Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most vagyok 3 hetes terhes. A...

Irén87 kérdése:

Most vagyok 3 hetes terhes. A jobb oldalon van a pici. Ugye ez nem jelent gondot? Sokszor van olyan, hogy tű szúrásos fájdalmat érzek és néha nyilal a jobb oldalamnál. Valakinek volt ilyen tapasztalata amikor 3 hetes volt a pici?

Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 16:57
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez egy kicsit zavaros.

3 hetes terhesség fogalmilag nem is létezik, mivel a heteket az utolsó menstruációtól számolják, tehát a 3 hetes terhesség valójában kb. 1 héttel a félidőben történt peteérés után van, kb. ilyenkor ágyazódik be a megtermékenyült petesejt, de ezt az "éppen" terhességet még semmi és senki ki nem tudja mutatni. Pláne nem azt, hogy melyik oldalon van az embrió. Ezt mégis Te honnan találtad ki?

2014. jan. 4. 17:03
 2/36 anonim ***** válasza:

Nem voltál még vele orvosnál?

Egyébként nincs semmi baj, nyugi.

2014. jan. 4. 17:04
 3/36 A kérdező kommentje:
De tegnap voltam orvosnál és a nőgyógyászom ultrahangon megvizsgált és ultrahangon a képen mutatta.
2014. jan. 4. 17:07
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudhatnál egy 3 hetes terhességről, mikor eleve 1 hét múlva kellene megjönni a menzeszednek, illetve nem megjönni-és tesztelni? Nemhogy doki, de még teszt sem mutatja ki..
2014. jan. 4. 17:09
 5/36 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a megtermékenyüléstől számolja, akkor 5 hetes, ha pedig az elmaradt mensitől, akkor 7 hetes. Honnan számoltad a terhességet?
2014. jan. 4. 17:13
 6/36 A kérdező kommentje:
Elküldhetem neked a ultrahangos képemet, csak írd meg a e-mail címedet és akkor esetleg tudnál nekem segíteni.
2014. jan. 4. 17:13
 7/36 anonim ***** válasza:

[link]

Kiemelnék valamit:

"Még csak néhány órája vagy terhes, ....stb."

2014. jan. 4. 17:16
 8/36 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki annyiban tudna nekem segíteni, hogy az e-mail címét megadja nekem és akkor át tudnám küldeni az ultrahangos képemet és esetleg tudna nekem valamit segíteni????
2014. jan. 4. 17:26
 9/36 anonim ***** válasza:
Ha valóban van ott valaki, a beágyazódás tüneteit észleled!
2014. jan. 4. 17:32
 10/36 A kérdező kommentje:
Ezek szerint akkor a beágyazódást érzem, köszönöm mindenkinek a válaszát!
2014. jan. 4. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!