Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
“Nem lepne meg, ha szétválasztanátok teljesen boldog párokat, mert hát a férfi egy "Chad", nehogy már nője legyen.”:
30 fölött megtörténik magától. A sok “10 év kapcsolat után nem találok párt, mi legyen” típusú kérdések nagy része mögött korábbi Chad férfiak vannak.
1963: Te is fölöslegesen foglalkozol vele. Hosszútávon se lesz sose olyan jó pasid, akivel most a barátnőd nyaral, miközben te itt irogatsz.
A barátnőd bizony szebb nálad, ahogy az influenszerek is, akiket követsz.
"Esetleg kifejtenéd, hogy milyen logika húzódik az elmebeteg gondolataid mögött?"
Korábban már kifejtettem, keresd vissza!
Minket meg nem érdekelnek, hogy egy hisztérika min hisztizik. Aki nem képes meghallgatni a másik véleményét és emberi módon reagálni, annak felesleges írogatnia ide.
Azt tudom akkor tanácsolni, amit nekem is írtak. El kell kezdeni önfejleszteni, tanulni, és több pénzt keresni. Ne várjatok a sült galambra. Fel kell állni a fotelből és pénzt keresni.
Ha nekünk ez a tanács, akkor nektek is.
1969, drága, vágod, hogy 22 évesen esik ki az egyetemről, (ha nem 6 éves képzésre ment, mert akkor csak 24 évesen) és kezdő/gyakornok lesz?
Te hány évesen is kaptad ezt a tanácsot? 22 éves frissen egyetemet végzettként?
Elmerengtem már többször a cirka 200 oldal alatt, hogy helyből vagy kretén, vagy nekifutásból? De most akkor meg is kérdezem, gondolkozol, mielőtt választ írsz, vagy ez is hasraütés szerű? Mert teljes sületlenségeket tudsz idevetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!