Szerintetek városban vagy faluban jobb gyermeket nevelni?
Előző vagyok.
Harmincezres városból városból költöztem faluba. Új értelmet nyert a szmog jelentése. A városban ilyet soha nem láttam, de itt szó szerint vágni lehet a füstöt télen, mert mindennel tüzelnek, pedig nem lakunk rossz helyen.
Attól függ.
Nem minden város és falu egyforma.
Budapest is elég nagy, van, ahová szívesen költöznék, meg ahová semmi pénzért.
Azt mondanám, hogy fejlett falu, vagy rendezett város kertes része.
Ezerszer jobb kertesben gyereket nevelni, mint panelban. Kell gyerekorvos, patika, ovi, iskola, fogászat, normális bolt, tömegközlekedés. Csend, jó közbiztonság, kevés forgalom, játszótér. Munkalehetőség a szülőknek, programok elérhető közelségben.
Ha ez adott, akkor igazából mindegy, hogy mekkora az adott település.
Mi egy kb 3ezres településen lakunk, én itt nőttem fel, valami borzasztó! Gyerekkorom óta városba vágyom, azon vagyunk, hogy ez minél előbb teljesüljön!
Itt nincs SEMMI! 1 ovi, 1 iskola, 1 használható játszótér, minden normális bevásárlás külön egész napos program- Semmi nincs a közelben amit élvezne egy kisgyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!