Irén87 kérdése:
Most vagyok 3 hetes terhes. A jobb oldalon van a pici. Ugye ez nem jelent gondot? Sokszor van olyan, hogy tű szúrásos fájdalmat érzek és néha nyilal a jobb oldalamnál. Valakinek volt ilyen tapasztalata amikor 3 hetes volt a pici?
Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 16:57
1/36 anonim válasza:
Nekem ez egy kicsit zavaros.
3 hetes terhesség fogalmilag nem is létezik, mivel a heteket az utolsó menstruációtól számolják, tehát a 3 hetes terhesség valójában kb. 1 héttel a félidőben történt peteérés után van, kb. ilyenkor ágyazódik be a megtermékenyült petesejt, de ezt az "éppen" terhességet még semmi és senki ki nem tudja mutatni. Pláne nem azt, hogy melyik oldalon van az embrió. Ezt mégis Te honnan találtad ki?
2/36 anonim válasza:
Nem voltál még vele orvosnál?
Egyébként nincs semmi baj, nyugi.
3/36 A kérdező kommentje:
De tegnap voltam orvosnál és a nőgyógyászom ultrahangon megvizsgált és ultrahangon a képen mutatta.
2014. jan. 4. 17:07
4/36 anonim válasza:
Honnan tudhatnál egy 3 hetes terhességről, mikor eleve 1 hét múlva kellene megjönni a menzeszednek, illetve nem megjönni-és tesztelni? Nemhogy doki, de még teszt sem mutatja ki..
5/36 anonim válasza:
Lehet, hogy a megtermékenyüléstől számolja, akkor 5 hetes, ha pedig az elmaradt mensitől, akkor 7 hetes. Honnan számoltad a terhességet?
6/36 A kérdező kommentje:
Elküldhetem neked a ultrahangos képemet, csak írd meg a e-mail címedet és akkor esetleg tudnál nekem segíteni.
2014. jan. 4. 17:13
7/36 anonim válasza:
8/36 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki annyiban tudna nekem segíteni, hogy az e-mail címét megadja nekem és akkor át tudnám küldeni az ultrahangos képemet és esetleg tudna nekem valamit segíteni????
2014. jan. 4. 17:26
9/36 anonim válasza:
Ha valóban van ott valaki, a beágyazódás tüneteit észleled!
10/36 A kérdező kommentje:
Ezek szerint akkor a beágyazódást érzem, köszönöm mindenkinek a válaszát!
2014. jan. 4. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!