Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális dolog, hogy nem jönnék össze olyan nővel aki 5-nél több férfival volt együtt élete során?
Nyilván itt a kor is számít, mivel fiatalabb korban ez még gázabb dolog, én a 25-35 éves korosztályban keresgélek, és ezen a lefedettségen belül csak olyan nővel folytatnék párkapcsolatot, akinek maximum 3-4 romantikus, vagy alkalmi kapcsolata volt élete során.
Ezeken kívül nincsen nagy igényem, nem várom a topmodellt, vagy a hercegnőt, így is fogok majd találni valakit a világban? Vagy ez már nagy elvárás mostanság?
“ Pláne nincsen jogod lenézni mást meg hülyíteni, miközben neked magasabb vagy ugyanannyi a "bodycountod" “
Mivel ilyet nem teszek, se nem írtam erre utalót, így de, keversz valakivel.
Az mindegy, hogy megtörténik vagy sem, az elv maga. Így beszéltek nőkről, hogy jó lenne megdugni ezzel tárgyiasítva őket, de közben elítélitek ha “sok” emberrel volt. Ki érti ezt.
81
Hagyd.. úgyse érti.
Nekünk van egy szemszögünk amit tapasztalunk megélünk és nem a vakvilágba beszélünk. De neki ki tudja van e bár ahogy el szoktam nézni a fele csak a saját igazát tukmálja itt mindenkire de a valóságban fogalma sincs semmiről. Néha kapcsolati kérdésekben olyan válaszokat adnak, hogy csak nézek mert az teljesen ellentéte a reálisnak. Csak azt nem értem, ha állandóan le vagyok pontozva a kérdezők miért írnak privátot, hogy jónak/hasznosnak tűnik a válaszom/véleményem és inkább azt próbálja meg (teszem hozzá utánna is írnak, hogy ba**ki ez tényleg bejött).
Nem a jelenlegi kérdésnél természetesen, mivel ez nem az a kategória csak egy “közvélemény kutatás”.
De sok helyen megtalálhatsz, ha nézed az írás stílusom a hasznossági arányom és természetesen, ha a kérdés alatt pirosban van a válaszom. ;) Másoknak sikerült már rám találni, ha ügyi vagy neked is menni fog a fentebb említett paraméterek alapján. Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!