Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális dolog, hogy nem jönnék össze olyan nővel aki 5-nél több férfival volt együtt élete során?
Nyilván itt a kor is számít, mivel fiatalabb korban ez még gázabb dolog, én a 25-35 éves korosztályban keresgélek, és ezen a lefedettségen belül csak olyan nővel folytatnék párkapcsolatot, akinek maximum 3-4 romantikus, vagy alkalmi kapcsolata volt élete során.
Ezeken kívül nincsen nagy igényem, nem várom a topmodellt, vagy a hercegnőt, így is fogok majd találni valakit a világban? Vagy ez már nagy elvárás mostanság?
Akinek ennyire top secret az előélete na pontosan az a legnagyobb ri…. Életembe 2 ilyen hozzád hasonlóval találkoztam és nem véletlen volt annyira titok a múltjuk.
Hazudni hazudhatsz róla de abba gyorsan bele bonyolodsz.
Én ahogy észreveszem a csajoknak szokása már a 2. talin rákérdezni, hogy hány partnerem volt már. Természetesen külön mondjam, hogy mennyi alkalmi és mennyi komoly ezekből… Aztán, ha nem tetszik az adott szám/arány nekik akkor gyorsan vége is lesz a találkának. Szóval ha egy nő válogathat/szelektálhat ilyen alapon akkor egy férfi is, nem értem miért kell ezért savazni a kérdezőt. Ja meg a második kérdés, hogy gumival vagy az nélkül szokásom. Erre mindig “gumival”-t kell mondani mert az tetszik nekik, ha azt mondod “nélküle” akkor egyből te vagy a világ legnagyobb betegség tanyája. De amint odakerül a sor ő mondja, hogy allergiás rá és nem kell húzni.. szal hogy is van ez? Ők csinálják mindenkivel az nélkül (persze van kivétel) az teljesen rendben van mert ők biztosan nem betegek, de ha te válaszolod az elején azt, hogy nem húzol vagy nem mindig akkor te már fertő vagy biztos… Ezt sose értem…
Bár erre az oldalra főleg ebbe a topic-ba fölösleges ezt/ilyeneket írnom mert úgyis én leszek a barom de az utóbbi kérdésekre ők se fognak tudni válaszolni.
73: Ezért kell hazudni. Aztán ő rá terelni a témát. Egy olyan nő, aki így áll a "társkereséshez" az vagy veszett ügy és amúgy sem alkalmas a kapcsolatra vagy eleve csak hülyét akart csinálni belőled.
Ami a legrosszabb az egészben, hogy full átlagos, esetleg picivel átlag feletti csajok is simán hülyének néznek téged, holott ezt valami insta ribizlitől várnád, de nem. Legalább akkor legyen jó nő hogy 1x megdughassam érted, de még az se.
74
Ők próbálják hülyének nézni a pasit. Közben mégis a pasi kapja meg azt amit mindvégig akart.
De amit mondasz ez az átlagos vagy az alattiakra na ez tényleg így van, ezt veszem észre én is! Facen sok kani feltolja az egojukat a csillagokig és azt hiszik minden igaz amit mondanak. De annyira buták, hogy nem esik le nekik, hogy csak egy gyors menet reményében nyaliznak.
76: Ezzel te nem fogod a saját hülyeségeidet validálni azt felejtsd el. Nem is rád reagáltam, nem is erről beszéltünk.
Pláne nincsen jogod lenézni mást meg hülyíteni, miközben neked magasabb vagy ugyanannyi a "bodycountod".
Ennyit rólad. Nem fogok többet erre reagálni, ne szólj bele a nagyfiúk beszélgetésébe trollocska, mert csak te fogsz hülyén kinézni a végén.
Nem tudom miről beszélsz, összekeversz egy másik hozzászólóval gondolom.
Számomra az nevetséges csak, hogy a férfiak így beszélnek nőkről, hogy egyszer jó lenne megdugni, közben ha ez meg is történik akkor a nő meg “használt” lesz. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!