Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az normális dolog, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális dolog, hogy nem jönnék össze olyan nővel aki 5-nél több férfival volt együtt élete során?

Figyelt kérdés

Nyilván itt a kor is számít, mivel fiatalabb korban ez még gázabb dolog, én a 25-35 éves korosztályban keresgélek, és ezen a lefedettségen belül csak olyan nővel folytatnék párkapcsolatot, akinek maximum 3-4 romantikus, vagy alkalmi kapcsolata volt élete során.

Ezeken kívül nincsen nagy igényem, nem várom a topmodellt, vagy a hercegnőt, így is fogok majd találni valakit a világban? Vagy ez már nagy elvárás mostanság?

szept. 25. 11:45
 81/91 anonim ***** válasza:
50%

“ Pláne nincsen jogod lenézni mást meg hülyíteni, miközben neked magasabb vagy ugyanannyi a "bodycountod" “

Mivel ilyet nem teszek, se nem írtam erre utalót, így de, keversz valakivel.

Az mindegy, hogy megtörténik vagy sem, az elv maga. Így beszéltek nőkről, hogy jó lenne megdugni ezzel tárgyiasítva őket, de közben elítélitek ha “sok” emberrel volt. Ki érti ezt.

szept. 26. 14:13
 82/91 anonim ***** válasza:
19%
81: Mert te a pasikat nem nézed ATM-nek véletlenül sem. Azt kapsz, amit adsz. Ezt vonzottad be.
szept. 26. 14:15
 83/91 anonim ***** válasza:
57%
Nem, nem nézem annak, van saját keresetem. Mit vonzottam be?
szept. 26. 14:17
 84/91 anonim ***** válasza:
34%

81

Hagyd.. úgyse érti.

Nekünk van egy szemszögünk amit tapasztalunk megélünk és nem a vakvilágba beszélünk. De neki ki tudja van e bár ahogy el szoktam nézni a fele csak a saját igazát tukmálja itt mindenkire de a valóságban fogalma sincs semmiről. Néha kapcsolati kérdésekben olyan válaszokat adnak, hogy csak nézek mert az teljesen ellentéte a reálisnak. Csak azt nem értem, ha állandóan le vagyok pontozva a kérdezők miért írnak privátot, hogy jónak/hasznosnak tűnik a válaszom/véleményem és inkább azt próbálja meg (teszem hozzá utánna is írnak, hogy ba**ki ez tényleg bejött).

szept. 26. 16:57
 85/91 anonim ***** válasza:
100%
84: Na és mit írt a kérdező, a hasznos válaszodra? Nyilván akkor valami nagyon jó tanácsot adtál neki, amit mi is szeretnénk tudni.
szept. 26. 17:23
 86/91 anonim ***** válasza:
0%

Nem a jelenlegi kérdésnél természetesen, mivel ez nem az a kategória csak egy “közvélemény kutatás”.

De sok helyen megtalálhatsz, ha nézed az írás stílusom a hasznossági arányom és természetesen, ha a kérdés alatt pirosban van a válaszom. ;) Másoknak sikerült már rám találni, ha ügyi vagy neked is menni fog a fentebb említett paraméterek alapján. Hajrá.

szept. 26. 17:29
 87/91 anonim ***** válasza:
45%
Nektek akkor sem kéne egy nő ha egy pasija lett volna de annak 20 centis. Ennyire vagytok komolexusosak.
szept. 26. 19:38
 88/91 anonim ***** válasza:
46%
Amúgy szerintem nincs baj az elvárással, csak kicsit öreg vagy hozzá. 25 alatt tok normális, de aki 35 ig nem talált partnert, az vagy nem keresett és azért van gáz vele, vagy keresgélt és akkor több partnere lesz. Szóval reális elvaras lett volna 25 évesen de 35 körül már nem annyira. Egyébként nőként nekem is volt ilyen feltételem, 3-nál több ne legyen előttem. Végül nekem a férjem lett az első, 25 évesen hozzámentem.
szept. 27. 14:33
 89/91 anonim ***** válasza:
65%
"normális dolog"? - Mi van, ha azt mondjuk, hogy igen, vagy hogy nem? Miért fontos neked, hogy mi mit gondolunk?
szept. 29. 19:10
 90/91 anonim ***** válasza:
65%
89-es, annál is inkább, mert leírtuk, hogy mit gondolunk, de csak hajtogatja a magáét. Hát az ő dolga, ő tudja, hogy miért marad egyedül.
szept. 29. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!