Normális, ha egy 6 hónapos éjfélkor fekszik le minden nap aludni és addig a városban, zajos helyeken van az anyukájával?
De, okoskodsz.
És igen, normális.
Itt, ahol élünk, elég meleg van napközben, és minden kisbaba és gyerek kint tölti az utcán a családjával az időt, vendéglőkben, stb.
Nem, nem normális, ha egy picinek ennyire el van tolva a napja
és nem kell idekeverni más éghajlatú területeket, ahol azért "élnek" inkább éjjel, mert a nappali hőség elviselhetetlen. Itt nincs ilyen.
Arról nem is szólva, hogy a mozi milyen hangzártalom egy ekkora gyereknek.
3
És a más éghajlatú területeken élő gyerekeknek nem árt, csak az ittenieknek?
El van látva szükségleteinek megfelelően? Megvan a megfelelő pihenés a babának? Az egészségének nem árt, amit csinál?
Akkor nincs nagy gond.
Én sem tartom átlagosnak a dolgot, de ha anyuka előtte totál bagoly volt, aki 2kor fekszik és 11kor kel, akkor ez nem fog varázsütésre megváltozni a gyerek születése után. Lehet játszani a tökéletes anyukát, hogy 7kor pancsi, 8kor alvás, de akkor a gyerek (pláne ilyen kicsi korban) már korán reggel fent lesz. Anyuka meg átmegy zombiüzemmódba, aki nem tud pihenni, és rámegy erre az egészre.
Ennél szerintem még mindig jobb a fent vázolt verzió, ha a gyerek hozzászokott, és együtt fekszenek-kelnek anyuval, egyéb téren meg megfelelően el van látva, akkor működhet. Persze, ehhez ismerni kéne minden más körülményt is, hogy ítélkezhessünk. A mozi-pláza semmiképp nem jó.
Senki nem játssza a tökéletes anyukát, én sem vagyok az, de szerinted milyen fejjel néznek rá az emberek nap mint nap, hogy éjjel 11-kor a pici babával korzózik? Hát ez tényleg nagyon természetes jelenség. Én fesztiválon kívül még nem is láttam ilyet.
Bagolykodjanak otthon, hívja át a barátnőit, ha anyuka ehhez van szokva. (Saját vélemény.)
Nemtom' hányas voltam
Nem, egyaltalan nem normalis dolog ejfelkor fektetni egy csecsemot!
Szegenyke.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!