Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják Jáksora hogy csúnya pasi, amikor szerintem tök átlagos? Szerintetek csúnya?
Hát szerintem is csúnya. Egyébként pont ezért mondják, hogy a szépség relatív. Ami az egyiknek tetszik a másiknak nem biztos. Vannak a szépek, akiket sokan találnak szépnek, és vannak a csúnyák, akik sokak szerint csúnyák és vannak az átlagosak, akik egyesek szerint szépek, mások szerint csúnyák vagy simán semleges.
Lehet te is csak azért számítasz csinosabb nőnek, mert 10 megkérdezettből 6-7 azt mondja csinos vagy, de a maradék 3-4 ember szerint nem.
Te nem nő vagy, hanem az a srác aki mindig itt nyomu, hogy ő mennyire hasonlít a Jáksóra.
Jáksó amúgy ronda, ráadásul generálja a ronságát. Mindig ezzel poénkodik, magát oltja - emiatt szimpatikus ugyan, de ronda. Legviccesebb mikor "csajozik", de Jáksó nem más mint egy kiöregedő nerd/geek fazon akinek a Yu-Gi-Oh bajnokságon kellene bírának lenni vagy ilyenek.
Jáksó és Zámbó Árpi a két non plus ultra a ronda magyar férfiak világában. Szerintem mindkettő szűz, de Jáksó biztosan az. (Bár neki asszem heréje sics? anno ezzel poénkodott a Danubiuszon)
Borzasztó csúnya.
Ettől még "megcsinálta magát" és a szerencséjét, de szebb nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!