Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éjfélkor, normális randizni egy férfival ? Ez normális lehet, elmenjek hozzá ? Van ilyen ? 25/ Nő
Társkeresőn megismerkedtem egy férfival, telefonon is beszéltünk.
De személyesen még nem találkoztam Vele , mert ragaszkodik hozzá ,hogy éjfél után ér csak rá.
És éjfélkor elmehetek hozzá, mert dolgozik és csak akkortól érne rá.
Hozzám nem jöhet az albérletbe, de Én mehetnék hozzá ahol lakik.
Azt mondta egyáltalán nem ér rá hamarabb , semmikkép.
Gyanús, hogy van valakine, csak mellette kalandot keres. Éjfél után ér rá? Mit csinál a nap többi részében? Ne csörgesd vissza? Ha egyedül él, mi ezzel a gond? Elmegy eléd kocsival? Elképesztő teljesítmény, mit ne mondjak.
Szerintem felejtős a pasi, elég komolytalannak tűnik.
SEMMIKÉPPEN NE BÍZZ BENNE!!! (Én még úgy is találkoztam pszichopata férfiakkal, hogy nappali órákban vannak a személyes találkák - nem egynek rendes munkahelye van.)
Azt inkább nem is részletezem, hogy a húszas éveimben egy hajszálon múlt, hogy darabolós gyilkosok nem tettek el láb alól.
Három férfi ismerősről beszélek. Kettőnek rendes, bejelentett munkaviszonya van, de a bonyodalmak a következők:
1. a munkahelye előtt lendült(!) a keze ütésre és eltorzult arccal üvöltötte, hogy "ne fintorogjak"!!! ("Főnökség" bíztatta, hogy milyen gonosztevő vagyok, ki kell engem tiltani rendőrséggel - római katolikus egyház, mondanom sem kell.) Sajnos még köpött is felém egyszer. Szóltam a hatóságoknak több helyen. Leállították.
Egy másik férfi ismerősöm "jogi szakértő", de rendszeresen magában beszél, bele van habarodva a politikába az "összeesküvés elmélettel" untat elég gyakran - szóval képzelheted. Észrevettem jóideje, hogy játszadozni próbál az érzelmeimmel. Igyekszem leállítani, mert nem lehet komolyan venni.
Egy harmadiknak pedig semmi bevétele nincsen nyugdíjas korára (rendszeresen élősködik másokon, hogy adjanak neki ezt-azt.) Állítása szerint becsapták többen fiatalkorában, amikor még munkaviszonyban volt.
Antiszociális alkat, és nemigen alkalmazkodik senkihez hosszabb távon.
Mi van, ha vámpír?😄
Eszedbe ne jusson, már csak azért sem, mert milyen kapcsolat lehet ebből, ahol csak éjfél után lehet találkozni? Ninvs egy szabadnapja, hétvégéje stb.?
Nem, ez nem normális. Olyan nincs, hogy valaki csak éjfél után ér rád.
Még ha sokáig is dolgozik, akkor is van szabadnapja, vagy pl reggel, délelőtt szabad.
Azért nem ér rá máskor, mert kell valami másra az ideje, ez van. Annyira nem vagy fontos neki, hogy tekintettel legyen rád.
Engedd el, mert csak bajod lesz belőle.
Nem, nem normális éjfélkor randizni (főleg első alkalommal).
Nem, ez nem lehet normális, semmiképp ne menj el.
Nem, nincs olyen, hogy egy normális férfi csak éjjel ér rá a hét minden egyes napján.
Biztosan nem lenne jó kapcsolat, hogy még rá csörögni sem csöröghetsz.
Nem szabad idegen autójába ülni.
Ezek alapján, amiket elmondtál szerintem menekülj, minden kapcsolatot szakíts meg vele.
Csináltass új telefonszámot, ha megadtad az email-ed neki, azt is cseréld le.
Döntöttem igaz, nem fogok vele sem találkozni vele, sem telefont felvenni most már.
Mindig reggel, vagy napközben hívott föl.
És a munkahelyét sem tudom, mert nem mondta meg, elterelte a témát amikor kérdeztem.
Amikor reggelente bekapcsolom a telefonom,láttam hogy éjfél után több nem fogadott hívásom is volt Tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!