Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Milyen barátokról beszélsz? :D Nem ismersz se engem, se a barátaimat, így értékelném, ha nem tennél úgy, mintha bármilyen témában ismernéd a véleményünket. Megnyugtatlak, ilyen szempontból inkább konzervatívok vagyunk, nem támogatjuk a tömeges bevándorlást (mondjuk a mi országunkat, merthogy nem Magyarországon élek, nem is érinti igazán, de ez mellékes).
A saját sikertelenséged, tetszik vagy sem, magánprobléma. Egyedül neked van közöd hozzá, miért ártanál másoknak miatta? Pláne, hogy a te helyzeted ugyanúgy elkeserítő marad.
“ahogyan a legszélsőségesebb fanatikusok teszik”:
Ez nem igaz. Nemrég láttam egy vitát erről ahol szerepelt szélsőséges muszlim férfi, meg “mérsékelt” muszlim nő. A “szélsőséges” férfi azzal érvelt, hogy ez van a koránban meg a kiegészítő írásokban, tehát ha muszlim vagy, el kell fogadnod.
Most kinek van igaza?
A vallással általában ugyanez a helyzet. Vagy követjük, de akkor csináljuk őszintén és éljünk úgy, ahogy a vallás írja.
Vagy másik lehetőség, hogy nem követjük, de akkor meg vizsgáljuk meg, hogy mit ad a vallás ezeknek az embertömegeknek, ami a modern társadalomban nincs meg és helyetesítsük valami mással, ami jobb.
Az én véleményem a témáról az, hogy meghaladtuk azt a világot, amikor az emberek maradiságból és a régi rendszerhez való ragaszkodásból fordulnak a radikális vallások felé. Inkább van szó arról, hogy a vallás adott valamit, ami nincs meg manapság - pl szabályozott párkapcsolati piac.
Mellesleg a keresztények egyelőre nem “radikálisak”, de már látszik az új tiktok tradwife trenden, hogy ez is változni fog.
“A muszlim országok 95 százalékában semmilyen elnyomás nem éri a nőket”:
Én inkább beszélek a modern trendekről a nyugati világban a második és harmadik generációs muszlimok körében, valamint arról ami Gázában is van.
Ha Egyiptomot vesszük, ők jelenleg ott tartanak társadalmilag, ahol mi a 70es években. Szekularizálódnak, bár az is látszik, hogy az Európában tapasztalt gazdasági növekedés nem jön annyira (bár így is jobban fognak élni, mint mi)
“Mióta átvették a tálibok az uralmat”:
Ez meg ilyen csikicsuki játék. Pár rakéta felébresztette a népet és rájöttek, hogy a nyugati világ rakéták nélkül se működik. Utána viszont az itt leírt objektív valóság alapján kidolgozott programok helyett a valláshoz mentek vissza.. aminek meg azt köszönhetik, hogy lemaradtak Európához képest 1700 után. Most vissza fognak menni idővel a liberalizmushoz, ami megint rossz lesz.
Hmm.. Tehát hatalmon van egy szélsőséges muszlim rendszer ahol szerzek egy hűséges feleséget, aki az én kedvemet lesi, de tönkremegy közbe a gazdaság.. aztán jön egy új rendszer, ahol működik a gazdaság és én is szerzek sok pénzt, de a fiam incel.. majd a fiam fellázad, és megint lesz egy rendszer, ahol neki lesz barátnője, de nem lesz munka.
Nem lenne egyszerűbb csinálni egy rendszert objektiv racionális alapokon, ami hosszú távon működik mindenkinek?????
És ki mondta, hogy olyan férfi társa legyél, akit nem szeretsz? A csomag melyik pontja szól erről?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!