Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
1904 idézem a szöveget és írd meg nekem kérlek, hogy ebben mi az, ami nem tény, és ami gusztustalan stílus, mert én nem találom meg benne....
„1870 nem. A nők (meg régen a lányok apja) mindig normális férjet akartak. Az apuka minimum azt, hogy legalább pénze legyen, meg státusza. Tehát a régi világban se lett volna hajlandó alád feküdni, vagy alád rakni a lányát."
1906 1907 ez konkrét tény. És még szépen is fogalmaztam. Nem a legszebben, de ez bőven nem meríti ki a gusztustalan stílus fogalmát.
Tudom, sok normális kommentet hagytam itt, ami nem tetszik neked, de az már nem az én bajom.
“akik mások életének tönkretételéről ábrándoznak hogy nekik jobb legyen.”:
A mostani egyre fosabb világ helyett szeretnék egy jobbat, ahol mindenki boldog hosszú távon. Jelenleg egy olyan világ épül, ahol csak a nőknek jó és nekik is csak 20 és 40 között.
1909: Egyébként nem értem, hogy titeket hogy lehet hogy ennyire nem zavar, hogy ekkora különbség van a nemek között a párkapcsolati piacon.
Ez gyakorlatilag királynők va koldusok. Mi ebben a jó egyáltalán? Most akkor uralkodhattok egy kicsit, amíg össze nem omlik a rendszer?
Oké értem én királynő vagyok, az incel meg egyedül rohad meg, miközben dolgozik és fizeti az adókat nekem. - Teljesen érthető, elvégre csak az számít, hogy nektek jó legyen.
Arra viszont nem gondoltok, hogy ha véletlen fiú gyereketek lesz, ő milyen világban fog felnőni a 2030as években? Szeretnétek, hogy ő is incel legyen, ahogy mi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!