Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most vagyok 3 hetes terhes. A...

Irén87 kérdése:

Most vagyok 3 hetes terhes. A jobb oldalon van a pici. Ugye ez nem jelent gondot? Sokszor van olyan, hogy tű szúrásos fájdalmat érzek és néha nyilal a jobb oldalamnál. Valakinek volt ilyen tapasztalata amikor 3 hetes volt a pici?

Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 16:57
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
mégis milyen nőgyógyász mutatta meg neked a 3 hetes terhességedet?
2014. jan. 4. 18:58
 12/36 anonim ***** válasza:
Jaj, mit izéltek már! Én meg minden hónapban 2 hetes terhes vagyok! :) és ezt a nőgyógyászom is igazolja! :D
2014. jan. 4. 18:59
 13/36 anonim ***** válasza:

Beágyazódást érzed ??? Mi van.?

Ha a beágyazódást érzed akkor azt a nődokid hogy láthatta ?

2014. jan. 4. 19:35
 14/36 anonim ***** válasza:

Jajj...komolyan, hihetetlenek vagytok. hogy fen tudtok akadni ilyenen. szegény kérdező. valszeg még nem olvasgatott eleget. ha volt dokinál aki adott neki képet a babáról, hogy lehetne 3 hetes??? max, a kérdező nem tudja hogy honnan is kell számolni, tehát a kérdező lehet már kb 6 hetes terhes vagy akár hét.

kedves kérdező. csak hogy tisztázzuk, mióta késik ? :) köszönöm. én a képhez nem értek, tehát nem sokat tudok neked segíteni, de biztos minden oké, ha a doki nem mondott semmit. én most vagyok 8 hetes, és még mostanában is hogy befeszül, görcsöl, szúr, nyilal. elvileg ilyenkor tágul a méhed, átrendeződsz belülről. amíg nem lesz elviselhetetlen a görcsölés, és nem vérzel, addig nincs semmi baj. én olyankor mikor fáj, arra a pár pillanatra megállok, megpróbálok ellazulni amíg el nem múlik. sok sikert és pihenést :)

2014. jan. 4. 19:37
 15/36 anonim ***** válasza:

Hogy lehetne jobb oldalt a pici ? Még ha a kérdező nem is tudja hogyan kell számolni a terhességi heteket ?

A méh az középen van,ha a doki látta az embriót azt jobb oldalt nem láthatta.

A petefészekben a meg nem termékenyült pete látható,ahonnan a petevezetéken keresztül vándorolni kezd lefelé.Ha nem termékenyül meg akkor jön a mensi.Ha megtermékenyül akkor tovább megy a méhbe.

ÚGyhogy én ezt nem értem..hogy lehet jobb oldalt látni babát ? Max petét

2014. jan. 4. 19:47
 16/36 anonim ***** válasza:

szia kedves utolsó. én sem értem, most az első babámat várom és nincs még uh képem. majd ha jön a kérdező majd elmagyarázza :)

kérdező, szerintem rakjál fel ide képet.

2014. jan. 4. 19:57
 17/36 anonim ***** válasza:

Szerintem a doki azt láthatta az uh-on, hogy van egy pici pötty a méh jobb falára tapadva. Nekem is mondta akkor, hogy hál'Istennek nem elől tapadt meg, mert az veszélyes.

Én (mint utóbb kiderült) 4hét 2 naposan voltam dokinál a pozi tesztek után. Annyit látott: ez terhesség, és jó helyen ágyazódott be. Vissza kellett mennem 3 hét múlva, hogy szívhangot is lássunk/halljunk.

Szerintem a kérdező épp akkor volt dokinál, amikor a beágyazódás megtörtént, de még az esedékes mensi előtt.

Csak még nem kell ilyenkor nagyon beleélni az embernek magát, mert ez még csak petezsák, vagy ilyesmi. Majd ha lesz szívhang.

2014. jan. 5. 11:27
 18/36 A kérdező kommentje:
December 5-én kellett volna megjönnie, de nem jött január 1-én csináltam tesztet ami 2 csíkot mutatott és január 3-án voltam orvosnál hüvely ultrahangon és akkor közölte velem, hogy 3 hetes vagyok. Ezért kérdezem, mert most vagyok elsőnek terhes és nem vagyok tisztába a dolgokkal.
2014. jan. 5. 18:57
 19/36 anonim ***** válasza:
hát ha december 5-én kellett volna megjönnie akkor nem 3 hetes vagy, hanem több mint 8hetes. nekem dec.7-én maradt ki és most vagyok 8 hetes + 1 napos. ilyenkor már szívhangnak is kell lennie. vagy félreértettem valamit.
2014. jan. 5. 19:03
 20/36 A kérdező kommentje:

Én ezt olvastam az interneten és ezt a képet láttam a 3. hetes fotón. Akkor lehet itt nem informálódtam jól vagy pedig nem jól értelmeztem. Itt van amit olvastam és ahol a képet láttam.

[link]

2014. jan. 5. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!