Irén87 kérdése:
Most vagyok 3 hetes terhes. A jobb oldalon van a pici. Ugye ez nem jelent gondot? Sokszor van olyan, hogy tű szúrásos fájdalmat érzek és néha nyilal a jobb oldalamnál. Valakinek volt ilyen tapasztalata amikor 3 hetes volt a pici?
Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 16:57
31/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét!!!!
2014. jan. 5. 20:29
32/36 anonim válasza:
Na látod...rögtön lehurrogtak az elején! :/
Amúgy érdekes dolog ez: kíváncsi vagyok hogy lövik be a szülés napját, mert akkor a dec. 5-i várt mensi környékén eshettél teherbe...Vannak különleges esetek, nem mindig csak a papírforma...
Boldog babavárást Neked!
33/36 A kérdező kommentje:
Igen, lehurrogtak, de erre mondják, hogy nem minden nőnek egyforma a peteérése stb. De nem gond, hogy páran lehurrogtak a tudatlanságom miatt , de ezek szerint akkor akik lehurrogtak nekik is van mit tanulni, csak ennyit mondok. :)
2014. jan. 5. 20:53
34/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen és neked is GRATULÁLOK!!!!!
2014. jan. 5. 22:03
35/36 anonim válasza:
Van amelyik doki a terhesség korát, van amelyik a magzat korát szokta kiemelni.... Szerintem itt volt valami félreértés.:)
36/36 anonim válasza:
Nem, mert a doki azt írta: majd 5-6. héten lehet látni... Szóval mindenképp előtte van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!