Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éjfélkor, normális randizni egy férfival ? Ez normális lehet, elmenjek hozzá ? Van ilyen ? 25/ Nő
Társkeresőn megismerkedtem egy férfival, telefonon is beszéltünk.
De személyesen még nem találkoztam Vele , mert ragaszkodik hozzá ,hogy éjfél után ér csak rá.
És éjfélkor elmehetek hozzá, mert dolgozik és csak akkortól érne rá.
Hozzám nem jöhet az albérletbe, de Én mehetnék hozzá ahol lakik.
Azt mondta egyáltalán nem ér rá hamarabb , semmikkép.
Persze, és a hét minden napján csak éjfél után ér rá...
Ennek hallatára a testrészeimet edényekben látom. De lehet, hogy csak van valakije. Biztos nem találkoznék vele, sőt le is tiltanám. Vagy ha valahogy ki tudnám deríteni, hogy van-e nője és ha igen, akkor ki, akkor elküldeném neki a beszélgetésünket.
Az ilyen férfi megérdemli.
32-es, persze, vagy lehet, hogy étteremben dolgozik, amelyik mondjuk déltől késő estig van nyitva.
Egy bibi van ezzel a logikával!
Hogy ezek természetes és bevallható dolgok! És akkor a kérdező mondta volna, hogy sajnos ő ilyen munkakörben dolgozik, és ez ezzel jár.
De neki is kell, hogy legyen szabadnapja (ha nem hétvégén, akkor hét közben), ill. fölvetette volna, hogy délelőttönként ő ráér, hátha a kérdezőnek az is jó (mert esetleg ő is délutános vagy váltott műszakban dolgozik, vagy nem időhöz kötött a munkája, pl. fordító).
"Azt is mondta, hogy ne csörgessem vissza a mobilszámot amiről hívni szokott."
Ha nem akarsz szerepelni a hírekbe offold az ilyen embereket
Hogy a jó büdös francba lehet egy 25 éves "nőnek" ilyen kevés esze? 😂🤦♀️ Költői kérdés...
Persze, csak éjfél után a lakásán... komolyan elcsodálkozom néha, hogy ilyen kevés ésszel hogy tud valaki létezni az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!