Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit reagálnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit reagálnátok, ha egy átlagos pasi odamenne hozzátok a bevásárló központban és ezt mondaná?

Figyelt kérdés
"Szia, nagyon tetszel, szívesen megismernélek! Nincs kedved egyik délután beülni valahova?"

2015. dec. 12. 18:30
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/146 A kérdező kommentje:

ma 21:31

Ebben az esetben viszont a dokitól elnézést kérek, összezavartak a százalékok, és a 24éves tagnak szólt..

2015. dec. 12. 21:35
 72/146 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem meg senkinek nem kellene a 24 éves kisgyerek szintjére lesüllyedni, mert tök fölösleges. Úgysem lehet meggyőzni, ha meg nem tetszik neki valami, azt dolgozza föl.
2015. dec. 12. 21:42
 73/146 A kérdező kommentje:

ma 21:32

Egyrészt várom az ellenpéldáim cáfolatát, mert ha nem tudod cáfolni az ellenpéldám, akkor nincs igazad.

Másrészt az okos tudósok eredményére hivatkozni csak akkor vna értelme, ha tisztában vagy a pontos eredménnyel és azzal is hogy az eredmény mit jelent. Látom te nem vagy tisztában az eredmény értelmével, létezik a felső 10% bizonyos % eséllyel, tehát ilyesmit kimondhatunk, hogy kiválasztható 10%-nyi férfi, aki a nők többségének bejön, ez tuti hogy így van, és ehhez még tudósnak sem kell lenni hogy ezt belássa valaki, de ez annyit jelent, hogy pl a megkérdezett nők 80-90%-ának bejött az a 10%.. Ha van egy ilyen eredmény, az semmit sem mond arról, ami a felvetésem volt, hogy minden embernek más jön be, és vannak nők akiknek oylan pasi jön be, aki a másik nő szerint ronda, és ezt nagyon egyszerűen tudom bizonyítani, azzal, hogy néha kimozdulok az utcára :D tudod tele van az utca oylan párokkal ahol vagy a nő ronda szerintem vagy a férfiban nem tudom, hogy mit látott meg a csaj mert szerintem rondább nálam és a csaj viszont nagyon szép szerintem, ezzel igazolható, hogy mindenkinek más a rangsor. Az az állításod nem igaz, hogy van 10%-nyi férfi, akik minden nőnek bejönnek és a maradék 90%-nak esélye sincs.. Oké nehéz párt találnia egy átlagos férfinak vagy egy átlag alattinak, de ki mondta hogy az élet egyszer? vagy miért kéne egyszerűnek lennie? vagy ezen hogy segít az, ha az arcodba mondják minden egyes próbálkozásodnál, hogy csúnya vagy?

2015. dec. 12. 21:42
 74/146 anonim ***** válasza:
78%

24/F!

Komolyan mondom, már irritálóbb vagy, mint az alacsony és ocsmány pasi. Vedd már észre magad ember! Picsogsz, sírsz, nyavalyogsz. Egy férfiatlan kis papagáj vagy, aki szét trollkodja az összes kérdést ugyanazzal a f.aszsággal.

Tényleg nem veszed észre, hogy a te fejedben van probléma? A betűidből is sugárzik ez a tejbetök, mindenért a nők a rosszak mentalitás. Azt hiszed, hogy ez személyesen nem jön át? Hát elárulom, hogy de, sőt hatványozottan. Valószínűleg ordít rólad 10 km-ről, te meg csodálkozol, hogy mindenki elküld a bús p.icsába. Ki az isten akar szerinted egy megkeseredett huszonévessel leállni?

Állításod szerint már túlvagy 8 év alatt többszáz próbálkozáson, és a siker nulla. Hát ezek után én igencsak elgondolkodnék azon, hogy nem a másik nem a hibás, hanem velem nem stimmel valami. De nyilván te az az ember vagy, akinek ez meg se fordul a fejében, hiszen könnyebb másokat okolni a saját kudarcaidért és sikertelenségeidért. Nem veszed észre, hogy te vagy az, aki szembe megy a forgalommal az autópályán?

2015. dec. 12. 21:43
 75/146 A kérdező kommentje:

Az hogy a véleményem szubjektív, erre is reagáltam, csak nem veszed a fáradtságot, hogy elolvasd vagy nem tudtad megemészteni nagyon egyszerű a képlet:

A nők vagy hazudnak nekünk vagy nem. 2 féle férfi van, aki szeretné hogy hazudjanak neki és ne bántsák meg, a másik féle viszont szeretné ha inkább őszinték lennének. A nők viszont csak az egyiket tehetik egyszerre, ezért van aki hazudik, és van pár aki a szemedbe mondja. De attól hogy nem neked kedveztek azzal hogy őszinték voltak, hanem az én véleményemnek kedveznek azzal hogy nem bántanak inkább meg, attól még a nők nem lesznek gonoszak meg rosszak, meg lotyók meg stb mint amiket felhoztál rá, mert ezzel a logikáddal végiggondolva az jönne ki, hogy tök mindegy mit csinál szerencsétlen nő, ígyis úgyis ő lesz a hibás azért mert te csúnya vagy.. -.- érted már mi ezzel a baj?

2015. dec. 12. 21:47
 76/146 anonim ***** válasza:
0%

Kezdem unni igazából,de jött még egy válaszoló,aki azt hiszi ő a megmondóember,és na majd ő jól megmondja nekem,mert azt hiszi,ő bizony valaki... :)

Igen 74-es te vagy az.

Nos ez nem trollkodás,hanem a valóság amik velem történtek.

Hidd el,az első 2-3 próbálkozásom után anno,én voltam az első,aki elgondolkozott azon,hogy vajon bennem van-e a probléma.Sok évig gondolkoztam is rajta közben is,sőt sokféle dolgot eszközöltem magamon képzeld,megváltoztattam a stílusom már,a hajam is próbálgattam,próbáltam pozitív életszemlélettel is,próbáltam ezek millió féle kombinációját már.Mindnél ugyanaz volt az eredmény,levegőnek néztek a nők,emberszámba sem vettek kb,vagy visszautasítottak,kinevettek,megaláztak...

Sok évig én is azt hittem,és kerestem magamban a problémát,hogy mi lehet.Találtam is pár dolgot,amit ki is javítottam,de azoknak elvileg amit a nők állítanak nem szabadott volna befolyásolnia a dolgokat.

Szóval amikor ezeket mind megtettem és végigjártam,na akkor jöttem rá,hogy basszus.Mi van,ha nem magamban kell már keresni több hibát?! És ekkor "találkoztam" itt az oldalon is hasonló srácokkal,akik nagyon hasonló helyzetben vannak.

Aztán kérdezgettem a való életben embereket körülöttem róla,ők mit gondolnak.És mind ugyanazt mondta,hogy mennyire felszínesek a nők,és kb. esélyünk sincs náluk.

És ekkor jöttem rá,hogy hoppá mintha kicsit sokan gondolnának hasonlókat,mint én.Ez nem lehet véletlen...

Kérdező,még mindig csak a személyes szubjektív véleményed írod,de ám legyen.Én nem ezt látom sem az utcán,sem máshol.

Erre reagálnék:

"Az az állításod nem igaz, hogy van 10%-nyi férfi, akik minden nőnek bejönnek és a maradék 90%-nak esélye sincs.."

Nos akkor mivel magyarázod,amit már említettem is, hogy nálunk az egyetemen a nők miért csak a jóképűekkel "barátkoznak",és más férfiakkal miért is nem?!

Nekem nagyon sokszor az arcomba mondták már,hogy nyomorék vagyok,és blablabla... talán túl sokszor is,így pedig már fel sem veszem ha valaki ezt mondaná mostanában nekem... :)

Ja és még Kérdező felületes is vagy úgy látom,mivel ítélkezni próbálsz felettem úgy,hogy azt sem tudod hogyan nézek ki.Nem,nem vagyok csúnya egyáltalán,ezt nem találtad el.

Ez már megint a te véleményed csak,hogy jajj szerinted nem lesznek azok.Szerintem viszont azok lesznek.Nos?akkor ugyanott vagyunk.

Ez a mindenkinek más tetszik butaság,mert akkor nem loholna a nők többsége ugyanazon férfiakért. Tehát ha van egy 10 fős női társaság,és egy 10 fős férfi társaság.De ez a való életben is megállja a helyét,nézz csak meg egy vegyes osztályt középiskolában mondjuk.Ott pont ugyanez van,amit most leírok.

Szóval a 10 nő nem a férfiak 10 főjéből szeretne magának valakit,hanem 2 főből.Mert ők a jóképűek...

És bizony mind a 10 nő ez a 2 férfi után fut,mert hát ők "tetszenek" nekik,és a többinek még csak esélyt sem adnak.

Fordított esetben, a férfiak 10 fője végig fogja gondolni mind a 10 nőt, és érdekes módon az egyiknek a vékony fog bejönni,a másiknak a ducibb,a harmadiknak a szőke hajú,a negyediknek a barna hajú,és így tovább.

Sőt itt az oldalon nézz vissza hasonló témájú kérdéseket,több kommentben is olvastam már nőktől olyat,hogy hát jajj olyan kevés a helyes pasi,aki neki tetszene és ha végigmegy az utcán, 100-ból 1 tetszik neki talán.

Fordítva ha megkérdeznél pl. engem, én azt mondom,nekem az utcán szembejövő nők 80%-a tetszik határozottan,ha csak a külsőt nézzük most jelen esetben.

Az arányok felvázolására írtam a példát,hatalmas különbségek...

24/F

2015. dec. 12. 22:28
 77/146 anonim ***** válasza:
77%

24f

Tetszenek az ilyen férfiak mint te, gondolkozásban. Én szivesen adok neked egy esélyt, ha privátban küldesz képet, és ezzel bizonyítod nekem h tökös bevállalós férfi vagy, akkor akkor én is küldök neked képet magamról. Picit duci vagyok, ezért nem túl jó az önérzetem, ezért lenne fontos hogy te küldj először. 21L

2015. dec. 12. 22:48
 78/146 anonim ***** válasza:
87%

Nem olvastam végig a válaszokat, elég volt átsiklani, hogy egy 8 oldalas caps lockos vita lett abból, hogy "hazudnak" a nők.

Akkor elmondom, hogy miért mondja azt a legtöbb nő inkább, hogy párja van, mint simán kikosarazza a másikat.

1. Mert nem akarja megsérteni, tudom, hogy a nő a gonosz ellenség, önző, pénzre hajt, fel se lehet ezt a mondatot fogni, de nem feltétlen akarok más lelkébe taposni, akármilyen hihetetlen. De a normálisabb lelkületű embereknek legalább olyan kínos az elutasítás.

2. Mert nem tudom, hogyan is fog reagálni. Na de hogyan is reagálhatnak?

- Elsőre ott van az intelligensebbje, aki felfogja, hogy hát ezt most nem, elválnak az ember útjai, de még mindig ott a lehetőség, hogy szerencsétlent halálra sértettem, lásd 1es pont. Ebből amúgy elég kevés van.

- Van az a fajta, amelyik kiakad és agresszív lesz. Ilyenhez szerencsére nem volt személyesen szerencsém, de netes beszélgetésnél már igen, ahol szépen megmondtam, hogy ne haragudjon, de tényleg nem keresek párt, és nem azért mert nem tetszik a másik zoknija vagy arcberendezése, hanem mert most egyszerűen nem hiányzik egy pasi. Ennek az lett a vége, hogy az én k anyámat, jó hosszan.

Személyesen a nagyon agresszív emberekről hamar ki lehet szúrni, hogy egy állatok, akár egy 2 mondatos elhívásból is, de nem minden esetben. Amúgy ha nyíltan elutasítanék egy ilyet, az lehet felérne egy darwini szelekcióval... Szóval akkor mondjuk azt, hogy önvédelmi okokból nem utasítok el akárkit akárhogyan.

- És akkor ott van az a típus, amelyik nem ismeri a nemet. Ez megnyilvánulhat abban, hogy kérdezősködni kezd, hogy miért nem, ami jobb esetben csak kínos pillanatokat eredményez vagy átcsaphat agresszívbe, és megint ott lyukadunk ki, hogy mi anyukám foglalkozása. Rosszabb esetben tényleg nem ismeri a nemet, és nem fogadja el, addig cseszegeti az embert, amíg meg nem kapja, amit akar. Jobb esetben ez egy telefonszám, de volt már olyan is, aki minden áron haza akar kísérni éjszaka, annak ellenére, hogy nagyon határozottan ki lett fejezve, hogy nem, és ennek következtében volt pár stresszes pillanatom, mobil a kézben és az otthonom helyett a legközelebbi rendőrös felé séta, mert az istenért nem kopott le, pedig elég határozottan megkértem rá.

Szóval azt a konklúziót vonnám le, hogy azért nem feltétlen mond mindenki igazat, mert vagy saját magát vagy a másikat akarja óvni, és nem azért, mert milyen vicces azt hazudni, hogy esetleg van pasim, mikor nincs.

De aki 8 oldalt teleír azzal, hogy minden nő hazudós felszínes k, arról speciel el tudom képzelni, hogy a nyílt visszautasítás után ilyen viselkedést produkálna élőben is, akkor meg nem kell nagyon csodálkozni, ha egyedül van, mert mind2 negatív típus nagyon para.

2015. dec. 12. 22:49
 79/146 A kérdező kommentje:
Látod 24F, ilyen szinten van ez a legfelső 10% szintű dolog! Semmit nem csinálsz, csak névtelenül rinyálsz egy honlapon, és máris érdeklődnek irántad, mert valakinek pont ez jön be :O Számomra ez érthetetlen, hogy ő mit lát benned, de legalább igazolta azt az állítást, amit mondtam, hogy mindenkinek más jön be! Legalább küldtél neki képet magadról? Lehet pont ő lesz az a csaj, akinek bejössz, gondolom nem véletlenül írt :D
2015. dec. 12. 22:58
 80/146 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező és az a lánynak tettető valaki.

Ennyire nem vagyok hülye,pontosan és tisztán látszik,hogy ez egy csapda. :)

Amibe bizony nem lépek bele.

Senkinek nem küldök csak úgy képet,mert ő azt szeretné éppen,főleg hogy az illető aki írta nem is lány/nő. :)

Kérdező vagy ilyen buta vagy tényleg,hogy nem látod,vagy te is benne vagy ebben...

Innentől fogva tényleg meguntam.

Próbáljatok meg ilyen amatőr dologgal mást becsapni. ;)

24/F

2015. dec. 12. 23:09
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!