Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
“Ő láthatóan nem értett egyet és ez nem lep meg.”:
Nem tud semmit se arról, miket nézek/kommentelek 4 fal között.
Na és? Hagytam én már ismerkedést azért abba, mert a sráccal semmilyen közös hobbink nem volt vagy mert bunkó volt egy pincérrel. Ő nem kedvelt téged, amire millió oka lehetett és csak ez számít.
1875: Igazából van egy problémás pont: az oofy doofy jelenség, azaz amikor látod a való életben, hogy egy béna kinézetű férfinak sikerült jó nőt szereznie.
Van aki tagadja a kivétel erősíti a szabályt elvvel, mások beintegrálták a blackpillbe. Van aki szerint mind béta balek.
1870, mindegy mi formálta a személyiségét, az adott és továbbra se egy massza az összes nő. Ha más típus tetszene, mást keresnél. Személyiségre is.
Emellett, ezekszerint soha nem is volt a barátnőd. Az, hogy valakinek egyoldalúan udvarolsz, esetleg elmegy veled 1-2 randira és közli, hogy nem, az nem a "barátnő kategória". Ahogy az a nő se a barátnőd, legfeljebb ex, akivel x ideig valóban jártatok, de szakított. Ha jól sejtem a csajjal a kapcsolatod kb semeddig nem jutott, nem ám a járásig, mert azzal hencegnél, de azért a "barátnőd".
Ezer okból választhatta a pasit. De, ha már így szeretsz ezzel példálózni, másold már be a sok munkásember kérdés alá is. Érdekelene, hogy a kartársak, akiknek az a becsípődése, hogy velük csak a nincstelenség a baj, mit szólnak.
Hogy veletek mindig "csak" egy valami a baj, de az sose ugyanaz, miközben a nők mind ugyanolyanok, azonos preferenciákkal, az kicsit vicces.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!