Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális dolog, hogy nem jönnék össze olyan nővel aki 5-nél több férfival volt együtt élete során?
Nyilván itt a kor is számít, mivel fiatalabb korban ez még gázabb dolog, én a 25-35 éves korosztályban keresgélek, és ezen a lefedettségen belül csak olyan nővel folytatnék párkapcsolatot, akinek maximum 3-4 romantikus, vagy alkalmi kapcsolata volt élete során.
Ezeken kívül nincsen nagy igényem, nem várom a topmodellt, vagy a hercegnőt, így is fogok majd találni valakit a világban? Vagy ez már nagy elvárás mostanság?
Miért pont 5? 4 még hercegnő, 6 már kva?
Nem volt még nőd, vagy honnan jött ez nálad?
Amúgy kell róla igazolás is majd a hölgytől, vagy elég ha lenyilatkozza? Ellenőrzöd?
Én nem értem a logikádat. Miért mindegy hogy alkalmi volt-e vagy komoly kapcsolatban partnere, de az már nem mindegy hogy hány db volt összesen? Ennek úgy lenne értelme, ha olyan nőt keresnél akinek csak komoly kapcsolata volt és azon kívül nem szexel csak úgy senkivel. 30 felett simán lehet 5-6 kapcsolatod már férfiként is, nemhogy nőként.
Abba bele sem kezdek, hogy hacsak önként nem hozza fel, akkor hogyan deríted ezt ki? Erre nem szokás csak úgy rákérdezni.
Nem, csak lehet, olyannal passzolnál, akinek 6 vagy 7 volt... Akkor off?
Én jó lennék, mert 36 évesen jöttem össze az első párommal, ami 5 évig tartott, most meg tart a második kapcsolatom, és remélem, nem is lesz több, mert nagyon összekapcsolódtunk, igazi ajándék-szerelem! :-)
42/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!