasza:
0%

Annyit még hozzáfűznék és írtam is,hogy egyáltalán nem vagyok csúnya. :)

24/F

2015. dec. 13. 00:12
 100/146 A kérdező kommentje:

bámulatosan tehetséges vagy, nem csak szimplán mindenben igazad van, de még ilyen képességeid is vannak, mint hogy szöveg alapján meg tudod állapítani a korom, és ezek az érvek, egyszerűen bámulatosak, őszinte gratuláció, tényleg be kell látnom, igazad volt, akit nagyra becsülünk azt becsüljük meg azzal hogy igazat mondunk neki, és ne törődjünk vele, ha a szeretteinket megbántjuk, sőt azzal se törődjünk hogy az igaz mondásunknak mi lesz a következménye, ha súlyos következményei lesznek, ami az egész életünkre ki fog hatni és semmi mást nem kellett volna tennünk csak az életünkben egyszer befogni a szánkat és elhallgatni vlaamit, akkor is inkább őszintén mondjuk ki a véleményünket, nem számít mi lesz, hiszen így lesz jobb a világ, építsünk közösen egy szép heppi világot. :)

vagy inkább annyit mondanék, hogy fiam túl fiatal vagy még ahhoz, hogy lásd a valóságot a világról, a dolgok nem így működnek, lehetsz álszent, de nem így működnek, és erre idővel te is rá fogsz jönni, majd ha nem 24 leszel hanem dupla ennyi..

2015. dec. 13. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!