Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Éjfélkor, normális randizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éjfélkor, normális randizni egy férfival ? Ez normális lehet, elmenjek hozzá ? Van ilyen ? 25/ Nő

Figyelt kérdés

Társkeresőn megismerkedtem egy férfival, telefonon is beszéltünk.

De személyesen még nem találkoztam Vele , mert ragaszkodik hozzá ,hogy éjfél után ér csak rá.

És éjfélkor elmehetek hozzá, mert dolgozik és csak akkortól érne rá.

Hozzám nem jöhet az albérletbe, de Én mehetnék hozzá ahol lakik.

Azt mondta egyáltalán nem ér rá hamarabb , semmikkép.

2021. dec. 11. 01:56
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
95%
Hát ha ebből nem világos, hogy dugni hív......ha van kedved hozzá menj, ha nem, akkor nem. Nyilván neki is van szabad napja, hívhatna akkor is, ha arra lenne igénye.
2021. dec. 11. 02:06
 2/40 anonim ***** válasza:
97%

Nincs olyan férfi, aki csak éjfél után ér rá!

Első randiknál semmiképp sem mennék bele ebbe. Hosszú távon is meggondolandó, hogy ha valakinek normál munkarendje van, és ilyenkor aludnia kellene, akkor ezt hosszú távon lehetetlen csinálni.

2021. dec. 11. 02:54
 3/40 anonim ***** válasza:
96%
Első pár alkalommal semmiképp. Nemcsak azért, mert esetleg kihasználna, hanem mert annyi pszichopata állatról hallani manapság, ki tudja mit akarna művelni veled. Az, hogy normálisan ír és kommunikál telefonon, az önmagában nem jelent semmit.
2021. dec. 11. 02:58
 4/40 anonim ***** válasza:
99%
Első randi egy férfi lakásán??? :O Hát én férfi vagyok, de ilyenre még csak nem is gondolnék...
2021. dec. 11. 03:07
 5/40 anonim válasza:
99%

olyan helyzetbe akarhat hozni, amiben ki vagy neki szolgáltatva

ne menj el vele

2021. dec. 11. 03:32
 6/40 anonim ***** válasza:
98%
Azért legalább az első randit próbáljátok meg valamilyen semleges helyre megbeszélni. Nem kell rögtön sorozatgyilkosra gondolni nyilván, de azért ha bármi van (mégsem jön be, stb), akkor nem árt. Ha más nem, akkor egy kávézás, azért az csak belefér az időbe.:))
2021. dec. 11. 03:34
 7/40 anonim ***** válasza:
22%
Hisz ugy is ráérsz, pl ma is ráértél éjjel 2 kor. :)
2021. dec. 11. 04:02
 8/40 anonim ***** válasza:
98%
Nővérem megcsinált különb dolgokat is régebben, pedig előtte egy viszonylag gátlásos visszahúzódó lány volt. Szóval van ilyen, de ő benne volt akkor mindenbe, mintha egy apácából vált volna "prostivá". Az úgymond rosszfiúk érdekelték, és egy-két alkalommal minket anyunkánk-al is veszélybe sodort, nem csak őt magát. Sok fura férfi van a társkeresőkön is, némelyikük telefonon is elég meggyőző tud lenni, de még akkor se tudhatod, hogy milyen ember is igazán. Pláne, ha éjfélkor elmész hozzá, az majdnem olyan, mintha felkínálnád neki magad. De ha pont ez a célod, akkor nem szóltam semmit.
2021. dec. 11. 04:39
 9/40 anonim ***** válasza:
98%
Semmiképp se menj bele. Biztos nem dolgozik a hét minden napján, ha akarna, találna egy napközbeni időpontot is. Ez így együtt, hogy csak éjfél után és csak nála, kissé ijesztően hangzik.
2021. dec. 11. 04:47
 10/40 A kérdező kommentje:

Azt is mondta, hogy ha úgy akarom éjfél után eljönne autóval elém és beszélhetnénk elsőre.

Mondtam, neki hogy lakásra nem megyek föl.

Azt is mondta, hogy ne csörgessem vissza a mobilszámot amiről hívni szokott.

2021. dec. 11. 04:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!