Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális dolog, hogy nem jönnék össze olyan nővel aki 5-nél több férfival volt együtt élete során?
Nyilván itt a kor is számít, mivel fiatalabb korban ez még gázabb dolog, én a 25-35 éves korosztályban keresgélek, és ezen a lefedettségen belül csak olyan nővel folytatnék párkapcsolatot, akinek maximum 3-4 romantikus, vagy alkalmi kapcsolata volt élete során.
Ezeken kívül nincsen nagy igényem, nem várom a topmodellt, vagy a hercegnőt, így is fogok majd találni valakit a világban? Vagy ez már nagy elvárás mostanság?
Igen, normalis. En is 48 eves nő vagyok és eddig 3 férfi volt az életemben.
Az első szerelmem 3 évet tartott
A volt férjemmel a házasság 15 évet
Válás után 9 évvel ismerkedtem meg a 3 ik pasimmal, akivel 3 évet tartott a kapcsolat, igaz ő csak hazudta az egészet, neki mellettem volt titkos menyasszonya es még jó pár szexkapcsolata ….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!