Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Én kritikusan gondolkodó feminista nőként elolvastam a pontokat.. és hát érdekesek voltak, nem nagyon láttam még férfit a való életben, aki ilyen bátran le merne ilyesmiket írni.. ugyanakkor azt is tudom, hogy a férfiak többsége hogy beszél a nőkről a kocsmában.
Az agyamat használva racionálisan gondolkodva arra a következtetésre jutottam, hogy ezek nem is annyira antifeminista gondolatok meg tényleg segíthetnek a nemek közti egyenlőség elérésében, ami mégis csak elvileg a feminista mozgalom célja lenne, bár kritikusan és racionálisan gondolkodó, agyát használó nőként látom, hogy ezen a célon erősen túllőtt a mozgalom és a teljes baloldalhoz hasonlóan ez is egy olyan vallássá változott, ami ellen eredetileg harcoltunk, hogy egy jobb és egyenlőbb világban élhessünk.
Node nézzük az ötleteket egyenként:
1: Uhh. Ez elég radikális ötlet, nekem nem tetszik, mert bár megoldaná a … és a …, de közben elrontaná a …
2. Na ez jó ötlet. Végre megtaláltuk a közös pontot az incelekkel
3. Ezzel viszonylag egyetértet a … miatt ami tényleg megoldaná hogy … de módosítanék rajta abban, hogy …
Gondolom, 12-es Nap. Ez, meg a vizes ASC egy ferfi kepletben eleg lesujto. Gondolom, befigyel melle a klasszik 5-os, vagy VII-es Szaturnusz, 12-es Venusz, sok retrograd stb.
40F incel
Hát akkor csalódni fogsz.
Jaj de morci vagy. Csak sajnálni tudlak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!