Isiászom van 2 éve szakaszosan vannak a fájdalmak a jobb lábamom, gyermeket vállalhatok?
Talán ezt orvossal kellene megbeszélni!!!
Nekem is vannak egészségugyi problémáim, és én inkább érdeklodtem tobb orvosnál is.
Szia, igen, tényleg az orvost kell erről megkérdezni, illetve azt se felejtsd el megtudni, hogy ha kismama leszel és nagy fájdalmaid lennének, akkor milyen fájdalomcsillapítás jöhet szóba, mert a most igazán hatékony fájdalomcsillapítókat és gyulladáscsökkentőket terhesen nem lehet szedni.
Nekem többszörösen műtött gerincsérvem van a lenti gerincszakaszban, így átérzem a helyzeted.
Nálunk úgy történt, hogy a gerincműtétemet korábban végző idegsebész orvos és a nőgyógyász konzultált egymással.
Képzeld: még ilyen "előélettel" is a normál szülést is javasolták. Illetve azt, hogy induljunk neki normál szüléssel és ha gond, komplikáció lenne, akkor még mindig ott van a császármetszés lehetősége.
Tehát még nekem sem javasolták egyből a császárt.
(az már más kérdés, hogy végül így szültem, mert adódott nehézség, de NEM a gerincemmel)
Ahogy kiderült a várandósságom ténye, azonnal megkerestem az idegsebészt és az esetleges fájdalomcsillapítással és a szülés módjával kapcsolatban kértem segítséget.
Nagy csodája a természetnek, hogy a terhesség alatt egyszer sem fájt a hátam, nagyon jól éreztem magam és a megváltozott súlypont, plusz súly sem okozott gondot.
Remélem, neked is erre az időre megszűnik a panaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!