Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Egy általam preferált társadalomban a tanult, tehetséges és/vagy szorgalmas férfiak kapnák a jól fizető állásokat, a jó nők pedig őket választanák, beléjük lennének szerelmesek.
A lusta/tanulatlan/tehetségtelen férfiak helye viszont a raktárban lenne rakodómunkásként. Nőből maximum egy teltkarcsú plus size modell jutna nekik.
A probléma a mai világban, hogy egy ilyen raktáros d**ja a csajomat jelenleg, azaz feje tetejére állt társadalomban elünk.
Az még véletlenül sem opció, hogy a nők legyenek a szorgalmas és sikeres emberek, akiknek nem feltétlenül kell egy (férfi) partner ahhoz, hogy jól meglegyenek.
Neked nincs csajod. Az a nő sose volt a párod, nincs se jogod, se hatalmad felette. Mintha én hisztiznék, hogy Blake Lively a férjemmel szexszel, holott semmi közöm se hozzá, se Ryan Reynolds-hoz. Hányingerkeltő, ahogy a nőkről (és igazából ahogyan a férfiakról is) írsz.
1864: az nem a te csajod, ha meg tényleg az, akkor miért k...kba vagy szerelmes?
És a tanult, tehetséges, okos, szorgalmas nők? Azok elégedjenek meg azzal, hogy bazsalyoghatnak egy tanult, tehetséges stb-stb férfi mellett, ha meg még rondák is mellé, akkor dögöljenek meg? Amikor pedig az eszük, tudásuk hasznos is lehetne?
Én pl. ezt nem szeretem, amikor vki azt hiszi, a munkája, tudása az egy pontgyűjtő program, hogy be lehessen váltani jó nőre... az emberi része az teljesen ki van dobva az ablakon. Az, hogy a két ember személyiségre passzoljon, mindkét fél vonzódjon a másikhoz, kellemes legyen a másik társasága...
Off. 14:42 Én bétaként inkább az MGTOW felé húzok, rájöttem, már korábban, hogy önmagamért aligha fog szeretni bárki is, így tovább építem saját magam.
Bár pont ennél a kérdésnél vitáztunk korábban, hogy pl. a mentális betegségeket is lehet genetikailag örökölni, így kíváncsian figyelem a blackpillt is. 36F
“az nem a te csajod, ha meg tényleg az, akkor miért k...kba vagy szerelmes?”:
A nő személyiségét a mostani világ formálta olyanra, hogy azt a férfit válassza helyettem. 100 éve engem választott volna, mert tökéletesen összeillettünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!